2018. jan 13.

#13 Randiz vagy ismerkedj!!!

írta: tolvajnorbert
#13 Randiz vagy ismerkedj!!!

Hogy állsz, és meddig jutottál el a 13. napra? Az igazi kérdés az, hogy van-e már valamilyen kézzelfogható eredménye annak, hogy csinálod a #90napostárskeresőkihívást. Ha még nincs, akkor érdemes egy kicsit belehúzni, hogy ne csak teljen az idő, hanem eredmény is legyen!

clem-onojeghuo-193397_480.jpg

Lassan két hete csinálod a #90napostárskeresőkihívás feladatait. Ha tökéletesen megcsináltál mindent, akkor ma már lehet, hogy randizol, vagy ott tartasz, hogy le tudsz szervezni valakivel egy randit! Ha nem, akkor kezdj el ismerkedni!!!

 

Az igazság az, hogy a napi feladatban minden benne van! A lényeg, hogy vagy az egyiket, vagy a másikat (esetleg mindkettőt) csináld meg!

Egy kis infó, amire érdemes hasznos lehet a számodra is! Ez a blogbejegyzés a #90napostárskeresőkihívás #13nap -jának feladata! Csak az első 30 nap feladatai lesznek megtalálhatóak itt a blogon. A hátralévő 60 nap feladatait, amikor sorra kerülnek a Társkeresés egyszerűen Facebook csoportban találjátok meg. Bárki csatlakozhat, igaz van két végtelenül egyszerű kérdés, amit meg kell válaszolni, de szerintem az mindenkinek menni fog. Megjegyzem, akinek nem megy, annak nem is biztos, hogy be kell kerülnie a csoportba!

 

Előző napi feladat!     <     >     Következő napi feladat!

 

Ha úgy érzed, hogy segítségre lenne szükséged: bit.ly/2AmEkYD

 

Fotó: https://unsplash.com

Szólj hozzá