2017. ápr 18.

Töröld magad a Tinderről! Most!!!!

írta: párkovács
Töröld magad a Tinderről! Most!!!!

Van az a pillanat, amikor úgy döntesz, hogy elég, és nem akarsz tovább társat keresni. Ugye ennek több oka is lehet. Vegyük a legjobbat, hogy megtaláltad azt, akit kerestél. A legrosszabb pedig az, hogy eleged lett a társkeresésből. Az ok igazából mindegy is.

 img_2729.PNG

Az igazság az, hogy ez a poszt a Tinderről szól, de szólhatna bármilyen más randiappról, vagy online társkereső oldalról is. Gondolom Te is találkoztál már azzal, hogy valaki megtetszik, Te szeretnél vele megismerkedni, de nem reagál semmit. Ilyenkor simán hajlamos vagy első körben arra gondolni, hogy ő nem akar megismerni Téged, ami persze lehet, hogy így van, de arra gondoltál már, hogy az illető már nem is használja az ismerkedés ezen formáját?

 kriszta.jpg

Tegyél meg egy szívességet magadnak, és a többi társkeresőnek is. Ha bármilyen okból kifolyólag a társkeresés már nem aktuális, akkor keresd meg a törlés lehetőségét, és élj vele. Igen, tudom, hogy a Tinder esetében el tudod rejteni az adatlapodat, hogy csak a párjaid lássák, de ez nekem olyan furcsa félmegoldás. Már csak azért is, mert ha az appot törlöd a telefonodról, hogy ne legyen belőle gubanc, ne legyen ott a kísértés, akkor magát a profilodat miért nem. Ugyan olyan gyorsan, könnyen fogsz tudni újra regisztrálni bármikor. Azokat, pedig akikkel eddig nem jöttél össze ne sajnáld. Hidd el az is jelzésértékű, ha valakivel napok, hetek, stb. elteltével sem tudtál randizni, legyen bármi oka annak, hogy megakadt az ismerkedéseteket.

Így töröld magad a Tinder adatbázisából!

Azzal, hogy csak az applikációt törlöd nem fogod törölni az adatlapodat. Így bárki, bármikor megtalálhat. Elhúzhat jobbra, dobálhatja rád a Superlike-okat, stb. Majd úgy érzi, hogy valamit ő csinált rosszul. Te pedig mit sem tudsz az egészről. Az akkor ciki, ha mondjuk a párod egyik munkatársa, mondjuk éppen ismerkedik és megtalál. Majd jöhet a magyarázkodás, a kellemetlen percek, hogy miért is keresgélsz még. Egy féltékenyebb partnernél ebből simán botrány kerekedhet, de egy józanabb társnál is simán okozhat komoly repedéseket, töréseket a kapcsolatotokban.

A lényeg, hogy irány a Beállítások menüpont, majd ott egészen az aljáig pörgesd. A kijelentkezés szintén nem jó, mert ezzel csak a telefonodon jelentkezel ki. Neked bizony a verziószám alatti Fiók törlése kell. Ne habozz! Csináld! Töröld magad. Gyorsan fog menni. Bevett szokás, hogy valamilyen magyarázatot, sőt az online társkeresők visszautasíthatatlan ajánlatot tesznek. De Te ne csábulj el, hanem töröld magad. Ne feledd, hogy ezt azért kapod, mert Te vagy a termék ezeken az oldalakon, a Tinderen. Hiszen a többi társkereső miattad jön, ahogy Te is miattuk kezdted használni.

Ha szeretnéd, hogy megtisztuljon az online társkeresés, akkor tedd meg ezt a lépést. Mert ha sokan megteszik, akkor legközelebb ha használnod kell a Tinder appját, vagy egy társkereső oldalt, akkor reménykedhetsz, hogy azok, akiket látsz, azok valóban aktív társkeresők.

Imádtad? Utáltad? Mondd el a véleményedet a kommenteknél!

Tetszett, amit olvastál? Itt még több posztot megtalálsz! Klikk ide a további posztokért!

Ha szeretnéd, akkor Neked is szívesen segítek megtalálni a társad!

Fotó: Tinder alkalmazásból

Szólj hozzá

társkeresés ismerkedés súgó online társkeresés húspiac Tinder randiapp törölés