2015. máj 04.

magamról

írta: párkovács
magamról

A párkapcsolatok megerősítése a szívügyem! A mottóm:

"Talán nem változtathatod meg az egész világot, de ha a szívedben szeretet lakozik, minden nap előidézhetsz kisebb változásokat, amik először csak egy életet változtatnak meg, majd pedig az egész világot." (Kristina Koncz, vásárlói élmény specialista)

A Bíborcsók és Borosta párkapcsolati online magazin és a Koordinátorok csapata sok-sok év kemény kutatás, tanulás, tervezés és szervezőmunka eredményeképpen jött létre. Nem árulok el nagy titkot azzal, ha elmesélem, hogy nem ment minden rendben a párkapcsolatomban, a házasságomban.

Ha csak a magyar statisztikákat nézzük, akkor három házasságból kettő válással végződik. Amikor mi is hasonló helyzetbe – a válás közelébe – kerültünk a feleségemmel, elkezdtem keresni, kutatni, hogy mi lehet a megoldás. Két dologra lettem mindeközben figyelmes: az egyik, hogy több ezer könyv és több tízezer tanulmány vagy cikk érhető el magyar nyelven a témában; a másik, hogy éppen a meglévő információk sokasága, és azok sokszor egymásnak ellentmondó jellege miatt szinte esélyem sincs leszűrni, hogy mit is kellene csinálnom ahhoz, hogy rendbe tegyem, ami elromlott.

Tudom, ez ma már nem divat, mert ha tönkremegy valami, akkor veszünk, kérünk, szerzünk helyette újat, de amíg ezt el tudtam képzelni a telefonommal, a hűtőmmel, a kocsimmal, nem akartam elfogadni a párkapcsolatommal kapcsolatban. Végül a néhány éves folyamatos kutatás – és házasságom rendbetétele - után úgy döntöttem, hogy a tudást, amit megszereztem és sikeresen alkalmaztam, másokkal is megosztom. Ezért hoztam létre a Bíborcsók és Borosta párkapcsolati online magazint és a Koordinátorok csapatát. Kicsit döcögősen indultunk, de ma már töretlenül haladunk a célunk felé: hogy minél több embernek segítsünk abban, hogy ne csak legyen párkapcsolata, de abban jól is érezze magát, és ugyanezt elmondhassa magáról a párja is, hogy boldogan éljenek, míg az ásó, kapa, na meg az a bizonyos nagyharang elválasztja őket egymástól!

email: tolvajnorbert@tarsugynokseg.hu

Telefon: 06-1/327-42-05

Üdvözlettel: Tolvaj Norbert, a Párkapcsolati Kovácsmester

 

 

Szólj hozzá