2017. júl 04.

A kevesebb néha több!

írta: tolvajnorbert
A kevesebb néha több!

Van az úgy, hogy valaki nem ír magáról semmit, amikor online társkereső oldalon regisztrál. Ráadásul még a kereshető adatok többségére sem válaszol. Ezek után pedig nagyon nehéz elképzelni, hogy bárkinek is fel tudná kelteni a kíváncsiságát. De mi van olyankor, amikor valaki átesik a ló túlsó oldalára?

Ezzel találkoztunk mi is a minap, amikor az egyik ügyfelemmel böngésztük az egyik legrégebbi online társkereső adatbázisát. Egy férfi írt neki még hetekkel korábban, amit ő nem olvasott el. Az igazság az, hogy egyikőnk sem számított arra, amivel végül szembe kerültünk.

hiba.jpg

A levél, amit megnyitottunk úgy kezdődött, hogy a levél írója leírja magáról, hogy egyrészt ő egy biológiai csoda, másrészt legalább 130 évig fog élni, és bár elmúlt 60 éves most olyan társat keres, aki szülne neki gyerekeket, akik szintén legalább 130 évig fognak élni. Azt nem lehet egy ilyen kezdés után mondani, hogy ne keltette volna fel a kíváncsiságunkat. A levél még hosszasan ecsetelte, hogy ő milyen tökéletes, majd jöttek novella részletek, illetve kérdések, hogy bizonyos könyvekről hogyan vélekedik a levél címzettje. A legnagyobb gond az volt, hogy látszott az egész levélen, hogy a címzett nem, csak önmaga érdekelte a feladóját.

Ezek után megnéztük a profilját, ahol a bemutatkozása és a milyen társat keres részt több, mint alaposan kitöltötte emberünk, hiszen összesen 54 A4-es oldalon ecseteli önnön nagyszerűségét. Természetesen itt is segítségül hívva a világirodalom nagyszerű alkotásait. Az egész a végére inkább ijesztő, mint bármi más.

Az igazán érdekes az a dologban, hogy az úriember kívül esik ügyfelem korbeli elképzelésén (fiatalabb urakkal szeretne ismerkedni), de mégis az a brutális mennyiségű szöveg volt az, ami egyértelművé tette, hogy nem szeretne megismerkedni a férfival.

Meggyőződésem, hogyha a leírt szöveg 95%-át megőrizte volna magának és nem adta volna közre a profil létrehozója, akkor leszámítva azt, hogy óriási marhaságnak tűnt a biológia csoda rész, de mégis csak felkeltette a figyelmét ügyfelemnek. Lehet, hogy közös gyerekvállalás nem lett volna (már csak azért is, mert nem biztos, hogy ügyfelem akar vállalni), de egy randi biztos összejött volna. A kevesebb biztosan több lett volna!

Ha szeretnéd, akkor Neked is szívesen segítek megtalálni a társad!  Ide kattints!

TárskereShow - Gyere, és tanulj bele a társkeresésbe!

 

Fotó: Pixabay.com

Szólj hozzá

bemutatkozás segítség idézetek elvárás történetek online társkeresés túl sok biológiai csoda