2018. jan 10.

#10 Randinapló

írta: tolvajnorbert
#10 Randinapló

Gondolkodtál már azon, hogy hogyan tudod nyomon követni a társkeresésedet? Tudom, tudom, hogy a többségnek ez simán megy fejben is. Aztán kiderül 2-3 hét vagy hónap múlva, hogy igazából összefolyik minden. Pedig sokszor érdemes visszatekinteni. Főleg akkor, ha nem találtad meg a társadat néhány hét alatt!

 green-chameleon-21532_480.jpg

A randinapló egyetlen célja, hogy nyomon tud követni a társkereső aktivitásodat. Ne gondolj semmi nagy ördöngösségre. Vezetheted a határidő naplódba, egy füzetben, vagy akár a telefonodon is. A lényeg, hogy vissza tudd nézni, hogy az adott napon csinálta-e valamit, ami közelebb visz ahhoz, hogy megtaláld a társadat, vagy sem.

Mit kell leírni, hogy használtad-e bármelyik társkeresőt, küldtél-e levelet online, randiappon volt-e bárki, akivel felvetted a kapcsolatot, megismerkedtél-e valakivel, volt-e randid. Itt nem kell, és nem is biztos, hogy kivel volt a kapcsolatfelvétel, a randi. De ha akarod, akkor egy keresztnevet, mobilszámot leírhatsz, és ha nem jött össze a randi, akkor jelezd valahogy nem ő lesz életed párja. Ne feledd, mindezt úgy csináld, hogy átlátható legyen a dolog, de nem kell, hogy a randipartenereid beazonosíthatóak legyenek!

Érdemes 15-30 naponta megnézni, hogyan állsz, és ha messze vagy a célodtól, akkor emelni a csapásszámot!

 

Egy kis infó, amire érdemes hasznos lehet a számodra is! Ez a blogbejegyzés a #90napostárskeresőkihívás #10nap -jának feladata! Csak az első 30 nap feladatai lesznek megtalálhatóak itt a blogon. A hátralévő 60 nap feladatait, amikor sorra kerülnek a Társkeresés egyszerűen Facebook csoportban találjátok meg. Bárki csatlakozhat, igaz van két végtelenül egyszerű kérdés, amit meg kell válaszolni, de szerintem az mindenkinek menni fog. Megjegyzem, akinek nem megy, annak nem is biztos, hogy be kell kerülnie a csoportba!

 Előző napi feladat!     <     >     Következő napi feladat!

 Ha úgy érzed, hogy segítségre lenne szükséged: bit.ly/2AmEkYD

 

Fotó: https://unsplash.com

Szólj hozzá

társkeresés ismerkedés randinapló #90napostárskeresőkihívás