2018. jan 04.

#4 nap: Készítsd el a saját lejátszási listádat társkereséshez!

írta: tolvajnorbert
#4 nap: Készítsd el a saját lejátszási listádat társkereséshez!

Az elmúlt napokban megcsinált feladatok segítenek abban, hogy meglegyen az alap ahhoz, hogy lekezdj társat keresni. Most pedig adok egy kis muníciót ahhoz, hogy igazán jó móka legyen a társkeresés!

amy-reed-408611_480.jpg

Nem kell semmi túl bonyolult dolgot csinálni, csak egy olyan lejátszási listát bárhol, ahol tudsz külön listát csinálni (YouTube, Apple music, Spotify, stb.), amit társkeresés közben tudsz hallgatni. Légy jó magadhoz, és ne azokat a számokat tedd bele, amelyek kikészítenek, és ütemről ütemre emlékeztetik veled, hogy magányos vagy. A stílus mindegy, a lényeg, hogy kikapcsoljon és támogasson majd Téged társkeresés közben!

Részletesebben a Podcaston hallhattok róla:

 

Egy kis infó, amire érdemes odafigyelni! Csak az első 30 nap feladatai lesznek megtalálhatóak itt a blogon. A hátralévő 60 nap feladatait, amikor sorra kerülnek a Társkeresés egyszerűen Facebook csoportban találjátok meg. Bárki csatlakozhat, igaz van két végtelenül egyszerű kérdés, amit meg kell válaszolni, de szerintem az mindenkinek menni fog. Megjegyzem, akinek nem megy, annak nem is biztos, hogy be kell kerülnie a csoportba!

Előző napi feladat!     <     >     Következő napi feladat!

Ha úgy érzed, hogy segítségre lenne szükséged: bit.ly/2AmEkYD

Fotó: https://unsplash.com

Szólj hozzá

zene társkeresés Facebook lejátszási lista jó móka a társkeresés #90napostárskeresőkihívás #4nap társkeresés egyszerűen