2014. jún 26.

Csak egy mozdulat, és leellenőrizheted a profilképét

írta: tolvajnorbert
Csak egy mozdulat, és leellenőrizheted a profilképét

A 444.hu-n egy érdekes kis írás jelent meg. Melyben azt akarták megtudni, hogy a magyar társkeresők mennyire rasszisták. Ez nem sikerült elérniük, bár a cikkből kiderül, hogy azért elég sok férfiemberrel járatták a bolondját.

Ez a poszt azért született, mert a különböző médiumok nélkül is van elég kamu profil fent a neten. Pedig a képeket három mozdulattal ki lehet szűrni relatív nagy biztonsággal és persze gyorsassággal. A jó hír, hogy ráadásul mindezt ingyen.

Nem kell mást csinálni, mint a kiszemelt hölgy vagy úr fotóját áthúzni a Google képkeresőjébe. Itt fog kérni a minimális méretet, de a nagyméretű képek, amik egy-egy társkeresőn megtalálhatóak simán megfelelőek. Ha pedig áthúztad kidobja a találatot. Amikor ügyfeleimmel közösen nézelődünk a neten és keressük neki az igazit, akkor ez az egyik első lépés. Így derült ki sok-sok emberről, hogy ő egy modell, (névtelen) színész vagy éppen sportoló.

adriana002.jpgFotó: http://www.femina.hu/vilagsztar/adriana_lima_hazassag

Ha gondolod ezzel a képpel próbáld ki, hogyan is tudod leellenőrizni, hogy ki van a képen. Ha nincs egyértelmű találat, de látszik, hogy egy fotósorozat része, akkor kérdezzünk rá, hogy szerinte ez hogyan lehetséges.

 

Ha úgy érzed, hogy segítségre lenne szükséged: http://bit.ly/ingyeneskonzultáció

 facebook_csoport.jpg

Szólj hozzá

társkeresés társkereső átverés online társkeresés femina.hu kamu profil Google 444.hu Google képkereső