2018. jan 15.

#15nap Mérlegelj!

írta: tolvajnorbert
#15nap Mérlegelj!

Ez egy végtelenül egyszerű, azonban kihagyhatatlan lépés, amikor társat keresel. Hiszen végig kell gondolnod, hogy mikor mit csináltál, illetve ennek az egésznek mi lett az eredménye! Hogy ez miért fontos? Azért, mert sokan azt gondolják, hogy mindent megtettek az ügy érdekébe, de ha még mindig egyedül vagy, akkor lehet, hogy valamin változtatnod kell!

andrik-langfield-petrides-287847_15.jpg

A mai napi feladat: Mérlegelj, nézd meg, hogy az elmúlt időszakban mit csináltál, illetve ezzel hova jutottál!

Ez azért fontos, mert lehet, hogy rájössz arra, hogy az a felület, amit használsz nem megfelelő. Így érdemes új társkereső csatorna után nézni! Ha pedig azt vetted észre, hogy nem is igazán csináltál semmit, akkor tudod növelni a csapásszámot.

Egy kis infó, amire érdemes hasznos lehet a számodra is! Ez a blogbejegyzés a #90napostárskeresőkihívás #15nap-jának feladata! Csak az első 30 nap feladatai lesznek megtalálhatóak itt a blogon. A hátralévő 60 nap feladatait, amikor sorra kerülnek a Társkeresés egyszerűen Facebook csoportban találjátok meg. Bárki csatlakozhat, igaz van két végtelenül egyszerű kérdés, amit meg kell válaszolni, de szerintem az mindenkinek menni fog. Megjegyzem, akinek nem megy, annak nem is biztos, hogy be kell kerülnie a csoportba!

Előző napi feladat!     <     >     Következő napi feladat!

 

Ha úgy érzed, hogy segítségre lenne szükséged: bit.ly/2AmEkYD

 

Fotó: https://unsplash.com

Szólj hozzá

feladatok mérlegelés cselekvés csapasd a ritmust #90napostárskeresőkihívás