2016. aug 10.

3 dolog, amit a Pokemon Go-tól megtanulhatsz, ha éppen társat keresel!

írta: tolvajnorbert
3 dolog, amit a Pokemon Go-tól megtanulhatsz, ha éppen társat keresel!

Az elmúlt napok, hónapok valószínületlenül nagy örülete, amit a mai napig sokan nem értenek az a Pokemon Go! játék. Meglepő lehet, hogy egy társkereséssel foglalkozó blogon írok róla, de van 3 dolog, amit Te is eltanulhatsz a játéktól, illetve a játékosoktól, ha most éppen társat keresel!

 poki1.jpg

A társkereső legnagyobb problémája az lehet, hogy hol talál magának olyan társat, aki megfelel az ígényeinek. A társkeresés a legtöbb társkereső esetében abból áll, hogy letölt egy randiappot vagy regisztrál egy vagy több társkereső oldalra. Az elmúlt évek tapasztalata azt mutatja, hogy ez sok esetben kevés.

 

Íme 3 dolog, amit elleshetsz a Pokemon Go-tól:

 

(A játék történetéről, menetéről nem írnék oldalakat, mert azt már olyan sokan megtették előttem.)

 

1. Cselekedj! Hiszen ha nem csinálsz mást, csak várod az igazit, a szőke herceget fehér lovon, akkor még hosszú-hosszú évekig válószínűleg a magány lesz a társad. Amikor viszont eldöntöd, hogy szeretnél társat, és ezért tenni is akarsz, akkor már már jó úton jársz! Ezek után gondold végig, hogy kivel szeretnél megismerkedni. Ha ez is megvan, akkor gondold végig, hogy hol találkozhatsz vele valószínűleg. 

 poki3.jpg

2. Mozdulj ki végre otthonról! A játékot nem lehet igazán eredményesen otthon, a négy fal között játszani. Ez igaz a társkeresésre is. Ráadásul amikor Te társat keresel, akkor végre leszakadhatsz a virtális világról is. Ha elindulsz otthonról, akkor hús-vér lehetséges parnterek tömegeivel találkozhatsz. Abban az esetben, hogy elindultál otthonról, de senki sem jön veled szembe, akkor javaslom, hogy a pusztából vagy erdőből indulj el egy olyan hely irányába, ahol embereket, közösséget találsz. Csatlakozz hozzájuk, és ismerkedj!

 

3. Ezzel el is jutottál a harmadik dologhoz. Szólíts meg vadidegeneket. Egy-egy pokemon elfogásához sokszor kell segítség, és ehhez beszélgetni. Hiszen lehet, hogy valaki látott az utca sarkon egy kis gyíkot, vagy éppen meg kell kérni a másikat, hogy álljon már egy kicsit arrébb a kocsijával, mert különben nem férsz hozzá ahhoz a hőn áhított kis pokémonhoz. Hülyeség? Lehet, de működik. Te mikor szólítottál meg utoljára bárkit is? Ja, hogy Te nőként nem kezdeményezel? Ki mondta, hogy kezdeményezned kell? Csak kezdj el ismerkedni. Adj lehetőségnek a másiknak, hogy megismerjen, adj egy lehetőséget magadnak, hogy megtaláld a társad!

 

Imádtad? Utáltad? Mond el a véleményedet a kommenteknél!

Tetszett, amit olvastál? Itt még több posztot megtalálsz! Klikk ide a további posztokért!

fotó: App Store

Szólj hozzá

játék beszélgetés társkeresés ismerkedés társkereső randi pokemon súgó pokemon go