2014. júl 03.

Pasik a csajok szemével

írta: tolvajnorbert
Pasik a csajok szemével

Ezzel a poszttal zárom azt a mini sorozatot, ami azt boncolgatta, hogy a pasik és a csajok, a férfiak és a nők hogyan vélekednek a másik nemről. Most eljött az idő, hogy olyan előítéleteket boncolgassunk, amivel a társkereső hölgyek gondolnak az utak többségére. Ezeknek is van valóságalapja, de ha jobban megkapargatjuk a felszínt, akkor itt is kiderül, hogy ezek a sztereotípiák nagyon, de nagyon nem igazak a férfiak többségére.

Azt fontosnak tartom megjegyezni, hogy hölgy ügyfeleimtől sokkal, de sokkal több mindenre panaszkodnak, mint a férfiak. Persze a beszélgetés végére mindig kiderül, hogy sok esetben ezek a felvetések is valahol hibáznak.

A legnagyobb tévedés: A férfiak menekülnek az okos és őszinte nők elől!

Azok a hölgyek, akik arra panaszkodnak, hogy ők azért vannak egyedül, mert túlságosan okosak és őszinték komoly bajban vannak. Ugyanis a férfiak igenis szeretik az okos nőket. A gond nem is velük, hanem az okoskodó nőkkel van. Ezek a nők nem veszik figyelembe, hogy egy randira egy férfi is érkezhet lámpalázasan vagy akár neki is lehet önbizalmi válsága. Ilyenkor a túlzottan kemény és érces véleménynyilvánítás, vitázás nem az őszinteség jele lesz, hanem egy igazi boszorkány képét fogja mutatni. Azzal érvelnek, hogy ők csak őszinték és nem viselnek semmilyen maszkot. Ha valaki sűrűn fut bele abba, hogy ő csak őszinte akart lenni, de a pasi elmenekült, akkor először érdemes leszállni a magas lóról és végiggondolni az egészet. Mert ilyen esetekben az agresszív véleménynyilvánítás váltja ki a férfi ellenállását és sok mindennek fogja értelmezni, csak őszinteségnek nem. Ilyenkor lehet, hogy érdemes egy kicsit becsomagolni a mondandódat és nem letámadni a másikat.

okos nő.jpg

A legnagyobb kérdés: A pasiknak csak a fiatalabb nők kellenek?

Az ügyfeleim között szép számmal vannak olyanok, akik már régebb óta fiatalok és elmúltak akár 60 évesek is. De félreértés ne essék ezt a panaszt nem csak tőlük hallom, sőt mostanában sokkal többet hallom 30-40 éves lányoktól, csajoktól. Elmondják, hogy a szerintük korban hozzá illők, akik vagy egyidősek vagy csak néhány évvel idősebbek náluk maximum csak egy éjszakára akarnak velük megismerkedni, míg komolyabb kapcsolat céljából az apukájuk korosztálya jelentkezik be. Elpanaszolják, hogy milyen szörnyű, hogy 20-30 évvel idősebb férfiak hajtanak rájuk. Ezzel nekem mindig több problémám is van. Például, hogyha szexre kellesz valakinek, akkor érdemes elgondolkodni azon, hogy miért nem kellesz neki másra. Másrészt figyelembe kell venni azt, hogyha társkeresőn ismerkedsz, ott mindenki sokkal fiatalabbnak érzi magát, mint amennyi és sok esetben annál meg még inkább, mint amennyinek kinéz. Emellett most már az is tendencia, hogy a nők kezdenek el jóval fiatalabb pasikra hajtani. Ők a pumák, vagy szebben a május-december párkapcsolatban élők.

Férfi ügyfeleim viszont szinte kivétel nélkül maguknál maximum 4-6 évvel fiatalabb hölgyet keresnek függetlenül attól, hogy mennyi idősek. Tehát, ha sűrűn kerül egy nő olyan helyzetbe, hogy jóval idősebbek akarnak megismerkedni vele, és a korosztálya elkerüli vagy csak egyetlen éjszaka erejéig létesít vele kapcsolatot, akkor kezdjen el gondolkodni, hogy mit és hol rontott el.

fiatal_csaj.jpg

A kiábrándultak véleménye: A pasik csak a plázacicákra hajtanak!

Sokszor, amikor egy lánnyal, hölggyel elkezdjük boncolgatni, hogy miért van egyedül és milyen társat keres magának, akkor ez a téma rendszeresen előkerül. Elmondják, hogy nem akarnak elmenni már randizni sem, mert a pasik a plázacicákat szeretik, hosszú festett, hegyes köröm, agyonégetett szolibarna, nagyon festett szőke hajú lányokat. Sok esetben kiderül, hogy ez is egy védekező mechanizmus, mert könnyebb azt mondani, hogy én soha nem akarok pláza cica lenni, mint vállalni a felelősséget, hogy miért is vagyok egyedül.

Akik erre hivatkoznak néhány perces beszélgetés után kibökik, hogy igen volt már, hogy egy randira mondjuk mackóban mentek el, igen tudják, hogy le kellene fogyni, de hát az a plusz 30 kg, azért nem olyan sok és még sorolhatnám. A pasik a nőket szeretik. Nem kell, hogy szupermodell légy, de még csak az sem, hogy rohanj a plasztikai sebészhez egy 1000 köbcenti implantátumért vagy ajakfeltöltésért. Az kell, hogy légy ápolt, ne hagyd el magad és légy nőies. Figyelj oda az alakodra és arra, hogy hogyan öltözöl fel egy randira. (Ez utóbbi kettő sok pasinak is jó tanács!) Sok esetbe pont azért nem lesz sikeres a randi, mert mondjuk egy olyan fotó volt fent a neten rólad, ami mondjuk 5 éve készült rólad és azóta már elengedted magad. Azok a hölgyek fognak hamar társat találni, akik odafigyelnek magukra és ezáltal fel tudják kelteni a férfiak figyelmét. Ehhez nem kell, hogy plázacica légy, simán elég, hogyha megint igazi nő leszel! Sőt, sok esetbe ez még vonzóbb is, mint a plázacicaság!

merj_kulonbozni_cim.jpg

 facebook_csoport.jpg

Szólj hozzá

kommunikáció szexualitás férfiak nők társkeresés ismerkedés magány társkereső randi őszinteség plázacica komoly kapcsolat pumák okos nő május-december kapcsolat