2018. jan 16.

#16nap - Küldj el még 10 levelet!

írta: tolvajnorbert
#16nap - Küldj el még 10 levelet!

Elérkeztünk a 16. naphoz. Ez egy újabb szakasz a kihívásnak. Újabb esély, újabb lehetőség! Az lemúlt napokban elkezdted csapatni a társkeresést, és már az első mérleget is megvontad tegnap! De vajon mi kell még ahhoz, hogy végképp biztos legyél benne, hogy meg fogod találni a társadat?

people-2572980_1920_480.jpg

A mai napi feladat: Küldj el még 10 levelet! Nem tudom, hogy mit terveztél mára, vagy éppen hol tartasz a kapcsolatfelvételben, de dobj rá még egy lapáttal!

Hogy ez miért fontos? Azért, mert azt látom, hogy át kell ahhoz kapcsolni egy kicsit társkereső üzemmódba, hogy valaki végre elérje a célját, egy boldog párkapcsolatot. Ehhez pedig ki kell lépni abból a bizonyos komfortzónából. Nem olyan nehéz ez, mint elsőre tűnik. Most mondhatod, hogy az oldal, ahol regisztrál fizetős, vagy már nem tudsz levelet küldeni, mert nincs több a napi keretben. Háááát! Akkor vagy fizess elő, vagy használj ingyenes társkereső oldalakat vagy applikációkat!

Egy kis infó, amire érdemes hasznos lehet a számodra is! Ez a blogbejegyzés a #90napostárskeresőkihívás #16napjának feladata! Csak az első 30 nap feladatai lesznek megtalálhatóak itt a blogon. A hátralévő 60 nap feladatait, amikor sorra kerülnek a Társkeresés egyszerűen Facebook csoportban találjátok meg. Bárki csatlakozhat, igaz van két végtelenül egyszerű kérdés, amit meg kell válaszolni, de szerintem az mindenkinek menni fog. Megjegyzem, akinek nem megy, annak nem is biztos, hogy be kell kerülnie a csoportba!

Előző napi feladat!     <     >     Következő napi feladat!

 

Ha úgy érzed, hogy segítségre lenne szükséged: bit.ly/2AmEkYD

 

Fotó: https://unsplash.com

Szólj hozzá