2016. jún 16.

Fókuszban a társkeresés!

írta: tolvajnorbert
Fókuszban a társkeresés!

Amikor az ember elkezd társat keresni, akkor kétszer is válaszút elé fog kerülni. Az egyik, hogy mitől lesz felejthetetlen az első randi. Ha pedig nem csak felejthetetlen lett az első randi, hanem folytatása is van, akkor a következő fogós kérdés az lesz, hogy merre tovább? Együtt, külön, lazán, komolyan, házasságban vagy valami teljesen mást keresünk? Az elmúlt napokban ezt a két kérdést feszegettük az RTL Klub Fókusz című műsorának csapatával.

Aki ismer, az tudja, hogy nekem komoly vesszőparipám az első randi. Sőt, hogy minél többen merjenek elmenni randizni, és ne rettegjenek tőle kitaláltam a 0. randi fogalmát. Az ügyfeleim először néztek rám és nem értették, hogy mi értelme van. De amikor kipróbálták a módszert, akkor mindannyian rájöttek, hogy milyen előnyei vannak.

20160606_rtl_fokusz_elso_randi_480.jpg

Az RTL Klub Fókusz című műsorának riportere arról kérdezett, hogy mitől lesz tökéletes az első randi?

 (Halkan jegyzem meg, hogy még mindig Norbert a keresztnevem!)

A nagy döntést, hogy szeretnének összeházasodni nem mindenkinek olyan nehéz meghoznia. Egy imádni való, igazi példaértékű házasság története kapcsán készült el velem a második riport. Ők 10 napos ismeretség után mondták ki a boldogító igent. Korai volt? Nekik bejött!!! Szerencsére nem hallgattak a környezetükre, és látszik rajtuk, hogy a mai napig imádják egymást! Innen is kívánok Nekik sok boldog közös évet!

 20160615_rtl_fokusz_mikor_hazasodjunk.jpg

 Ha tetszett, amit itt olvastál, láttál, akkor ide kattintva még több hasznos információt találhatsz!

Szólj hozzá

társkeresés tippek házasság első randi házassági évforduló RTL Klub Fókusz 0. randi