2018. jún 06.

A Tinder újra értelmezi a társkeresést!

írta: tolvajnorbert
A Tinder újra értelmezi a társkeresést!

A Tinder indulásával átírta a korábban ismert társkeresési formákat, és most valami hasonlóra készül. A most bekövezett váltásban komoly szerepe lehet annak, hogy a Facebook a Tinder helyére tőr. Az igazi kérdés, hogy a mostani változások megerősítik-e annyira a Tinder pozícióját, hogy továbbra is a társkeresés meghatározó szereplője tudjon maradni, vagy valami újat kell kitalálniuk ehhez?

pc3.jpg

Őszinte leszek, én is teljesen véletlenül találtam rá a lehetőségre, amelyet a Tinder most kínál! Bár nem gondolom, hogy szükségük van reklámra, de a mostani újítás azért megér egy misét. Nincs nagy változás, és akik az appot használták eddig igazából semmit nem fognak észrevenni az egészből. Annyi történt ugyanis, hogy most már bármely Internet böngészőben be tudsz lépni, és az IP cím alapján történő helymeghatározással tudod használni a Tindert. Ez mondjuk egy évvel ezelőtt elképzelhetetlen volt, és volt olyan ügyfelem, aki mindenféle programot használva próbálta meghekkelni a Tinder online felületét, természetesen sikertelenül.

pc2.jpg

Persze itt is tudsz Facebookkal regisztrálni, de ami komoly változás, hogy a korábbi email regisztráció helyett most már telefonnal tudod csapatni a ritmust. Annyi az egész, hogy beírod a telefonszámod, és egy ellenőrző SMS segítségével hitelesíted, majd kitöltöd az adatokat, töltesz fel képet, és indulhat a móka. A képeken jól látszik, hogy annyi történt, hogy optimalizálták az appot a webes felülethez.

pc_480.jpg

Hogy miért izgalmas ez az egész? Miért értelmezi újra a Tinder ezzel a lépéssel a társkeresést? A válasz egyszerű! Ezzel olyan felhasználókat tud elérni, és becsatornázni a rendszerbe, akik korábban nem voltak jelen. Ide tartoznak azok, akik biztonsági okok miatt nem használták az appot, és persze azok is, akiknek nem volt olyan készüléke, ahol ezt meg tudta volna oldani. Én azt várom ettől a lépéstől, hogy tömegével fog az idősebb korosztály (kezdve a 40+-októl) megjelenni a Tinder adatbázisában. Eddig a 40+-os lányok bajban voltak, mert nehezebben találtak társat a felső korhatár miatt. (Most vegyük ki azokat, akik a Facebook hibája miatt 100+-os korral vannak benne a rendszerben!) Hogy mekkora lesz ez a bővülés kérdéses, illetve a keresésnél lehet-e majd állítani a felső korhatárt. Egy biztos, ahogy néhány éve átírta a társkeresési szokásokat, úgy most egész pályás letámadást csinál a Tinder, hogy mire a Facebook társkeresője megjelenik a piacon felkészüljön a társkeresők kegyeiért folytatott harcra.

Ha kíváncsi vagy weboldalmra oldalamra: http://bit.ly/tolvajnorbert

Fotók: tinder.com

Szólj hozzá

társkeresés ismerkedés online társkeresés Facebook Tinder online társkereső oldalak