2018. jan 08.

Társkereső üzemmód

írta: tolvajnorbert
Társkereső üzemmód

Gondolkodtál azon, hogy vajon miért nincs soha időd társat keresni? Hiszen lehet, hogy hónapokkal ezelőtt regisztráltál valahova, de nem nagyon van eredménye. Pedig a magyarázat igen csak egyszerű. Állj úgy a társkereséshez, mintha munkát keresnél. Igazából a különbség nem is olyan nagy, mint gondolnád!

brooke-cagle-195777_480.jpg

Amikor valaki arról beszél, hogy nincs ideje társat keresni, akkor mindig rá kell arra jönnöm, hogy ő még nem kapcsolat társkereső üzemmódba. Hiszen, ha átváltott volna, akkor a társkeresés első helyen szerepelne, és nem hagyná, hogy apróságok, vagy olyan dolgok, amelyeket máskor is meg tudna csinálni eltereljék a figyelmét.

A társkereső üzemmód lényege, hogy a társkeresést minden elé helyezed. Olyan ez, mintha munkát keresnél. Megkérdezed a barátokat, elkezded az állásportálokat bújni, majd azon álláshirdetésekre, amelyek szimpatikusak elkezdesz önéletrajzot, és motivációs levelet küldeni. Ha társat keresel, akkor ugyan ezt kell csinálnod. Megkérdezed a barátokat, hogy van-e valaki olyan, akiről tudják, hogy szintén egyedül van, majd elkezdesz az összes olyan társkereső oldalt bújni, ahol úgy érzed, hogy meg tudod találni a lehetséges partneredet. Ha bizonytalan vagy, hogy melyik oldalon csináld, akkor keresd a feltörekvő társkereső oldalakról szóló írásomat a blogbejegyzést 1-2 nap múlva!

Ha átállítod a gondolkodásodat társkereső üzemmódba, akkor biztos lehetsz benne, hogy a radarjaid jelezni fogják, ha valaki flörtöl veled. Ha nem, akkor a nők kb. 70%, a pasik kb. 50%-a soha nem veszi észre, ha kezdeményeznek nála.

Nincs más dolgod, mint eldönteni, hogy átkapcsolsz társkereső üzemmódba, és megtervezed, hogy a következő 3-4 hétben minden nap mikor fogsz a társkeresésre koncentrálni, ismerkedni, randizni.

 

Egy kis infó, amire érdemes hasznos lehet a számodra is! Ez a blogbejegyzés a #90napostárskeresőkihívás #7napjának feladata! Csak az első 30 nap feladatai lesznek megtalálhatóak itt a blogon. A hátralévő 60 nap feladatait, amikor sorra kerülnek a Társkeresés egyszerűen Facebook csoportban találjátok meg. Bárki csatlakozhat, igaz van két végtelenül egyszerű kérdés, amit meg kell válaszolni, de szerintem az mindenkinek menni fog. Megjegyzem, akinek nem megy, annak nem is biztos, hogy be kell kerülnie a csoportba!

Előző napi feladat!     <     >     Következő napi feladat!

Ha úgy érzed, hogy segítségre lenne szükséged: bit.ly/2AmEkYD

 

Fotó: https://unsplash.com

Szólj hozzá

gondolkodás társkeresés társkereső fontos időbeosztás fontossági sorrend csapasd a ritmust #90napostárskeresőkihívás társkereső üzemmód