2017. jún 20.

2 szempont, hogy hogyan öltözz fel, ha randira készülsz

írta: tolvajnorbert
2 szempont, hogy hogyan öltözz fel, ha randira készülsz

Sokan már ott elvéreznek az első randinál, amikor a másik meglátja őket és azt, ahogyan fel vannak öltözve. Pedig minden egy randival kezdődik. Ezért is fontos, hogy az első (és a következő néhány) randin úgy öltözz fel, hogy levedd a leendő párod a lábáról.

neckties-210347_480.jpg

Tisztázzuk gyorsan. Nem lettem öltözködési tanácsadó, és ha azért kezdtél volna bele a poszt olvasásába, hogy a legújabb nyári-őszi-téli tippekről olvass, akkor rossz posztot kezdtél el olvasni.

Az elmúlt hetekben többször is felmerült az ügyfeleimmel folytatott beszélgetésekben, hogy az öltözködésük mennyire befolyásolta a randi kimenetelét. Abban nem nagyon tudok segíteni, hogy kinek mi áll jó. De van két olyan pont, amit fontos szem előtt tartani!

Az alkalomnak megfelelően öltözz fel!

Itt leginkább arra figyelj oda, hogy ne öltözz túl vagy éppen alul a randira. A kedvencem az, amikor egy-egy randinál a lány megérkezik a munkából kiskosztümben, és egy rövidnadrágos papucsos sráccal kezdenek el ismerkedni. De szokott ez fordítva is előfordulni, amikor mackóban (értsd: szabadidőruha) megjelenik a lány, amíg a srác ing-nyakkendő-szövetnadrág összeállításban készült. Ezzel leginkább az a baj, hogy feszengeni fogsz, és már a kezdet kezdetén rossz lesz a szájíze valakinek. Ilyenkor nem ritka az sem, hogy szóvá is teszik az öltözködést és tiszteletlenségről beszélnek. Pedig a sokszor csak figyelmetlenségről, megszokásról van szó.

Érezd jól magad a bőrödben!

Sokszor tudom, hogy emberek képesek komolyan túlgondolni, hogy mit vegyenek fel az első randira. Ha szem előtt tartottad az első szempontot, akkor a másik segít véglegesíteni azt, hogy mit vegyél fel. Csak is olyan ruhát, amiben jól érzed magad. Hogy miért? Azért, mert fontos, hogy ne görcsölj, feszengj randizás közben. Hiszen ha arra figyelsz, hogy nyom, szorít, nem kapsz levegőt, akkor a lelked legmélyén Te is tudni fogod, hogy nem tudsz a másikra figyelni, és legszívesebben most rohannál haza, hogy kibújhass ebből a borzalmas ruhából, cipőből.

model-2394713_480.jpg

A lényeg, hogy randi előtt hasznos végiggondolni, hogy hol találkoztok, és ha nem egyértelmű, hogy hogyan öltözhet a másik, akkor inkább kérdezz rá, hogy Te ugye üzletiesen, Te ugye farmerban, Te ugye lazán, stb. öltözöl, és ennek megfelelően egy jól bejáratott, általunk szeretet ruhát választani, amiben jól érezzük magunkat. Hogy ne a ruhára kelljen figyelni, hanem arra, aki velünk szemben van. Így a társkeresés jó móka lesz és nem rémálom. (Legalábbis nem a ruhádon fog múlni...) Persze ha kapsz segítséget, mert van egy barát, vagy egy társkereső iroda, aki eleve segített összehozni a randit, akkor lehet, hogy az öltözködési tippeket is tud adni, hogy ezzel is elősegítse a randi sikerét.

 

Imádtad? Utáltad? Mondd el a véleményedet a kommenteknél!

Tetszett, amit olvastál? Itt még több posztot megtalálsz! Klikk ide a további posztokért!

Ha szeretnéd, akkor Neked is szívesen segítek megtalálni a társad!

Fotó: Pixabay.com

Szólj hozzá

divat nők társkeresés tippek társkereső randi pasik öltözködés randizás társkereső iroda randi szabály