2018. jan 06.

#6nap: Készítsd el az online társkereső profilodba használt fotódat!

írta: tolvajnorbert
#6nap: Készítsd el az online társkereső profilodba használt fotódat!

Remélem jó volt kicsit kimozdulni otthonról a tegnapi feladat kapcsán. Persze az is lehet, hogy éppen ma tervezed. Akkor pont kapóra is jöhet a mai feladat. Mivel az online társkeresést sem fogjuk kihagyni, így a mai feladatnak igen nagy jelentősége van.

 clem-onojeghuo-189661_480.jpg

Egy elég részletes blogposztban írtam arról korábban, hogy miért fontos, hogy egy jó profilképet használj, ha online társkeresés világában jelen akarsz lenni. A posztból megismerheted, hogy mely beállításokat ne használd, ha társat szeretnél találni. A posztot itt találod!

Tudom, hogy igazságtalan és nagyon gáz, hogy az online társkereső piac úgy működik, mint egy húspiac, de ezen maximum kesereghetsz egy jót. De ha ismered a szabályokat, akkor legalább használd ki azokat a lehetőségeket, amelyek adódhatnak előtted. Ehhez nem kell mást tenned, mint nyomon követned a podcastben hallható utasításokat:

 

Egy kis infó, amire érdemes odafigyelni! Csak az első 30 nap feladatai lesznek megtalálhatóak itt a blogon. A hátralévő 60 nap feladatait, amikor sorra kerülnek a Társkeresés egyszerűen Facebook csoportban találjátok meg. Bárki csatlakozhat, igaz van két végtelenül egyszerű kérdés, amit meg kell válaszolni, de szerintem az mindenkinek menni fog. Megjegyzem, akinek nem megy, annak nem is biztos, hogy be kell kerülnie a csoportba!

Előző napi feladat!     <     >     Következő napi feladat!

Ha úgy érzed, hogy segítségre lenne szükséged: bit.ly/2AmEkYD

Fotó: https://unsplash.com

Szólj hozzá

profilkép #90napostárskeresőkihívás