2018. jan 12.

#12nap Rendszerezz!

írta: tolvajnorbert
#12nap Rendszerezz!

A társkeresés olyan, mintha munkát keresnél! Ez az a mondat, amivel már találkozhattál, ha olvasod a blogom, hallgatod a podcastjeimet. De azon gondolkodtál már, hogy mikor lesz minderre időd?

 nordwood-themes-179255_480.jpg

A mai napi feladat: Rakj rendet az életedben, és tervezd meg, hogy mikor mennyi időd lesz arra, hogy ismerkedj, használd az online oldalakat, randiappokat és persze randizz!

 

A társkeresés egyik legnagyobb ellensége az idő. Mert ha az elején nem tolod bele magad, hanem csak azon görcsölsz, hogy vajon mit írj, hol írd, na meg persze kinek, akkor úgy el fog szaladni 2-3 hét, hogy észre sem veszed! Az igazság az, hogy az első nagyobb etap után két dolog lehetséges. Az egyik, hogy függő leszel, na ez is gáz, de valószínűbb, hogy néhány nap után nem lesz rá időd, mert mindig lesz valami sokkal, de sokkal fontosabb dolgod, mint a társkeresés. Pedig ha Te társkereső vagy, akkor ennek a tevékenységnek prioritást kellene élveznie szinte mindennel szemben. Gondold át, hogy mikor tudsz a társkeresésre koncentrálni, és szánd rá az időt. Így sokkal gyorsabb megtalálod a társadat, mint gondolnád!

 

 

Egy kis infó, amire érdemes hasznos lehet a számodra is! Ez a blogbejegyzés a #90napostárskeresőkihívás #12nap -jának feladata! Csak az első 30 nap feladatai lesznek megtalálhatóak itt a blogon. A hátralévő 60 nap feladatait, amikor sorra kerülnek a Társkeresés egyszerűen Facebook csoportban találjátok meg. Bárki csatlakozhat, igaz van két végtelenül egyszerű kérdés, amit meg kell válaszolni, de szerintem az mindenkinek menni fog. Megjegyzem, akinek nem megy, annak nem is biztos, hogy be kell kerülnie a csoportba!

Előző napi feladat!     <     >     Következő napi feladat!

 

Ha úgy érzed, hogy segítségre lenne szükséged: bit.ly/2AmEkYD

 

Fotó: https://unsplash.com

Szólj hozzá

társkeresés ismerkedés #90napostárskeresőkihívás