2017. feb 15.

5 egyszerű lépés, hogy megtaláld a társad!

írta: tolvajnorbert
5 egyszerű lépés, hogy megtaláld a társad!

A társkeresésről sokan gondolják, hogy egyik pillanatról a másikra megtalálják a társukat. De többnyire rá kell arra jönniük, hogy ez nem így van. Nagyon nem. Pedig hosszas keresgélés, és számtalan csalódás helyett meg lehet találni realítv gyorsan is a nagy Ő-t. Most nem arra gondolok, hogy a billentyűzeten a „P” és az „Ú” között van, hanem arra, hogy mit kell ahhoz csinálnod, hogy végre találkozz egy olyan emberrel, akit mindig is kerestél.

espresso-825975_480.jpg

Nincs szükség semmi ördöngösre, ráadásul szerintem a többségét ma is csinálja a legtöbb társkereső. A gond legtöbbször az, hogy nem mind az 5 lépést megcsinálta, csinálja meg. De mik is ezek a lépések?

1. Tisztázd, hogy milyen kapcsolatot keresel!

Ez azért fontos, mert máshol kell keresned, ha egy éjszakára keresel társat, és persze akkor is, ha házasodni, családot szeretnél alapítani. Persze a kettő között számtalan variáció van. Erre kell alapoznod. Soha ne engedj belőle, mert ha egy-egy alkalommal elcsábulsz, akkor utána vacakul fogod érezni magad, ami komolyan ki fog hatni a társkeresésedre.

2. Döntsd el, hogy kit keresel!

Ha tudod, hogy kit keresel, akkor sokkal könnyebb dolgod lesz. Itt nem csak a paraméterezhető tulajdonságokat kell végigvenni (pl: magasság, súly, stb.), hanem azokat a tulajdonságokat is, amelyek számodra fontosak. Hiszen van aki visszafogott társat keres, és van olyan is, aki a harsány társaságot kedveli. Ezt a sor lehetne még sorolni. Ne feledd, hogy ez utóbbi fontosabb, így amikor keresel, akkor tud, hogy a paramétereket bármikor változtathatod, de a belső értékekhez ragaszkodj. pencil-1891732_480.jpg

3. Gondold végig, hogy hol keresel társat!

Logikus, ha regisztrálsz, egy-egy online társkereső oldalra. De miért is csak egyre? Miért nem egyből többre? Nézz meg többet is belülről. Majd el tudod dönteni, hogy melyiket választod! Nem kell mindet használni, csak azokat, amelyek igazán szimpatikusak. De itt ne állj meg. Hiszen annyi, de annyi olyan ember van, akivel Te is megismerkedhetnél, de nincsenek egyetlen társkereső oldalon sem regisztrálva. Mozdulj ki otthonról, nézz szét minden olyan helyen, ahol úgy gondolod, hogy az ember, akit Te keresel ott lehet. Az sem baj, segítséget kérsz abban, hogy meg tud találni a társadat!

4. Csapasd a ritmust!

Ez a legegyszerűbb része. Legalábbis így leírva. Hiszen nincs más dolgod, mint keresni a társadat! Ha online, akkor napi aktivitással, ha offline, akkor előre meghatározott heti rendszerességgel. Nincs ebbe semmi bonyolult. Ha ismerkedsz, akkor megtalálod a társad és végre lesz egy olyan párkapcsolatod, amilyet mindig is szerettél volna. Ha nem ismerkedsz, akkor pedig marad minden a régiben.

5. Ha van kivel, akkor randizz vele!

Igen, tudom, hogy a randik többsége borzalmas, kiábrándító és sokszor sokáig kísértenek. De legjobban úgyis személyesen tudod eldönteni, hogy passzoltok-e egymáshoz, hogy tényleg őt keresed-e. Ne görcsölj rá a randizásra. Ne csak azokkal akarj találkozni, akikről úgy gondolod, hogy tuti ő lesz a befutó. Persze azért egy minimális küszöböt húzz meg, de azért ne legyen lehetetlen túljutni rajta.

 

Ha ezt az öt lépést megcsinálod, akkor tapasztalataim szerint célegyenesben. A jó hír az, hogy az első kettőt elég egyszer végiggondolni. A harmadikat néha-néha érdemes újragondolni, ha azt látjuk, hogy egy-egy társkereső csatornát 2-3 hónapja használunk, de senki sem felel meg nekünk. Viszont ne felesd el csapatni a ritmust. Mert csak akkor találod meg a párodat, ha találkozol másokkal.

 

Imádtad? Utáltad? Mondd el a véleményedet a kommenteknél!

Tetszett, amit olvastál? Itt még több posztot megtalálsz! Klikk ide a további posztokért!

Ha szeretnéd, akkor Neked is szívesen segítek megtalálni a társad!

Fotó: pixabay.com

Szólj hozzá

társkeresés ismerkedés társkereső randi randizás online társkeresés ideális társ társkeresőstratégia kit is keresel