2015. júl 03.

A 0. randi

írta: tolvajnorbert
A 0. randi

Manapság sokan azért nem jutnak el az első randiig, mert túl nagy jelentőséget tulajdonítanak neki. Hiszen sokan úgy élik meg, hogy csak akkor találkoznak valakivel, ha a lehetséges randipartner tökéletesen megfelel az elvárásaiknak, és a randit biztosan követni fogja egy második, harmadik, sokadik randi. Pedig a valóságban ez nem ilyen egyszerű.

Mi lenne, ha levenné mindenki a terhet a válláról? Ezt a leginkább úgy lehet, ha úgy tekint az első találkozóra, mint a 0. randira. Hiszen miről is szól a 0. randi? Ha őszinték akarunk lenni, akkor arról, hogy leellenőrizzük, hogy akivel találkozunk végre élőben, az megfelel-e azoknak a paramétereknek, amiket vagy ő mondott magáról valamelyik online társkeresőn, vagy a barátaink mondtak nekünk egy vakrandi előtt. De én még ennél is tovább mennék. Az is lehet, hogy ismertük a másikat már korábbról, mert egy irodaházban/munkahelyen/projekten/stb. dolgozunk, vagy ugyanazzal a busszal/villamossal/vonattal/stb. utazik, vagy éppen ugyanaz a törzshelye, ettől még lehet, hogy az első randi után rájössz, hogy mégsem őt kerested.

A 0. randi célja, hogy el tud dönteni, hogy legyen-e első randi vagy sem. Így segít eldönteni, hogy kell-e tovább keresned vagy seml!!!!

Az első randi igazából egy kötetlen ismerkedés, ahol megismerheted a másikat. Nem kell rágörcsölni, mint ahogy sokan teszik az első randi előtt. Elég sokszor belefutok abba, hogy elmondják nekem társkeresők, hogy ők csak azokkal akarnak igazi randit, aki a számára a nagy Ő, és utána jöhet majd a fanfár, a lagzi és a boldogan éltek, amíg meg nem haltak befejezés. Nehogy bárki azt gondolja, hogy ez csak lányokra, hölgyekre, asszonyokra vonatkozik. Ez nem nemi kérdés, mint ahogy olyan sok más dolog sem.

cappuccino_480.jpg

A 0. randi célja, hogy kimozdulj, és találkozz olyanokkal is, akik első ránézésre nem a tökéletes társat testesítik meg. Mire gondolok? Mondjuk nem 180 cm magas, hanem 174, vagy éppen nem szőke, hanem barna haja van, és még sorolhatnám napestig. Egy kicsit tágítsd ki azt a kört, ahol keresel. Így több ember fog "fennakadni" a szűrődön, és könnyebben megtalálod az igazit. Hiszen lehet, hogy nem egy égimeszelő, vagy éppen nem egy szőke ciklon, de egy kicsit alacsonyabb srác is lehet jó fej és mennyi, de mennyi barna nő van, aki el tud varázsolni.

Hogy mindenkivel, aki a kibővített körnek megfelel lesz-e 1. randi? A választ biztosan, hogy nem, de összességében gyorsabban, könnyebben, és egyszerűbben meg fogod találni a társad, mert így legalább megadod az esélyét annak, hogy megtaláld a társad. Máskülönben csak a csodavárás marad.

A 0. randi szabályai egyszerűek. A helyszíne minden estben egy kávézó/teázó, ahol le tudtok ülni egymással szemben, és nyugodtan tudtok ismerkedni. Egy ilyen randi 40-50 percig tart maximum, és ha a másik fél, nagyon nem jön be, akkor nyugodtan meg lehetnek neki mondani, hogy ne haragudjon, de mást vártál, és miután megittad a kávédat köszönj el tőle. Egy ilyen randin alapesetben mindenki saját maga fizeti azt, amit fogyasztott. A randi azzal zárul, hogy megbeszélik, hogy van-e kedvük egy 1. randihoz. A randin minden téma megengedett, amelyről a másik fél is szívesen beszél. Az alapvetően tabu témákat sem kell kerülni, de kellően gondoljuk végig, hogy valóban fel akarjuk-e hozni a témát.

 

Keresed társad, de nem találod? Randizol rendszeresen, de soha nincs második randid? Mit szólnál hozzá, ha én segítek Neked?

Szólj hozzá

keresés kommunikáció beszélgetés ismerkedés társkereső randi vakrandi ideál online társkeresés romantika enciklopédia 0. randi női-férfi kommunikáció