2015. sze 02.

Vigyázz, Kész, Társkeresés!

írta: tolvajnorbert
Vigyázz, Kész, Társkeresés!

Vége van a nyárnak. Elkezdődött a tanítás, és szépen, lassan mindenki felveszi a munka fonalát. Majd visszaállnak a dolgok a régi, jól megszokott kerékvágásba. Egy dolog van, ami csak most fog felpörögni! Felkészültél arra, hogy megtaláld a társadat?

start_480.jpgAz idei nyár is a nagy csalódások időszaka volt. Sokan várják a nyarat, hogy majd könnyedén megtalálják a társukat, szerelmüket, hiszen elvben minden adott hozzá. Hiszen az emberek kimozdulnak otthonról, eljárnak bulizni, kikapcsolódni, nyaralni, így még azok is kibújnak az odújukból, akik évközben rejtőzködnek. Ennek megfelelően ideális „vadászterep” lehet az ismerkedésre a egy-egy fesztivál, rendezvény, vagy akár csak egy strandolás a vízparton.

level_480.jpg

A gond csak az, hogy ilyenkor az emberek többsége nyaralás üzemmódba kapcsol, és a barátaival, családjával megy el. Emiatt viszont a többség észre sem fogja venni, hogy flörtölnek vele, vagy ha igen, akkor nem veszi komolyan. Ráadásul a többség ilyenkor szórakozni akar. Nem azon kezd el gondolkodni, hogy milyen lenne a következő 3-5-20 év a másikkal, hanem azzal, hogy milyen lesz vele a következő néhány perc, óra. Nem véletlen, hogy a nyár elsősorban az egyéjszakások kalandok birodalma. Nincs is ezzel semmi baj, bár vannak, akik sokkal többet látnak bele egy ilyen ismerkedésbe. Persze vannak világraszóló szerelmek, amik nyáron kötetnek, de a többség mégsem ezt keresi ilyenkor.

gombak.jpg

A társkereső oldalakat is nagyon kevesen látogatják nyáron. Hiszen annak ellenére, hogy az oldalak többsége nemcsak elérhető, de még használható is mobilon, csak keveseknek van kedve órákig a kijelzőt bámulni. A többség ilyenkor is csak estére keres partnert magának. Egy-két húzás jobbra és máris megvan az aznapi randipartner.

De az ősszel nemcsak az iskola kezdődik, hanem ahogy minden visszaáll a régi kerékvágásba elindul a nagy TÁRSKERESŐ játék is. Nem, itt nem egy vetélkedőre gondolok most a tv-ben, hanem egy sokkal izgalmasabb társasjátékra, amit akár Te is játszhatsz. A kérdés csak az, hogy Te végre megtalálod-e azt, akit keresel!

levelek_480.jpg

A megoldás persze kézenfekvő, hiszen nem kell fel találnod a spanyolviaszt, csak egyszerűen megtalálni a társadat! Vagy az nem is olyan egyszerű? Persze, ha már egy ideje keresed a szőke herceged vagy a kedves királylányt, akkor épp itt az ideje, hogy változtass. Nem kell mást csinálnod, mit összeállítani egy társkereső stratégiát, és utána azt lépésről lépésre betartani amit meghatároztál. Nem olyan bonyolult ám ez, mint ahogy hangzik! De ha végiggondolod, hogy milyen párkapcsolataid voltak (ha voltak), és milyet szeretnél, milyen karakterrel éreznéd magad jól, és hol találod meg, akkor máris könnyebb lesz elérni azt, amit szeretnél!

padok_480.jpg

Tehát ha Te is azok közé akarsz tartozni, akik Karácsonyra egy boldog párkapcsolat részei, akkor változtass és sikerülni fog, mert a következő hetekben nemcsak megtalálhatod a társad, de a kapcsolat első buktatóit is simán átélhetitek, és jöhet a közös karácsonyozás. De ha jól érezed magad a bőrödben, akkor ne változtass, de akkor ne várd az, hogy más eredménye lesz a társkeresésednek, mint eddig volt!

Imádtad? Utáltad? Mond el a véleményedet a kommenteknél!

Tetszett, amit olvastál? Itt még több posztot megtalálsz! Klikk ide a további posztokért!

Szólj hozzá

társkeresés társkereső Karácsony egy éjszakás kaland társkereső stratégia