2016. jún 10.

Foci eb vagy társkeresés?

írta: tolvajnorbert
Foci eb vagy társkeresés?

Elindul a foci eb, és ezzel a lendülettel a társkereső oldalakról eltűnnek a férfiak. Nem csoda ez, hiszen 44 év után végre ott vagyunk a labdarúgó Európa Bajnokságon. De mit tehetnek ilyenkor Éva lányai? Hogyan tehetnek szert előnyre Ádám fia?

A futball nem játék! Főleg akkor nem, ha a nemzeti csapat játszik, és végre ott van a kontinensviadalon! Ilyenkor a férfiak agyában át fog állni valami, ami minden egyebet háttérbe fog szorítani. Így lesz ez a többségnél a társkereséssel is. Hiszen társat bármikor kereshet, míg erre a részvételre oly régóta várunk.

480_football-1207235.jpg

De mit tehet az, aki ilyenkor nem akar még egy hónapot várni és ismerkedne, társat keresne?

Ha NŐ vagy, akkor két stratégia közül választhatsz!

A két stratégia teljesen eltér egymástól, így az elején el kell döntened, hogy melyiket választod! Az egyik ilyen társkereső stratégia lehet a felkészülés stratégiája. Hiszen dönthetsz úgy, hogy most nagy levegőt veszel, tisztázod magadban, hogy milyen társat is keresel, illetve ha úgy érzed, hogy valamiben hiányosságot szenvedsz, például szeretnél fogyni, vagy bármely területen szeretnél változtatni, akkor most van egy kis időd, egy kicsit ki tudsz lépni a társkeresés mókuskerekéből. Szánj magadra időd!

A másik társkereső stratégia lehet az, hogy a kezedbe veszed az irányítást, és kihasználod, hogy a férfiak elbújnak rejtekhelyeikről. Így a virtuális világból elindulva tudsz ismerkedni, flörtölni, kezdeményezni, fel tudod hívni magadra a figyelmet. Nem kell mást tenned, mint a nagy tömegeket vonzó közös szurkolás egyik tagjává válni. Itt mindent bevethetsz. Hiszen nem kell mást csinálnod, mint együtt lélegezni a tömeggel, és ha minden jól alakul, akkor a meccs végén együtt örülhetsz, bosszankodhatsz vagy éppen szomorkodhatsz az újdonsült partnereddel, társaddal. Persze ne feledd azt sem, hogy lesznek olyanok, akik továbbra is a virtuális világot használják. Van olyan randiapp, aminek segítségével a helyszínen tudod jelezni a másiknak, hogy meginnál vele egy italt. (Erről hamarosan részletesebben is írni fogok.)

480_the-ball-488716.jpg

Ha férfi vagy, akkor is két stratégia közül választhatsz!

Az egyik társkereső stratégia, hogy csak a focira koncentrálsz! Megnézel minden meccset, minden elemzést, visszajátszást, és mindent alárendelsz a következő egy hónapban a focinak. Kapcsolj ki, töltődj fel élményekkel. Ez jót fog tenni az önbizalmadnak, a lelkednek (igen, minden pasinak van lelke, még akkor is, ha megpróbálja egyik-másik elrejteni, hogy ne lehessen megsebezni), és megújult erővel vághatsz bele újra majd a munkádba, a társkeresésbe, azaz minden olyan dologba, amit a következő egy hónapban hanyagolni fogsz!

A másik társkereső stratégia, hogy vagy nem nézed a meccseket, vagy egyszerűen csinálod párhuzamosan a kettőt! Ne feledd, hogy a pasik többsége nem vagy csak nagyon ritkán lesz jelen a társkeresőkön. Így szabad a pálya, kevesebb konkurenssel kell számolnod! Ismerkedj, randizz, találd meg az igazit!

 

Bárhogy is döntesz, jó döntést fogsz hozni. Nem lesz más dolgod, mint a döntésed mellett kitartani. Így egy hónap múlva remélhetőleg tisztul a kép a társkeresésedben. Hiszen vagy mindent beleadtál és lazítottál, feltöltődtél és akkor újult erővel csaphatsz bele a társkeresésbe. Vagy már az is lehet, hogy megtaláld azt, akit kerestél.

Emellett pedig csak remélni tudom, hogy a Magyarország futball válogatottja minél messzebb jut! Ria-Ria-Hungária!!!!

 

Ha tetszett, amit itt olvastál, akkor további blogbejegyzésekért kattints ide!

 

fotók: https://pixabay.com

Szólj hozzá