2014. júl 25.

A nők, akik ki fognak készíteni

írta: tolvajnorbert
A nők, akik ki fognak készíteni

Ha társat keresel férfiként, akkor lesznek olyan csajok, akik ki fognak készíteni. Ha szerencsés vagy, akkor nem fogsz mindegyikkel találkozni, de mindet elkerülni szinte lehetetlen. Az online társkeresőkön ráadásul hatványozottan vannak jelen, mert az az ő igazi terepük. De nem kell csüggedni, mert sok békát meg kell csókolni (vagy legalább meginni vele egy kávét) ahhoz, hogy a „toronyba zárt hercegnő” vagy mai változata, az álomnőt megtaláld.

Ne feledd, hogy sok esetben ezen nők archetípusa a mélyben rejtőzik, ahogyan azon pasiknál is, akik meg a csajokat készítik ki. De az adjon erőt (mindkét nemnek), hogy minden zsák megtalálja a foltját és neked csak egy embert kell ahhoz megtalálni, hogy boldog légy.

A pumák

Azon nők tartoznak ide, akik fiatalabb pasikra vadásznak. Szó szerint értsd a vadászatot. Addig keresnek, amíg nem találnak maguknak egy náluk legalább 10 évvel fiatalabb pasit, de nem ritka, hogy partnerük 20-30 vagy akár 40 évvel is fiatalabb. Két típusú férfira vadásznak. Az egyik szereti a polgárpukkasztást és élvezi, hogy csak azért megbámulják, hogy egy olyan korú hölggyel csókolózik az utcán, aki az anyja lehetne. A másikra pedig az igaz, hogy minden nőben a gondoskodó anyát keresi. Ők fognak jobban kiborulni. Ugyanis ezen hölgyek többsége 2-3 hónap után, miután kellően kifacsarta (elsősorban szexuálisan) párját újabb, fiatalabb áldozatot keres. Vannak kivételek, de a többség azért csinálja ezt, mert nehezen tudja megemészteni azt, hogy öregszik, és azzal próbálja meg ezt feledtetni, hogy időről időre fiatalabb és fiatalabb férfiakkal jön össze.

A karrierista

Az öt kategória közül ők vannak a legtöbben. Az igazság az, hogy ma több nő szerez diplomát, mint férfi Magyarországon. Ebből kifolyólag sokan lesznek közülük sikeresek. Ez teljesen rendjén is van! Innen is sok sikert kívánok nekik. A gond azzal van, ha valaki elkezd napi 12-14 órát dolgozni és megszakad minden társas kapcsolata. Persze a 20-as évei közepén még örül, hogy van munkája és karriert tud építeni, majd a 30 éves évei közepén jön a dilemma, hogy mi lesz a kemény munkával felépített karrierrel, ha ő párkapcsolatot, gyereket, családot akar. Amikor ezt felismeri egyből és azonnal akar eredményt. Már csak azért is, mert ezt szokta meg a munkájában. Sokszor átgyalogol embereken, hiszen ez természetes neki. Ha megismerkedik valakivel, akkor kicsit olyan lesz, mint egy fekete özvegy, bár csak szimbolikusan harapja le a pasija, férje fejét. Amikor megkapja, amit akart, tehát az esküvőt és túl van a szülésen, akkor rohan is vissza a karrierjéhez. Ezt jó tudni előre, mert Te kedves társkereső férfi úgy az 5-6 hatodik helyre fogsz szorulni. Ha neked ez megfelel, akkor hajrá, de ne feledd, hogyha a céges társadalmi eseményeken úgy érzi, hogy nem megfelelően reprezentálsz, akkor könnyen lecserélhet. Ezek a nők kemények és ők azok, akik ha egyedül maradnak bármilyen ok miatt, akkor  egy idő után már nem lesz olyan pasi, akire fel tudnak nézni, és emiatt komoly kapcsolatot nem is szoktak létesíteni.

okos nő.jpg

Az örök szüzek

Hozzá türelem kell. Nem kicsi, hanem sokkal inkább rengeteg. Kedves, aranyos, csendes lányok ők. Onnan fogod megismerni őket, hogy az első randin olyan visszahúzód lesz, amilyet még nem láttál. Ő soha, senkivel nem fog flörtölni semmilyen helyzetben. A kezét is jó esetben a 10 randi után fogod tudni megfogni. Szexuálisan teljesen inaktívak, aminek több oka is lehet. Ők 30 évesen is a szőke herceget várják fehér lovon és úgy képzelik el, hogy megszólalnak a fanfárok, amikor belép az ajtón. Sokszor pontosan ennek hiánya miatt torpannak meg, és húzzák be a kéziféket. Ha beleszeretsz egy ilyen lányba, akkor lény türelmes. Készülj fel, hogy akár hónapok eltelhetnek az első szexuális közösülésig és legyünk őszinték, hogy soha nem lesz intenzív a szexuális életetek. Különösen igaz ez akkor, ha ennek a megtartóztatásnak vallási okai voltak eddig is. Van olyan ügyfelem, aki elmondta, hogy ő tartani akarja magát, ahhoz, hogy megőrzi szüzességét a nászéjszakáig. Ezt a döntését mindenkinek tiszteletben kell tartani. Mérlegeld, hogy ez neked is menne-e kedves olvasó, hanem, akkor azért lépj tovább, mert mindketten ki fogtok készülni.

A cicamicák

Édibébitündérkék, akik már annyira csajosak, hogy külön szótár kell ahhoz, hogy mit mondanak. A legnagyobb probléma pontosan az velük, hogy nem érted, hogy mit is akar mondani. Kicsit olyan tud lenni egy ilyen beszélgetés, „mint reszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de inkább fájdalmas.” (Ahogy a nagy klasszikus mondta!) "Álomvilágban" élnek és mindent elkövetnek, hogy ez fennmaradjon. A barinőik véleménye meghatározó és ismerek olyat, aki az Édes életből és az Éjjel-nappal Budapestből tanul, mert ott olyan jó arcok vannak. Miért fog kikészíteni a dumáján kívül? Mert csak a külsőségekre fog rámenni és ha ez bizony egy idő több, mint fárasztó, ráadásul ő fogja megmondani, hogy mit szabad és mit nem csinálni, mert enélkül az álomvilág, amit felépített magának összedőlne.

plastic_480.jpg

Az aranyásók

Ők azok, akikkel a leginkább azonosítják a nőket a férfiak. Pedig az igazi aranyásók, akik miatt sok férfi hisz abban a városi legendában, hogy minden csaj a pénzre hajt nincsenek sokan, legalábbis meggyőződésem, hogy a társkereső hölgyeknek csak néhány százalékát teszik ki. De mivel aktívak, ezért könnyen beléjük fogsz futni. Arról nem beszélve, hogy nem szégyellősek és már az ismerkedés első 10 percében célirányos kérdésekkel felmérik a terepet, hogy érdemes-e tovább „időt pazarolni” a másikra. Hogy mi érdekli őket? Egyszerű a válasz! Kíváncsi arra, hogy milyen kocsid van, hol laksz, mennyit tudsz a tejbe aprítani. Mivel ezek a lányok többsége vonzó, figyelem felkeltő külsővel rendelkeznek, ezért könnyen elérik, hogy a pasik figyeljenek rájuk. A kérdés csak az, hogy amit ők tudnak az neked elég-e, és amit te tudsz nekik adni, az nekik megfelel-e. Ha nem tudod megpörgetni az ujjaid körül valamely prémium autógyár modelljének kulcsát, és nem vagy elég sikeres, akkor vissza fognak utasítani. Ebből pedig sajnos sokan egyből általánosítanak és leszűrik, hogy minden nő csak a pénzre hajt. Pedig ezt csak az aranyásók csinálják. De ők oly annyira, hogy a nagyobb bankszámla irányába mozdulnak el bárhol, bármikor.

 facebook_csoport.jpg

 

Szólj hozzá

család társkeresés ismerkedés csajok párkapcsolat társkereső randi pasik házasság gyerekvállalás online társkeresés munkamániás pumák aranyásók cicababák karrieristák örök szüzek cicamicák