2015. máj 11.

Társkeresés 50 felett

írta: tolvajnorbert
Társkeresés 50 felett

Van az a helyzet, amikor úgy érezheti bárki, hogy nehéz helyzetben van és nem biztos, hogy sikerül megoldást találni az adott helyzetre. Amikor 50 feletti társkeresőkkel beszélek többségük pontosan erre panaszkodik. Pedig nem reménytelen a helyzetük, csak finomhangolásra van szükségük.

Ma erről a témáról beszélgettem Erdélyi Mónikával és Joshival a Fem3 Cafeban Karda Bea társaságában. Érdekes, pörgős, élénk beszélgetés volt, ahol ismét bebizonyosodott számomra, hogy egyrészt nemcsak 20 éveseké a világ, másrészt, hogy ez egy olyan terület, amivel kevesen foglalkoznak, de sokakat érint, érdekel Magyarországon (is).

A beszélgetés teljes egészében fent találod!

fem3_karda_norbi_blogra.jpg

 

Karda Beával a Fem3 Café műsorában

Azt gondolom, hogy sok esetben az 50 felettieknek is két dologra kellene koncentrálniuk. Az egyik, hogy proaktívak legyenek a társkeresésben, és a lehető legtöbb alkalmat használják ki, hogy megismerkedjenek valakivel. Ha ezt a kettőt betartják, akkor pedig egy kis finomhangolással egyre hatékonyabbá lehet tenni a párkeresés folyamatát.

Szólj hozzá

beszélgetés társkeresés társkereső komoly kapcsolat női szerepek férfi szerepek 50+ Joshi Erdélyi Mónika Karda Bea egy éjszakás kaland 50 felettiek társkeresése Tolvaj Norbert 50-es társkeresők társkereső estek Fem3 Café