2018. feb 14.

Túlélni Valentint!

írta: tolvajnorbert
Túlélni Valentint!

Eljött a Valentin-nap, ami ha egyedülálló vagy, akkor nem sok olyan érzést fog felkavarni benned, amit nagyon nem szeretnél. De nyugi, ez az ünnep csak egy napig tart, és utána egy évig nem kell vele szembenézni. Egy év alatt pedig meg tudod találni gond nélkül a társadat.

 ben-white-146950_480.jpg

Annak ellenére, hogy a Valentin-napot a többség nem kedveli, nem ünnepli azért mégis vacak érzés egyedülállóként megélni ezt a napot. Ilyenkor folyton azt érezheted, hogy az arcodba vágják, hogy Te egyedül vagy!

De ne érezd magad rosszul. Az igazság az, hogy nem vagy egyedül. Nem Te vagy az egyetlen szerencsétlen vesztes, aki egyedül van, még ha lesznek olyanok, akik szeretnék ezt éreztetni Veled. Az igazság az, hogy abban az esetben, ha eldöntöd, hogy meg akarod találni a párodat, akkor minden adott hozzá, hogy megtedd. Igaz ez akkor is, ha az elmúlt hetekben, hónapokban vagy éppen években hiába próbálkoztál.

A Valentin-nappal most egyet tehetsz! Erőt merítesz belőle, hogyha nekik sikerült megtalálni a párjukat, akkor neked is sikerülni fog. Ez adjon erőt, és ha túlélted, akkor könnyebb lesz a párkeresés is.

Ha úgy érzed, hogy segítségre lenne szükséged: bit.ly/2AmEkYD
TárskereShow - Gyere, és tanulj bele a társkeresésbe! - bit.ly/2DbR4US

Fotó: https://unsplash.com/

Szólj hozzá

valentin-nap