2016. nov 05.

Kis Buddha társat keres

írta: tolvajnorbert
Kis Buddha társat keres

A társkeresés ma leginkább online tevékenység. Aminek számtalan előnye van, de a mérete, a társkeresők tömege miatt sokszor igazán értékes emberek mellett mehetsz el. Ez mondjuk nem is csoda, hiszen amikor több ezer emberrel találod szembe magad sokszor sem kedved, sem időd, sem erőd nincs ahhoz, hogy mind végigböngészd. De lehet, hogy emiatt nem találod meg a társad?

 china-1177009_480.jpg

Ez a történet az egyik ügyfelemről, Lászlóról szól. (Persze ez csak álnév.) Amikor először találkoztunk legyünk őszinték úgy éreztem, hogy ha valakinek, aki neki biztos, hogy nem fogok tudni segíteni abban, hogy megtalálj a társát. Majd elkezdtünk beszélgetni. Zseniális volt a srác! Egy régi csoki reklám jutott róla az eszembe. A brutális tetovált külső mögött a végtelen nyugalom, nyitottság és bölcsesség rejtőzött.

Laci ekkor már több, mint egy éve kereste a társát. Kicsit tanácstalan volt, hogy mit csinálhat rosszul. Hiszen elmondása szerint mindent elkövetett azért, hogy megtalálja a párját. Kértem, hogy elmesélje már el, hogy mit is csinált. Ekkor tisztán lehetett látni, hogy milyen társkereső baklövéseket követett el. Nincs ezzel baj, hiszen honnan kellene tudnia, hogy hogyan is kell jól társat keresni, hiszen sehol sem tanítják.

Mit is kell tudni Lászlóról? Elsőre ha egy társkeresőn beállított adatok alapján találsz rá, akkor egy tök átlagos srác. Az átlagos srácokkal pedig az a baj, hogy olyanok, mint az átlagos lányok. Senki nem veszi őket észre, és senkinek is akar velük megismerkedni.

Hiszen a lányok többség nem akar egy 174 cm magas, dolgozó, barna hajú és szemű srácot. Ráadásul tegyük a kezünket a szívünkre, még ha valaki közöttük keresgél is hatalmas a választék ilyen srácokról. Lászlóról persze elmondható, hogy a tucatnyi tetoválás sem könnyíti meg a dolgát. Bár most tudom, hogy trendinek számít, ha valaki ki van varrva, de itt extra számú, mintájú tetoválásról van szó.

hands-1031131_480.jpg

Az már az első beszélgetés végén látható volt, hogy izgalmas kihívás lesz neki segíteni. Nem csináltunk végül vele sem mást, amit bárki mással tettem volna. Elkészítettük az ő személyes társkereső stratégiáját. Képelheted hogyan nézett rám, amikor elmondtam, hogy most csináljunk egy stratégiát, és azt lépésről lépésre meg is fogjuk valósítani. Pedig egy ilyen társkereső stratégia nem bonyolult dolog. Eső körben meghatároztuk, hogy milyen kapcsolatot keres. Erre alapozva megnéztük, hogy milyen lányokat kedvel, illetve velük hol fog tudni találkozni. Majd megterveztük, hogy havi, heti és napi szinten mit kell tennie, hogy megtalálja azt az egy lányt, akit már több, mint egy éve nem talál.

Tudni kell Lászlóról, hogy végtelenül nyugodt. Olyan szinten, hogy egy alkalommal brutálisan elkéstem, amire ő csak mosolygott, mondván örül, hogy már itt vagyok. Éppen ez a nyugalom szállta meg akkor is, amikor elkezdtük együtt megvalósítani az ő személyes társkereső stratégiáját. Három héttel később ott voltunk, hogy nyugi, nincs semmi baj, majdcsak elkezd ismerkedni. Ekkor elővettem a randistatisztikáját (tudom, hogy borzalmasan hangzik, de szuper hasznos eszköz), és megmutattam, hogy hol akadt el. Egyből belátta, hogyha senkivel vagy csak néhány emberrel veszi fel a kapcsolatot, akkor nem fog a párkapcsolati státusza változni. A társkereső profiljain változtattunk, a szöveget átbeszéltük, a fotót kiválasztottuk, és a számukat a megfelelőre redukáltuk, illetve elkezdtem rágni a fülét, hogy ne csak a virtuális térbe ismerkedjen.

Innentől ami történt az már történelem. Néhány nap alatt eljutott oda, hogy talált egy olyan lányt, aki szimpatikusnak találta. A lány mindenben megfelelt az ő elvárásainak. Egy olyan lányt, akiről korábban álmodni sem mert volna. Így az én eddigi legnyugodtabb, legkiegyensúlyozottabb és legbölcsebb ügyfelem megtalálta a társát.

 

Imádtad? Utáltad? Mondd el a véleményedet a kommenteknél!

Tetszett, amit olvastál? Itt még több posztot megtalálsz! Klikk ide a további posztokért!

Ha pedig segíteni szeretnél, akkor az itt tudsz nekem segíteni!

Fotó: pixabay.com

Szólj hozzá

társkeresés ismerkedés történetek nyugalom társkereső stratégia társkeresőstratégia randistatisztika