2017. nov 20.

Társkeresés és spiritualitás

írta: tolvajnorbert
Társkeresés és spiritualitás

Sokszor, amikor keresed a társad minden kapaszkodóba erőse lekezdesz kapaszkodni, mert úgy érzed, hogy kell valami, ami segít Neked abban, hogy megtaláld a társad! A spiritualitás az a terület, amihez elsősorban a nők fordulnak, igaz legtöbbször azért, hogy megtalálják a lelki békéjüket, de végül azt érzik, hogy a spiritualitás fogja segíteni a társkeresésüket is.

A kihívás ilyenkor mindig az, hogy a férfiak többsége irtózik a spiritualitástól, és amikor találkozik egy igazán spiri nővel, akkor olyan lesz az ő közös találkozásuk, mintha két naprendszer futott volna össze. Olyan mértékben fognak egymás mellett elbeszélni, hogy sokszor még azt sem veszik észre, hogy az alap értékrendszer nagyon megegyezik, amire egy stabilan lehetne építeni egy gyümölcsöző párkapcsolatot.

De ha az amúgy is nehézkes társkeresést megnehezítjük azzal, hogy újabb jelrendszert vonunk be, akkor mégis miért tud működni sokaknak? A válasz egyszerű. Mert úgy alakítja az életét, hogy úgy élje meg, hogy a spiritualitásának köszönheti az új kapcsolatot. 

Spiritualitás és társkeresés kapcsolata: ha következő idézet rád is igaz lehet, ha az "erőforrásokat és a válaszokat" társra cseréled. Na meg persze hiszel benne!


"Amint elkezdesz hinni benne, hogy erőforrások és válaszok feltűnnek az életedben, azonnal úgy is lesz. Az univerzum a hitrendszered tükre. Minden alkalommal téged igazol."
Peggy McColl

 

levelek_480.jpg

Mi van akkor, ha kiráz a hideg a spiri gondolatoktól? Minden ok, és tudni fogod, hogy mely körből nem kell társat választanod. Ez egy jó szűrő lehet a számodra!

 

Az ingyenesen letölthető Társkereső Iránytű Magazin első számát ide kattintva találod meg!

Ha szeretnéd, akkor Neked is szívesen segítek megtalálni a társad!

Fotó: Pixabay.com

Szólj hozzá

idézetek társkeresés ismerkedés párkapcsolat társkereső spiritualitás komoly kapcsolat súgó társkereső iroda spirituális társkeresés társkereső stratégia