2017. nov 03.

Kezelési útmutató nőkhöz és férfiakhoz!

írta: tolvajnorbert
Kezelési útmutató nőkhöz és férfiakhoz!

Meglepő számomra, hogy nők is, és férfiak is napi szinten játszmáznak egymással anélkül, hogy ismernék a másikat. Ilyenkor van az, hogy gondolnak, mondanak, tesznek valamit, majd megdöbbenek, hogy a másik nagyon, de nagyon nem úgy reagált, ahogy azt ők előre eltervezték.

 

Pedig nem olyan ördöngösség a másik nemmel megértetni magunkat, és végre eljutni oda, hogy egy jól működő párkapcsolat részesei legyünk. Persze ehhez ismerni kell a másik nyelvét, és ennek megfelelően érdemes lefektetni a szabályokat.

guy-698784_460.jpg

Do You speak Férfi?

A legnagyobb probléma ilyenkor az, hogy a párkapcsolatok többségében mindig eljön az a pont, amikor a nők elkezdenek úgy beszélni a férfiakkal, mint a gyerekekkel. Nem tudják, akarják megérteni, hogy a pasijuk, férjük mit miért csinál. Ráadásul ilyenkor van az, hogy elkezdenek olvasni valami felkapott tanácsadó könyvet, ami ki van hegyezve a pasik problémáira. Ekkor nemhogy igazi megoldást nem kapnak arra, hogy mit kellene csinálni, hanem még arra fognak koncentrálni, hogy annak a szerencsétlen mennyi hibája van még.

 

Sprichst du  nő?

Itt a pasik nem szoktak agyonbonyolítani semmit. Sokszor sajnos csak szintre jutnak el akkor, ha nem működik megfelelően a kommunikáció. Az egyik, hogy úgy kezdnek beszélni, bánni a nővel, akivel párkapcsolatban van, vagy éppen oda tartanak, mint a pajtásával. Mert hát a pasik nyelvét beszélik, a nőké olyan zavaros, mert hát be nem áll a szájuk. A másik sokkal rosszabb, mert akkor előveszik azt a nyelvet, amit a kutyájuknál szoktak alkalmazni úgy, hogy azt a kutya sem érdemi meg.

 

Ami segít(het)!

Persze a Google fordítója nem tud segíteni abban, hogy jobban, könnyebben megértsétek egymást. Pedig sokszor nem is olyan nehéz ez. Ha megoldjátok az apró kommunikációs problémákat, akkor egy olyan útra léptek, ahol könnyedén tudtuk egy jól működő kapcsolatot kialakítani.

Miért csak segíthet? Azért, mert magától nem fog menni! De a lenti podcastban több példát is végigveszek. A könyvben, amelyet boncolgatok pedig még több példát találtok. Ahhoz, hogy ez segítsen viszont meg kell hallgatni a podcastet, és érdemes elolvasni a könyvet is.

 

 

1 Szerelmes Könyvek

2 Miért hazudik a férfi? Miért sír a nő? 0:35

3 Hol van a bibi? 2:50

4 Adj időt a pasinak! 12:05

5 Nem kell megoldani a nők problémáit! 15:45

6 Miért sír a nő? 18.53

7 Hogyan lehet szexet kicsikarni? 24:38

8 Boncolgassuk a pasikat, na meg a nőket! 28:05

9 Mi a helyzet az anyóssal? 43:15

10 Milyen egy vágykeltő nő? 44:55

11 Milyen egy vágykeltő férfi? 50:40

12 témák, amelyek miatt érdemes a könyvbe belelapozni. 56:00

13 OMG 57:10

 

Ingyenesen letölthető tudásanyagot ebben a zárt Facebook csoportban találod! Itt találod!

Ha szeretnéd, akkor Neked is szívesen segítek megtalálni a társad!  Ide kattints!

Fotó: Pixabay.com

Információkat a könyvről és a Park Kiadóról itt találsz! A podcastben szereplő képpel is találkozhatsz itt.

Szólj hozzá