2017. dec 15.

9 elgondolkodtató ok, amiért el kell menned a második randira!!!!

írta: tolvajnorbert
9 elgondolkodtató ok, amiért el kell menned a második randira!!!!

Sokszor kihívás az, hogy legyen második randi. Azt látom, hogy a többség az első randi után gyorsan rohan is tovább. Azt gondolja, hogy már mindent megtudott a másikról, amit érdemes volt megtudni. Pedig ennél nagyobbat tévedni sem is lehetne!

 rawpixel-com-433728_480.jpg

Az első találkozó arról szól, hogy a másik tényleg olyan-e, mint amilyennek az online világban mutatta magát, vagy mondjuk amilyennek a barátok (rokonok, családtagok, kerítők, társkereső mentorod, társkereső iroda) mondta. A legtöbben itt olyan szinten vannak attól zavarban, hogy mit is kell csinálniuk, hogy sok mindent nem fogsz megtudni róluk. Ilyenkor a hőn áhított kémia sem nagyon tőr felszínre, mert lehet, hogy a stresszből beszorult zabszem nem engedi szabadjára!

A 2. randi viszont dinamikájában, jelentőségében is teljesen más, mint a 0. randitok (első találkozás) volt. Persze ha Te csak azért randizol, hogy elmondhasd, hogy csinálod, de nem akarsz társat találni, akkor nincs is szükséged második randira. Ha viszont unod már, hogy egyedül vagy, akkor itt van neked 9 ok, ami reményeim szerint el fog gondolkodtatni azon, hogy legyen egy következő randi azzal, akivel legközelebb találkozol:

 

  1. Lekerül az álarc! Az első találkozón a többség kínosan meg akar felelni, és emiatt nem lesz önazonos a viselkedése/viselkedésed. Ha meg akarsz valakit ismerni, akkor találkozz vele legalább még egyszer. Így legalább nem fogsz azon gondolkodni 2-3 hónap múlva, hogy mi lett volna, ha…
  2. Végre tudtok igazán egymásra figyelni! Tudom, hogy egy első randi is lehet izgalmas, de legtöbbször sablon dolgokról beszéltek. Ami önmagában rendben is van, de sokszor az emberek annyira odafigyelnek arra, nehogy hibázzanak, hogy a másikra már nem jut erejük. 
  3. Több időt el tudtok tölteni együtt! A 0. randi normál esetben nem tart tovább 40-50 percnél. Igen, tudom azt, hogy ez kevés, de arra, hogy megtud, hogy azzal találkoztál-e, aki a fotókon volt, nem öregebb vagy fiatalabb 5-15 évvel, kövérebb, soványabb, alacsonyabb, magasabb, stb. pont elég! Itt majd több időt el fogtok egymással tölteni!
  4. Magabiztosabb lehetsz! Megugrottad az első akadályt. A magabiztosságodból pedig erőt meríthetsz. Ne hidd azt, hogy már el is köteleztétek magatokat. Az még messze van, de legalább nem kell rettegni, hanem nyugodtan találkozhatsz a másikkal.
  5. Kiderítheted, hogy van-e köztetek összhang! Apró gondolatfoszlányokból, érintésekből, édes összenézésekből sok mindent kiderül. De ezt szerintem Te is tudod!
  6. Közös érdeklődési területek keresése! Ez azért fontos, mert itt találjátok meg azt az alapot, amire lehet építeni majd. Illetve ha nagyon nincs semmi közös bennetek, akkor legalább kiderül még az elején. Ez az ok talán a legizgalmasabb!
  7. Egymás szemébe nézni, és elmerülni! Tudom, hogy sokan odáig vannak a kémia mítoszáért! Na itt már van értelme ezt is tesztelni. Bár ahhoz, hogy ez előjöjjön sok mindennek teljesülni kell. Lehet, hogy ott van, csak nem tőr felszínre. De erről egy másik posztban írok részletesebben!
  8. Elindulhattok a szexualitás útján! Gyorsan tegyük tisztába valamit! Nem arra gondolok, hogy egyből az ágyba kell ugrani a másikkal. Attól a hülyeségtől is égnek áll a hajam, hogy a 3. randin szexelni kell. NEM KELL! A szexuális együttlétnek akkor kell bekövetkeznie, amikor mind a két fél valóban akarja. De ha ügyes vagy, akkor itt már el tudod kezdeni felkelteni a másikban a vágyat, hogy a másik is minél előbb akarja!
  9. Világnézeti kérdések, melyek fontosak lehetnek, de nem beszéltetek róla korábban! Ilyen lehet a család, politika, foci, legféltettebb álmok, legnagyobb bukások, kudarcok. Ha lehet, akkor itt ne a volt kapcsolataidról beszélj! A cél, hogy megismerhessétek azt, hogy vajon azonos gondolatmenettel, erkölcsi értékrenddel rendelkeztek, vagy távol vagytok egymástól, mint Makó Jeruzsálemtől.

 

 rawpixel-com-415589_480.jpg

Hogy mindenki területet érinteni fogjátok? Vagy több olyan lesz, ami összemosódik? Az csak rajtatok múlik. De az ügyfeleimmel látom, hogy sokszor úgy hiányzik egy-egy emberrel a második találkozó, mint púp a hátukra, mégis a randi után kapni szoktam egy üzenetet, hogy úgy néz ki, hogy kell hogy legyen egy harmadik randi is, mert olyan magával ragadó volt ez a mostani találkozó!

 

Keresed társad, de nem találod? Randizol rendszeresen, de soha nincs második randid? Mit szólnál hozzá, ha én segítek Neked? Kattints ide a segítségért!

Szólj hozzá

álarc beszélgetés társkeresés ismerkedés párkapcsolat társkereső randi érték kémia önbizalom összhang randizás második randi randi szabály női-férfi kapcsolat önazonos 2. randi