2016. aug 09.

Itt a nyár, de hol a szerelem?

írta: tolvajnorbert
Itt a nyár, de hol a szerelem?

A nyár mindig is a nagy szerelmek időszaka volt. Ilyenkor számtalan olyan szerelem születik, amely később legendává válik, és még a hideg téli hónapok alatt is erről mesélnek egymásnak az emberek, hogy de szép is volt. De vajon mindenkire rátalál a szerelem nyáron?

A nyárnak van egy hatalmas előnye a többi évszakhoz képest az ismerkedés terén. Mégpedig az, hogy az emberek kimozdulnak a négy fal közül. Nyitottabbak lesznek, és könnyebben flörtenek is ilyenkor. Ennek számtalan oka van, de most nem ez a fontos.

 dip01.jpg

De vajon mi lehet az oka annak, hogy még egy ilyen nyitott időszakban sem tud valaki megismerkedni senkivel? Hiszen minden adott hozzá, legalábbis elvileg. A fesztiválok ezrei mozgatják meg az embereket, a sportimádók a saját határaikat feszegetik, miközben újabb és újabb emberekkel találkoznak, illetve ha éppen nem esik az eső, akkor a strandok és a kerthelyiségek is tömve vannak emberekkel, akik alig várják, hogy valakivel megismekedhessenek. Ez még akkor is így van, hanem ezért léptek ki a négy fal közül.

Ha ennek ellére sem tudsz senkivel megismerkedni, akkor sincs baj! Nyugi! Nem olyan nagy ördöngősség a társkeresés, csak jól kell csinálni. Ehhez nem kell mást tenned, mint megcsinálni a saját társkereső stratégiádat. Ha ez megvan, akkor nyugodt szívvel használd ki a nyár adta, nyújtotta lehetőségeket, és kezdj el ismerkedni. Azt mondod, hogy az nem is olyan könnyű? Ebben igazad van. A legtöbben ott rontják el, hogy rágörcsölnek és valami nagyon tutti ismerkedős dumával akarnak színre lépni, hogy mindenkit el tudjanak varázsolni. 

Hidd el nekem, hogy nincs szükség varázslatra! 

Ha nőkét keresel férfit, akkor nyugodtan jelezheted finoman a kiszmelt pasinak, hogy felkeltette az érdeklődésedet. Hiszen ilyenkor könnyedebb minden. Persze, ha a kapcsolatban igazi férfit akarsz magad mellé, akkor a jelzésen nem lépsz tovább, hanem enged, hogy ő kezdeményezzen.

Ha férfiként keresed álmaid asszonyát, akkor tessék felkötni azt a bizonyost, és megmutatni, hogy Téged milyen fából faragtak.

 udvarlas_i-beg-your-pardon-927750.jpg

Nem kell megijedni, ha az első egy-két alkalommal nem sikerül kialakítanod egy beszélgetést, fölörtöt. Próbálkozz újra. De azért arra figyelj oda, hogyha a sokadik alkalommal is lepattansz, akkor valamin változtatnod kell!

Ne feledd, ha otthon ülsz, és a csodára vársz, akkor a legközelebbi romantikus élmény az lesz, hogy megnézel egy filmet a tv-ben. Ha nem erre vágysz a lelked mélyén, akkor nincs más dolgod, mint nyitni a világ felé és megismerkedni egy hús-vér személlyel.

Hidd el, nem is olyan nehéz…

Fotó: pixabay.com

Szólj hozzá

nyár társkeresés ismerkedés flört nőiesség súgó férfias szemezés női szerepek férfi szerepek flörtölés