2017. aug 23.

Merj kockázatni társkeresés közben

írta: tolvajnorbert
Merj kockázatni társkeresés közben

Tudom, hogy sokszor az a legkönnyebb, ha nem csinálsz semmit. Persze lehet majd később úgy mesélni, hogy Te mindent megtettél, de sajnos nem jött össze. Gondolataidban eljátszadozol azzal a gondolattal, hogy milyen csodálazos lenne, ha megismerhetnéd, ha összejöhetnél vele. Majd az egész megreked a gondolatok szintén.

"Találj valamit, amit annyira szeretsz, hogy kockázatot vállalj, átugord az akadályokat, áttörj a téglafalakon, melyek mindig utadban fognak állni. Ha nem érzel így, akkor meg fogsz torpanni az első nagy akadálynál."

George Lucas

Ez igaz a társkeresésre is! Hiszen, ha jöhet eső, jöhet hó, de téged majd egy traktor nem húz vissza, hogy megtaláld a társadat. Hiszen addig kell menni, ismerkedni, kezdeményezni, csapatni a ritmist és ha kell, akkor akár társkereső iroda, tanácsadói segítséget kérni, amíg meg nem találod azt, aki mellett boldogan tudsz önmagad lenni.

pexels-photo-248016_kave_480.jpeg

Imádtad? Utáltad? Mondd el a véleményedet a kommenteknél!

Tetszett, amit olvastál? Itt még több posztot megtalálsz! Klikk ide a további posztokért!

Ha szeretnéd, akkor Neked is szívesen segítek megtalálni a társad!

Fotó: Pixabay.com

Szólj hozzá

szerelem beszélgetés társkeresés ismerkedés párkapcsolat társkereső kitartás komoly kapcsolat súgó társkereső iroda társkereső stratégia