2018. már 12.

Amikor a Tinder szakít helyetted

írta: tolvajnorbert
Amikor a Tinder szakít helyetted

Vadul megy az ismerkedés! Minden kezd összeállni. Végre találtál valakit, akiben látsz fantáziát, és is szimpatikusnak találni. Már ott tartotok, hogy jó lenne egy randit megbeszélni. De valami miatt most nem tudod folytatni a csevegést. Sebaj, majd este vagy holnap reggel folytatjátok. De amikor legközelebb belépsz azt látod, hogy a Tinder frissítette az appot.

tinder_szuperlike_2.jpg

Az még önmagában nem lenne katasztrófa, hogy az applikáció frissült. A gond ott van, hogy az összes párod, így az az is eltűnt, akivel sikerült totálisan egy hullámhosszra kerülni. Persze a Tinder jelzi, hogy dolgozik azon, hogy helyreállítsa a kapcsolatokat, és bizony ez eltarthat néhány percig. Semmi gond, gondolod, hiszen ennyit igazán tudsz várni. Majd eltelik egy nap, kettő, de nem történik változás. Illetve egyszer csak azt veszed észre, hogy bizonyos emberekkel korábban létrejött kapcsolatok helyreálltak, de koránt sem az összes. Nem volt szerencséd, és azzal a tökéletesnek tűnő, kedves Tinderezővel is megszakadt a kapcsolat. De vajon mit tehetsz ilyenkor?

Az egyik ügyfelem járt úgy, hogy elkezdett ismerkedni egy kedves lánnyal, akinek úgy oldja a stresszt, hogy eljár a barátnője éttermébe mosogatni. Tudja, hogy ez furán hangzik, de valahogy mégis ez keltette fel az érdeklődését. El is kezdtek csevegni, és abban is megállapodtak, hogy randiznak, de semmit nem fixáltak le. Csak azt, hogy holnap megbeszélik. Ezt követően közel egy hétig nem jelent meg egyetlen korábbi párja sem. Később pedig több hiányzott, így a "mosogatólány" is. A keresztnevét tudta, de semmi többet. Így nem nagyon tudott elindulni, hogy megtalálja.

Persze lehet mondani, hogy nem levelezni kell a Tinderen a másikkal, hanem párba állni, és irány a Viber, vagy más kommunikációs eszköz, és ez így is van. A fenti történet jól mutatja, hogy miért nem érdemes valakivel sokáig levelezni anélkül, hogy ne cserélnétek telefonszámot, ha már a szimpátia úgyis megvan.

Ha úgy érzed, hogy segítségre lenne szükséged: bit.ly/2AmEkYD
TárskereShow - Gyere, és tanulj bele a társkeresésbe! - bit.ly/2DbR4US

Fotó: Tinder app

Szólj hozzá

szakítás Tinder