2017. feb 28.

Te is egy komoly társat keresel?

írta: tolvajnorbert
Te is egy komoly társat keresel?

Egyre többször hallom azt társkeresőktől, hogy ők igazán nem vágynak sokra, csak hogy végre találjanak maguknak egy normális társat! Na kérem ez már egy jó kezdet! Végre nem a tökéletes társat keresik! De vajon ki mit ért azon, hogy normális?

telescope-2040903_480.jpg

Mielőtt megörülnél, hogy nem Te vagy az egyetlen, aki végre szeretne találni egy normális társat, ünneprontó kell, hogy legyek! Miért? Mert ahogy tökéletes társ sincs, úgy nincs normális társ sem. De ne ijedj meg! Mert ettől még tudod találni azt, akire titkon vágysz!

 

Miért keresnek olyan sokan normális társat?

Erre könnyű válaszolni! Azért, mert a társkeresés nem sétagalopp. Ráadásul ha valaki bele is vág a társkeresés világába, akkor azt fogja észrevenni, hogy ő nem ilyen lovat akart. Az első kérdésnél, hogy Te társkereső vagy-e, egyből rávágja, hogy nem. Ennek az az oka, hogy azok, akikkel találkozott nagyon, de nagyon nem azt akarják, amit ő keres. Igaz ez akkor is, ha a többség nem vágyik másra, mint komoly kapcsolatra függetlenül attól, hogy ő maga mit ért ez alatt. De valahogy úgy alakult, hogy abból a kétmillió társkeresőből az a 10-15% a legaktívabb, akik miatt kialakultak az online társkereső oldalakról, meg úgy egészében magáról a társkeresés világáról, az összes negatív sztereotípia. Vagyis pasik, akik csak szexet akarnak, és nők akik gazdag pasira vadásznak. Hogy miért ők a legaktívabbak? Azért, mert ők nem fognak felhagyni az első kudarcnál, hiszen ők nagyon akarják azt, amit keresnek. Mindenki másnak meg elmegy a kedve az egésztől. Na ezért keresnek az emberek normális társat! Azaz ők a többi 85%-ot keresik, csak nem igazán tudnak róla.

Miért baj, hogy Te egy normális társat keresel?

A gond csak az ezzel, hogy amikor valaki azt mondja nekem, hogy ő egy normális pasit, vagy éppen egy normális csajt keres, akkor tudom, hogy nagy a baj! Ugyanis azt tapasztaltam az elmúlt években, hogy amikor valaki eljut oda, hogy ő most már végre egy normális társat keres, akkor tudom, hogy eljutott a mélypontra. Ami egyrészt jó hír, mert innen csak felfele van, másrészt viszont tudom, hogy ő már egy jó ideje nem gondolja komolyan a társkeresést, és azt is, hogy nagyon, de nagyon lesz újra elkezdeni a társkeresést. Mert a sok csalódás, a rossz emlékek, azok a sztereotípiák, amelyek benne élnek komolyan gátolni fogják. Persze innen szép nyerni, ahogy mondani szokás, de nem könnyű.

De mit lehet ilyenkor csinálni, hogyan tudod mégis megtalálni azt a normális társat?

Tudom, hogy furcsa, amit most írni fogok, de a társkeresők többsége olyan, amilyen társat Te is keresel! A gond az, hogy a többségük (hozzád hasonlóan) ül a babérjain, nyitva tartja a szemét, és várja, hogy végre egy normális pasival/csajjal tudjon találkozni. Ha meg akarod találni a társadat, akkor kell venni egy nagy levegőt és gondolkodj el azon, hogy az online társkeresés mellett milyen offline társkeresési lehetőségeid vannak. Persze nem árt azt sem egy kicsit pontosítani, hogy milyen kapcsolatot keresel, és kivel képzeled azt el. Ha ezeket tisztáztad magadban, akkor készítsd fel a lelked azokra, akik továbbra sem felelnek meg neked és örülj, amikor kiderül róluk, hogy nem felelnek meg Neked, mert nem fogják feleslegesen rabolni az idődet. Arról nem is beszélve, hogy az így szerzett tapasztalat alapján a következő szoknyavadászt/pénztárcavadászt könnyebben fel fogod ismerni!

Imádtad? Utáltad? Mondd el a véleményedet a kommenteknél!

Tetszett, amit olvastál? Itt még több posztot megtalálsz! Klikk ide a további posztokért!

Ha szeretnéd, akkor Neked is szívesen segítek megtalálni a társad!

Fotó: pixabay.com

Szólj hozzá

férfiak nők társkeresés ismerkedés társkereső komoly kapcsolat súgó online társkeresés laza kapcsolat aranyásók egy éjszakás kaland társkereső stratégia