2016. sze 21.

11 elképzelés a komoly kapcsolatokról!

írta: tolvajnorbert
11 elképzelés a komoly kapcsolatokról!

Amikor valaki társat keres folyamatosan arról beszél, hogy milyen társra vágyik. Sokan azt is elmondja hogy milyen kapcsolatot keresnek. Az igazi kérdés csak az, hogy valóban tudja-e hogy ők milyen kapcsolatot keres. Ez már csak azért is izgalmas kérdés, mert nem tudhatod, hogy a másik ugyanazt érti el a komoly kapcsolat alatt.

Ha láttál már online társkeresőn, vagy éppen telefonos randiappon társkereső profilt, akkor biztos találkoztál a mágikus mondattal: Komoly kapcsolatot keresek!

dip01.jpg

Neked mi volt az első gondolatod? Szerinted mire gondol az, aki ilyet kiír a profiljába? Milyen kapcsolatot keres? Sőt! Te kiírtad-e már? Ha igen, akkor Te mire gondoltál?

Az igazság az, hogy az elmúlt évek megmutatták nekem, hogy az emberek többsége teljesen mást ért rajta, mint amit én saját kútfőből gondoltam volna. Hiszen első az lenne a logikus (legalábbis számomra), hogy aki ezt kiírja annak az a célja, hogy végre megtalálja élete párját, akivel kéz a kézben elsétálnak a naplementébe és boldogan élnek együtt, míg meg nem halnak.

De rá kellett jönnöm, hogy a többségnek nem ezt jelenti ez a kifejezés! Íme a megoldás, hogy milyen palettán mozognak a megoldások:

  • végre valaki ne csak a bugyimat akarja lehúzni, hanem tudjak vele beszélgetni is.
  • jó lenne valakivel időről időre elmenni moziba, színházba, meginni egy kávét
  • tartalmas programokat együtt eltölteni
  • testi kapcsolat, amikor kedvünk van hozzá, de semmit több
  • szigorúan monogám kapcsolat, amiben hetente egyszer-kétszer találkozunk, de szó nem lehet összeköltözésről
  • monogám kapcsolat, ahol hetente többször találkozunk, néhány egymásnál alszunk, de mindenkinek legyen meg a saját élete
  • egyszer, ha úgy hozza az élet, akkor talál összeköltözünk, de nem ki tudja, mit hoz a holnap
  • elérni, hogy a következő évtized végéig valakivel együtt legyek.
  • összeköltözni, de szó sem lehet gyerekvállalásról, szó sem lehet házasságról
  • éljünk együtt, legyen gyerekünk, de nincs szükség papírokra
  • ásó, kapa na meg persze nagyharang - esküvő, gyerekvállalás

 Neked mit jelent a komoly kapcsolat? Lenne kedved elmondani egy országos kutatás keretében? Itt megteheted!

Gondolom már a számodra is világos, hogy mennyi mindent gondolnak bele az emberek a komoly kapcsolatba. Ráadásul most csak a leggyakoribbakat válogattam össze. Ezért is fontos, hogy ezt már a legelején tisztázzátok le a másikkal, hogy Te milyen kapcsolatot keresel. Mert nehogy 1-2 hónap, vagy rosszabb esetben 1-2 év után derüljön ki, hogy eddig nem jó falnak támasztottad a biciklit!

Imádtad? Utáltad? Mondd el a véleményedet a kommentben. Ha szeretnél még újabb és újabb blogbejegyzéseket olvasni, azt itt találod!

Fotó: pixabay.com

Szólj hozzá