2016. dec 18.

Neked is szívesen segítek!

írta: párkovács
Neked is szívesen segítek!

Ingyenes élő társkereső tréningek és videók

A társkeresés sokaknak egyenlő a szenvedéssel, a kudarcok sorozatával. Pedig az esetek többségében csak egy-két dolgon kellene változtatniuk ahhoz, hogy megtalálják a társukat. Azt tapasztalom, hogy az is elég tud lenni, hogy leülj, és végiggondold, hogy mit kellene másképpen csinálnod. Ebben segítenek Neked azok a rendszeres élő videótréningek, amelyeket a Facebook oldalamon tudsz megnézni. Ha lemaradtál volna róla valami miatt, akkor a Facebook videók között, vagy a YouTube csatornámon is vissza tudod nézni.

 Workshopok

A workshopokkal két területen tudok segíteni Neked. Egyrészt az ott lévők, ha akarnak, akkor tudnak egymással ismerkedni. A másik pedig az, hogy az egyes workshopok segítenek abban, hogyha elakadtál a társkeresésben, akkor tovább tudj menni, hogy végre megtaláld a társad.

A 2017-es workshopok listáját itt találod meg!

Társkereső közösség

Azon dolgozom nap, mint nap, hogy egy olyan társkereső közösséget hozzak létre, amelyben mindenki megkapja azt a támogatást, amire ahhoz van szüksége, hogy a társkereső státusza megváltozzon. Ha egyedül is meg tudod oldani, akkor mutatunk Neked olyan csatornákat, technikai újításokat, amelyeket használva gyorsan társra találsz. Ha pedig arra van szükséged, akkor meghallgatunk, és együtt azon fogunk dolgozni, hogy az egyedüllét a Te életben a múltad részét képezze. Arról nem is beszélve, hogy ez egy nagyon menő online videó társkereső oldal, ahol végre meg tudod mutatni azt, hogy milyen is vagy Te!

Személyes tanácsadás

A személyes tanácsadás nem való mindenkinek. De ha már legalább fél éve keresed a társad, de még nem találtad meg, akkor én azt javaslom, hogy valamilyen úton vedd fel velem a kapcsolatot. Nyugi, az első találkozó ingyenes, és nem kötelez semmire. A jó hír az, hogy nem kell, hogy én szimpatikus legyek Neked, mert nem velem fogsz megismerkedni. De az kell a közös munkához, hogy nyitott légy arra, amit mondok Neked. Ha ez megvan, akkor együtt megtaláljuk a társadat!

 

Szólj hozzá

társkeresés workshop magány társkereső YouTube társkereső stratégia tarsugynokseg.hu Facebook Live