2015. júl 07.

Amit rosszul tudtál a kisgyerekes anyákról

írta: tolvajnorbert
Amit rosszul tudtál a kisgyerekes anyákról

Vannak tévhitek, amik behálózzák a társkeresést manapság függetlenül attól, hogy az ember online, vagy éppen hagyományos módon keresi a társát. El kell ismerni sok esetben van valóságalapja ezeknek a sztereotípiáknak, de a többségükre az igaz, mint a legtöbb városi legendára, hogy kevés a valóságalapjuk. A kisgyerekes anyákról is több olyan tévhit is van a társkeresők fejében, amelyek vagy nem állják meg a helyüket, vagy abban a formában nem állják meg a helyüket, ahogy sokan gondolják.

Azok a nők, akik egyedül nevelik a gyereküket egyre többen vannak, amivel szerintem nem mondtam semmi újat, hiszen 100 házasságoknak a kétharmada válással végződik. Az egyedül maradt nőkről sok minden kering a fejekben, de talán ezek a leggyakoribbak:

  • Igénytelen cicanadrágosok
  • Azért akar pasizni, hogy apát fogjon a gyerek(ek)nek
  • Csak a pénzedre hajt, mert más nem érdekli
  • Soha nincs ideje randizni
  • Azért van egyedül, mert egy igazi lúzer
  • Bármire képes egy kiadós dug@sért

 gyerekkel_480.jpg

De nézzük, hogy mi a helyzet valójában:

Igénytelen cicanadrágosok

Az igénytelen cicanadrágosok jelző azért ragadt rájuk, mert sokan úgy gondolják, hogy átmentek anyarobotba, és az otthon kényelmes viselet vált a bőrükké. Így ők már nem tudnak vonzók, nőiesek lenni, csak egyszerűen elvannak a maguk kis zárt világában a gyerekkel, és elfelejtették, hogy milyen nőnek lenni. Emiatt viszont teljesen elveszítik nőiességüket, vonzerejüket.

Azt gondolom, hogy az teljesen természetes, hogyha egy gyermek megszületése után egy nő életébe központi szerepet játszik a gyermeke. De az, hogy valaki mennyire felejt el nő lenni nem attól függ, hogy a gyermeke apja vele marad-e, vagy sem. A nők többsége igen is igényli azt, hogy továbbra is nő lehessen, és ebben az, hogy született egy gyereke nem hogy gátolja, hanem segítheti abban, hogy a nőiességét igazán megélhesse. Így ezek a nők nemhogy kevésbé lennének vonzóak. Ráadásul sok esetben azok is elkezdenek a baba-mama tornák hatására mozogni, egészségesebben élni, akiknél ez korábban nem volt jellemző. 

Apára hajtanak

Sok pasi azért irtózik gyermeküket egyedül nevelő nőktől, mert attól félnek, hogy csak azért pasiznak a csajok, mert apát akarnak a gyereknek. Illetve, hogy mi van akkor, ha a gyerek apja beállít is visszaköveteli a gyereket és a volt kedvesét.

Persze vannak olyan nőt, akik bevallottan apát akarnak találni a gyereknek, de a többségre éppen az ellenkezője igaz. Azért keres társat, mert vágyik arra, hogy ő kelljen valakinek, hogy az esték, éjszakák ne legyenek magányosak, meg tudja beszélni valakivel az élet nagy dolgait. Ők fejben külön kezelik az új szerelmet és a gyermeket, mert éppen a gyereket akarják védeni. Azt szem előtt tartják, hogy az új társuk elfogadja, hogy neki már vagy gyermeke, de azt is sokan elmondták nekem, hogy ők nem keresnek apát a gyereknek, hiszen van neki, annyi, hogy nem él velük. Ráadásul azok a nők, akik eljutnak oda, hogy akkor magának akar egy társat találni, azoknak eszük ágában sincs visszamenni a volt partnerükhöz csak azért, mert ő a gyermek apja. Tudom, hogy minden történet más és más, és vannak, akik reménykednek a kapcsolat folytatásában, de ha találnak egy rendes srácot, akkor (szerintem) tovább fognak lépni.

Csak a pénzedre hajt, mert más nem érdekli

Ez egy olyan vád, amit szerintem egyre több nő kap meg manapság, és ez teljesen független attól, hogy van-e gyereke vagy sincs, hogy fiatal vagy éppen idősebb. Ez sok esetben nettó hülyeség, még akkor is, ha egyre több aranyásó van, akinek más nem fontos. Erről már írtam korábban, ha érdekel, akkor itt és itt olvashatsz róla.

Soha nincs ideje randizni

Mivel a gyereknevelés egész embert kíván, és nem lehet otthon hagyni egy kisgyereket biztos nincs ideje randizni ezeknek a lányoknak, nőknek, asszonyoknak. Ez halmozottan igaz, ha valaki dolgozik is a gyerek(ek) mellett. Mert hát munka után rohanni kell a bölcsibe, oviba vagy az iskolába, és utána pedig együtt kell lenni a gyerekkel.

A legnagyobb tévedésekkel éppen ezzel a tévhittel van. Az igazság az, hogyha egy kisgyerekes anya nem akar veled randizni annak leginkább az az oka, hogy nem vagy elég jó neki. Bocsi, de gondolj bele, hogy számtalan módja van annak, hogy megoldja a gyerekfelügyeletet, hiszen annak a gyereknek van egyrészt apja, aki tud rá vigyázni, de ott vannak a nagyszülők, a barátok, a barátnők és persze a bébiszitterek is. Így ha valaki nagyon meg akarja oldani, akkor van rá megoldás. De az igazi kérdés az, hogy megér-e veled egy randi ennyi vesződést, szervezést és persze a kíváncsi tekintetet a végén, ahol arra a kérdés kell válaszolnia, hogy na milyen volt? Ne csodálkozz, ha inkább egy forró kád vizet és jó könyvet választ helyetted. Ha komolyan gondolod, akkor varázsold el, vedd le a lábáról és mutasd meg neki, hogy lehet, hogy eddig csak idiótákkal hozta össze a sors, de veled, veled mindenképpen randiznia kell. 

Azért van egyedül, mert egy igazi lúzer

Sokan azt gondolják, hogy ezek a nők azért vannak egyedül, mert valamit nagyon, de nagyon rosszul csináltak. Vagy hárpiák, vagy frigidek, vagy szimplán idióták, esetleg ezek mind egyszerre és ki tudja, hogy még hány rossz tulajdonságuk van. Persze ugyan ezek az emberek kevésbé ítélik el a pasit, aki korábban szintén a kapcsolat részes volt.

De mi van akkor, ha éppen azért van egyedül, mert a férje, élettársa, párja szimplán egy barom volt? Rendszeresen ülök le olyan hölgyekkel, akik elmondják nekem, hogy azért vannak egyedül, mert a sarkukra álltak, és elegük lett a férjük töketlenkedéseiből. Vagy éppen kezet emelt rá a férfi, aminél kevés gyávább dolgot tudok én személy szerint elképzelni és megértem, ha elhagyta a pasit. Vagy éppen a pasi nem tudott teljesíteni 30 X évesen, és emiatt ment tönkre a kapcsolat. Lehetne még sorolni, de mielőtt kimondod az ítélet kérdezd meg, hogy mi is történt.

Bármire képes egy kiadós dug@sért

Ez olyan, mint a pénzre hajtó csajok. Ez szintén nem attól függ, hogy van-e gyereke egy nőnek vagy sem, vagy a gyereket egyedül neveli-e vagy párkapcsolatban. Szimplán vérmérséklettől függ. Így azok, akik arra számítanak, hogy azért akarnak kisgyereket anyával randizni, mert könnyű őket ágyba vinni csalódni fognak.

 

Tetszett, amit olvastál? Itt még több posztot megtalálsz! Klikk ide a további posztokért!

Szólj hozzá

szex szexualitás csók férfiak szerelem nők beszélgetés boldogság társkeresés ismerkedés csajok párkapcsolat magány csalás társkereső randi szingli pasik bullshit bizalom házasság gyerekvállalás boldog családon belüli erőszak komoly kapcsolat anyagiak csalódottság online társkeresés társadalmi elvárások laza kapcsolat diplomás társkereső aranyásók cicababák egy éjszakás kaland cicamicák diplomás társkeresés diplomás nők diplomás férfiak 40-es társkeresők 30-es társkeresők