2017. okt 24.

Last minute társkeresés

írta: tolvajnorbert
Last minute társkeresés

Még idén szeretnél társat találni magadnak? Ha igen, és nem szeretnéd, hogy csak jövőre legyen reális esélye annak, hogy megtaláld a társadat, akkor nem maradt túl sok időd! Húzz bele, mert igazából már csak napjaid, óráid, perceid vannak hátra.

 

1 Még idén vagy ráér jövőre? 2:00

2 Karácsony és Szilveszter 5:17

3 Az adventi készülődés sokat segíthet 07:18

4 Együtt vagy külön ünnepeltek? 10:04

 

A lényeg röviden:

Ma pont 2 hónappal vagyunk Szenteste előtt. Decemberben az emberek mindig el vannak foglalva. A többségnek nem csak ideje, de kedve sincs ismerkedni, hiszen vagy a Karácsonyra készül, vagy a munkájába érzi, hogy jön az évvége. Neked azt kell eldönteni, hogy még idén szeretnél társat, vagy ráér az is, ha jövőre találod meg? Ha az a válasz, hogy jó lenne még idén megtalálni, akkor nagyon gyorsan el kell kezdened csapatni a ritmust. Mert ha november 20-ig nem lesz senki, akiből kinézed, hogy érdemes vele az ismerkedésen túllépni, hogy párkapcsolatok legyen, akkor az szerintem már Neked is a Napnál világosabb, hogy bizony idén (is) egyedül karácsonyozol.

people-2561578_1920.jpg

Persze érdemes különválasztani, hogy társat keresel Karácsonyra, vagy partnert a szilveszteri buliba. Az utóbbi sem könnyű, de talán egyszerűbb. Arra azért készülj fel, hogy nem biztos, hogy veled akar lenni majd egyik vagy másik ünnepen. De a cél mégis csak az, hogy a szeretet ünnepén tudj valakire gondolni, és végre ne az legyen a műsor, hogy még mindig (vagy már megint) nincs társad. Egy dolog biztos! Ne rettegj attól, hogy mit vegyél neki ajándékba. Nem kell semmi komoly. Ilyenkor jó a sablonos ajándék is, amit egy rövid üzenettel személyessé tudsz tenni.

 

Van jó is a következő időszakban. Ha az Adventi készülődést úgy élitek meg, hogy felkészültök az ünnepre, és közben egymásra figyeltek, akkor az olyan lendültet adhat a kapcsolatotoknak, ami máskor nem tapasztalható. Igaz, ehhez azért kell elmenni egy karácsonyi vásárba, hogy kézen fogva beszélgessetek, gesztenyét majszoljatok, forralt bort iszogassatok. Ha így tesztek, akkor ezzel le fogjátok tudni venni azt a terhet a vállatokról, ami egyébként ott van. Az év többi időszakában ezek a terhek annyira el tudják nyomni az embert, hogy nem igazán tud a másikra figyelni. Ilyenkor viszont tud a másikra figyelni. Ha nem karácsonyi vásárba mentek, hanem kávézni, sétálni, moziba az is isteni. Ráadásul azt is megfigyelheted, hogy a másik hogyan viseli a hatalmas tömeget és azt, ami ezzel jár.

 

A cél persze az, hogy Karácsonykor ne légy egyedül. Ettől még előfordulhat, hogy akár a Te, akár az ő családja miatt nem tudtok végig együtt lenni. Minden esetben én sem erőltetném a közös Karácsonyt. De van kire gondolnod, és 24-én napközben megajándékozhatják egymást, ami mehet a fal alá, illetve 26-án hagyjatok ott csapot-papot és legyetek együtt. A szilveszteri buli annyiban másabb, hogy ott a család általában nincs jelen, de kellhet ennél jobb alkalom, hogy megismerje a barátaidat?

 

Ingyenesen letölthető tudásanyagot ebben a zárt Facebook csoportban találod! Itt találod!

Ha szeretnéd, akkor Neked is szívesen segítek megtalálni a társad!  Ide kattints!

Fotó: Pixabay.com

Szólj hozzá

család ismerkedés társ Szilveszter Karácsony Advent decemberi készülődés