2018. jan 11.

#11 nap Mitől érzed jól magad?

írta: tolvajnorbert
#11 nap Mitől érzed jól magad?

A társkeresés sokszor maga a pokol. Persze lehet finomkodni, és nagy rózsaszín ködbe burkolózni, de lesznek olyan pillanatok, amikor rendesen pofán tudják csapkodni az embert. Na ezekre a pillanatokra kell felkészülni!

 hans-vivek-223133_480.jpg

A mai napi feladat, hogy gondold végig, hogy mi az, amitől jobb lesz a napod!

Ez lehet egy bók az egyik kollégától, egy jó kávé, egy zseniális könyv, a kedvenc útszakaszod, ahol futni, biciklizni, stb szoktál, lehet bármi, amitől jobban érzed magad, mert a lelkednek szüksége lesz arra, hogy a helyére billenjen. Ha ez nincs meg, akkor meg fogsz állni, és nem fogod tudni a folytatni az egészet. Ami azért veszélyes, mert sokan képesek évekig egy-egy kudarc után a sebeiket nyalogatni! TE ne tartozz közéjük!!!

 

Egy kis infó, amire érdemes hasznos lehet a számodra is! Ez a blogbejegyzés a #90napostárskeresőkihívás #11nap -jának feladata! Csak az első 30 nap feladatai lesznek megtalálhatóak itt a blogon. A hátralévő 60 nap feladatait, amikor sorra kerülnek a Társkeresés egyszerűen Facebook csoportban találjátok meg. Bárki csatlakozhat, igaz van két végtelenül egyszerű kérdés, amit meg kell válaszolni, de szerintem az mindenkinek menni fog. Megjegyzem, akinek nem megy, annak nem is biztos, hogy be kell kerülnie a csoportba!

Előző napi feladat!     <     >     Következő napi feladat!

 

Ha úgy érzed, hogy segítségre lenne szükséged: bit.ly/2AmEkYD

 

Fotó: https://unsplash.com

Szólj hozzá

kudarc társkeresés futás bicikli jóga pihenés végigcsinálni #90napostárskeresőkihívás