2018. ápr 16.

Egy kérdéses konzultáció, hogy végre megtaláld a társad!

írta: tolvajnorbert
Egy kérdéses konzultáció, hogy végre megtaláld a társad!

Elakadtál, vagy igazából azt sem tudod, hogy hogyan is kellene hozzákezdeni az egészhez? Na ez az a pillanat, amikor igen csak nélkülözhet az, hogy valaki segítsen Neked! A közel egy évtized alatt, amióta egyedülállóknak segítek abban, hogy megtalálják a társukat megfigyeltem, hogy sokszor egy jól feltett kérdés, az arra jól megadott válasz pikk-pakk a helyére teszi a dolgokat. Onnantól pedig az a nagy kérdés, hogy a kapott információval Te mihez is kezdesz! Egy biztos! Tudni fogod, hogy mi a következő lépés, és még egy ajándékot is adok Neked!

emily-morter-188019_480.jpg 

Az INGYENES EGY KÉRDÉSES KONZULTÁCIÓRÓL röviden: A lenti kérdőív kitöltése után én felhívlak telefonon, és az általad megfogalmazott kérdésre a legjobb tudásom szerint válaszolok. A beszélgetés 10-15 perc, ami segít Neked abban, hogy tisztábban láss. Minden beszélgetés után a megadott e-mail címre küldök a beszélgetésről egy rövid emlékeztetőt, amit a későbbiek folyamán bármikor használni tudsz. Nyugi, az így megadott adataidat nem fogom tárolni, egy-egy jelentkezőt maximum háromszor próbálok meg felhívni. Ha nem veszi fel a telefont, akkor küldök egy e-mailt, hogy miért is kerestem. A levélben az összefoglaló anyag, és néhány javaslat mellett egy ajándékot is fogsz találni! Fontos, hogy egy-egy társkereső csak egyszer élhet ezzel a konzultációs lehetőséggel!

 

 

 

Köszönöm, hogy kitöltötted a kérdőívet! A "KÜLDJE" gomb megnyomásával tudod számomra elküldeni a Téged leginkább foglalkoztató kérdésedet! 

Szólj hozzá

konzultáció egy kérdéses konzultáció