2017. júl 12.

Hogyan tegyük helyükre a nőket?

írta: tolvajnorbert
Hogyan tegyük helyükre a nőket?

Minden ügyfelem más, mint a többiek. Az életük nagyon eltérő. De egy dologban mindannyian azonosak. Társat keresnek, komoly kapcsolatra vágynak. Sok kérdés szokott felmerülni társkeresés közben. Tegnap például az a kérdés merült fel, hogy hol a helye egy nőnek?

diplomas_no.jpg

 Az üzenet, amit tegnap kaptam: 

Van még valami, amit el szeretnék mesélni: terjed az interneten egy beszámoĺó, egyik pasi írja a másiknak, hogyan kell megszívatni a nőket, letörni a szarvukat, hogy vegyék észre magukat már, hogy ők nem királylányok, hanem senkik. Teljesen pszichopata módszer, a pasi teper az első randiért, aztán kinyilvánítja, hogy tetszik a másik. A második randira esze ágában sincs menni, csak úgy csinál mintha, a nőt belógatja, hogy készüljön , időt energiát szánjon rá, aztán elérhetetlen a randi idején, a másik kétségbe esve keresi. Aztán előkerül néhány nap múlva, meggyőzi a másik felet, hogy ő mennyire készült és most milyen lelkiismeret furdalása van, a következő találkozón ugyanez történik, és röhög rajta, hogy a másik szarul érzi magát és örül, hogy kellemetlenkedni tudott, mert a nőket vissza kell nyomni oda, ahova valók.

Őszinte leszek. Nem tudok arról, hogy van-e ilyen beszámoló, pláne mozgalom. Csak remélni tudom, hogy nincs. Hogy miért merült fel az ügyfelembe, hogy mégis csak valós ez a "módszer"? Azért mert az elmúlt hetekben több pasi is hasonlóan viselkedett vele. Akkor ez most arra lenne bizonyíték, hogy egyesek így akarják "helyükre rakni a nőket"?

Nem hiszem, hogy ez tudatos lenne. A pasik többségénél biztosan nem. Azoknak a többségénél, akik valóban így viselkednek én négy dolgot szoktam észrevenni:

  1. Nem meri, nem tudja megmondani a nőnek, akivel randizott, hogy nem szeretne tőle semmit. Hogy miért kér újabb randit? Mert attól még jobban fél, hogy továbbra is egyedül kell maradnia.
  2. Túl laza akar lenni, de igazából rágörcsöl az egészre. Próbálja magát olyannak mutatni, amiről azt hiszi, hogy bejön a nőknek. Sok helyet harsogják azt, hogy a nők mennyire szeretik a rossz fiúkat. Így azt gondolja a szentem, hogyha majd ő is rossz fiú lesz, akkor a nők a lábai fognak heverni. De nem mivel ő nem rossz fiú, így nem rossz fiúként fog viselkedni, hanem idiótaként.
  3. Feledékeny és/vagy lusta, így mivel nem része a mindennapjainak a társkeresés, sőt sokszor még a munka is bekavarhat, ezért nem megy el egy-egy randira, majd teper, mert hát mégis csak fontos lenne egy kapcsolat.
  4. Tapasztalatlan a társkeresésben. Lehet, hogy az elmúlt hónapokban, években, évtizedekben nem kellett társat keresni. Így most teljesen tanácstalan, hogy mit kellene tenni, mert hibázni nem akar. Ezért nem csinál semmit, majd magyarázkodik. De ezzel többet árt az ismerkedésnek, mintha egyszer-egyszer hibázna.

Az igazság az, hogy mindegy is, hogy miért alakul így egy ismerkedés. Abból a szempontból, hogy tudatosan csinálja-e valaki, vagy a fenti 4 ok valamelyike miatt, mégis csak megbántja a másikat. Sokszor el is veszi a kedvét attól, hogy folytassa a társkeresést. Ha tudatosan csinálod, akkor szerintem szereptévesztésben vagy, és téged kellene helyre tenni... Ha pedig a fenti négy okból, akkor légy jó, és kommunikálj. Hidd el, hogy a végén még egy boldog kapcsolat részese is lehetsz.

Imádtad? Utáltad? Mondd el a véleményedet a kommenteknél!

Tetszett, amit olvastál? Itt még több posztot megtalálsz! Klikk ide a további posztokért!

Ha szeretnéd, akkor Neked is szívesen segítek megtalálni a társad!

Fotó: Pixabay.com

Szólj hozzá

blog félelem társkeresés gonosz feledékenység tapasztalatlanság királykisasszony rosszfiúk női szerepek férfi szerepek női-férfi kommunikáció félelem a nőktől