2017. sze 06.

Tinder Gold, avagy nem minden arany, ami fénylik

írta: tolvajnorbert
Tinder Gold, avagy nem minden arany, ami fénylik

A Tindernél gondoltak egy nagyot, és csináltak egy olyan fizetős funkciót, aminek következtében pont azt sikerül kilúgozni az appból, ami szerintem a sikerét okozta. Persze nem kötelező használni, és első, majd sokadik ránézés után sem érzem, hogy ez lenne az a durranás, ami végre a folyamatos veszteséget termelő céget aranybányává teszi…

A Tinder legnagyobb újítása abban volt, hogy egy egyszerű mozdulattal el tudtad dönteni, hogy valaki bejön vagy nem. Ha pedig kölcsönös volt a szimpátia, akkor el tudtatok kezdeni ismerkedni. Egyszerű, mint egy fakocka, de van ebben az alapötletben egy olyan izgalom faktor, amit más nem tudott akkor, és azóta is csak kevesen. Hiszen nem tudhatod, hogy lesz-e következő, illetve az jobban fog-e tetszeni, vagy sem. Na meg azt sem, hogy a másik mit gondol rólad.

Ezt az izgalmat vették ki úgy először, hogy meggondolhattad magad, és egy visszapöccintéssel meg tudtad változtatni a döntésedet. Oké, ez rendben van. Majd jött a Superlike, amivel konkrétan tudtad jelezni, hogy már pedig Te őt vonzónak találod. Itt persze simán jönnek a bakik, hogy véletlenül küldik el, majd jön a magyarázkodás. Ezek a funkciók is fizetősek voltak, hiszen a tinder+ szolgáltatás keretén belül tudod igénybe venni. Ahogy nézem, potom havi 5.990 Ft-ért már a tiéd is lehet (egy évre 27.000Ft-ért – havonta 2.249, 17-ért). Persze itt még van kiemelés, stb, de most nem is ezen van a hangsúly. Ettől még simán lehet a magyar társkeresők álma a Tinder, de sikerült egy csodás új funkciót is kreálni.

Tinder Gold a cég szerint

A cég úgy látja, hogy ezen funkcióval felgyorsul az ismerkedés, illetve könnyebb lesz párba állni valakivel, hiszen látni fogod, hogy kik azok, akik eddig úgy gondolták, hogy szimpi vagy nekik. Arról se feledkezzünk meg, hogy potom 5 dolláros áron csinálhatod ezt havonta. Persze, ettől még Te dönthetsz úgy, hogy csapatod a ritmust, és elkezdesz újabb és újabb társkeresőket felderíteni.

 

Tinder Gold a valóságban

A valóság sokkal árnyaltabb lesz, mint amit a cég honlapja, és a marketing mutat. Egyrészt itt nem látod a fotóját annak, akiknek bejössz, illetve az sem biztos, hogy van bárki a kis kikockázott kép mögött. A rendszer kiforratlanságát mutatja az is, hogy tegnap napközben azt mutatta, hogy már is van több olyan lány, aki szívesen ismerkedne. Majd miután frissítettem az appot egy sem maradt. Persze lehet, hogy mindegyikük az alatt néhány másodperc alatt törölte az adatlapját, amíg frissítettem az appot, de azért ezt lássuk be ennek kicsi az esélye. Arról nem is beszélve, hogy ilyenkor zsigerből jön elő, hogy na ezek csak át akarnak verni érzés.

A legnagyobb bajon nekem az, hogy pont azt az izgalmat öli ki, hogy vajon párba állunk vagy sem. Persze az sem biztosíték az ismerkedésre, de azért az valamit azért jelent. Mást nem, hogy el tudtok kezdeni ismerkedni, már ha a másik persze hajlandó visszaírni.

 collage-down.png

De a legszebb azért mégis csak az árazás része a dolognak. Hiszen valami nagyon szarul váltják a Forintot, hogy az eredeti 5 dolláros árból havonta 8.990 Ft lett. Még abban az esetben is erős az ár, ha 12 hónapra előfizetsz, mert azért a 45.000 Ft-ért már társkeresői irodai tagságot kapsz képzéssel, adatbázissal, folyamatos mentorállással, segítségnyújtással. Ha pedig a Tindert akarod mellette használhatod ingyen is.

img_3457.PNG

Persze lesznek akik fogják használni. De ahhoz, hogy megérje használni akár csak rövid időre is, ahhoz az kell, hogy azt lásd, hogy több tucatnyi embernek jössz be. Megjegyzem, ha pedig ez így van, akkor inkább élvezd ki a társkeresés izgalmát, és használd tovább ingyen. Hiszen, ha ennyi embernek tetszel, akkor rendszeresen fogsz olyanokat találni, akikkel párba tudsz állni.

Ha arra a kérdésre kellene válaszolnom, hogy kinek érdemes előfizetnie a Tinder Goldra, akkor azt válaszolnám, hogy azoknak, akik fel akarnak vágni a barátoknak, hogy nekik ilyen is van.

 

Imádtad? Utáltad? Mondd el a véleményedet a kommenteknél!

Tetszett, amit olvastál? Itt még több posztot megtalálsz! Klikk ide a további posztokért!

Ha szeretnéd, akkor Neked is szívesen segítek megtalálni a társad!

Fotó: Tinder app és tinder.com

Szólj hozzá

társkeresés társkereső online társkeresés társkereső iroda Tinder Super like társkereső irodai tagság Tinder Gold