2018. jún 13.

Láthatatlan társkeresők

írta: tolvajnorbert
Láthatatlan társkeresők

Jól szoktam szórakozni azon, amikor azt olvasom társkeresők profilján, hogy számukra a legfontosabb a humor, a megbízhatóság, az őszinteség és milyen szexi az intelligencia. Majd, amikor döntenek amellett, hogy kivel mennek randizni, akkor ezek egy varázsütésre lényegtelenné válnak, és csak a helyes pofi, na meg a tökéletes test az, ami befolyásolja a döntést!

 alex-364901-unsplash_480.jpg

A társkeresők többsége láthatatlan társkeresés közben. Igazából nemcsak akkor, hanem egész életében. Ők azok, mi vagyunk azok, akikkel mindenki randizni akarna, ha komolyan gondolná azt, ami a le van írva a társkereső profilokban. Számtalan oka lehet annak, hogy valaki láthatatlanná válik. De ezek az okok leginkább egy döntés eredményei.

Kik is a láthatatlan társkeresők?

A kör széles. Ide tartozik mindenki, aki valamilyen oknál fogva úgy érzi, hogy nem elég jó ahhoz, hogy megtalálja a társát. De ide tartoznak azok is, akikről a többség azt gondolja, hogy nem elég jó, hogy megismerkedjen vele. Én azt tapasztalom, hogy az esetek többségében ez a két halmaz csak igen szűk területen metszi egymást.

Sok oka lehet annak, hogy úgy érzed, hogy nem vagy elég jó! Az esetek többségében magadat fogod gátolni abban, hogy előre tudj lépni, hogy ismerkedni tudj. Mert azt hiszed, hogy nem vagy elég szép, nincs igazán jó alakod, menő állásod, tökéletes társkeresés kompatibilis autód, valahol az Isten háta mögött laksz, és sorolhatnám napestig azokat a félelmeket, amelyeknek lehet valóság alapja, de ahhoz bőven kevés lenne önmagában akár az összes is, hogy megakadályozzon abban, hogy megtaláld a társad! De majd Te lenyomod magad annyira, hogy esélytelenné tedd magad a társtalálásra!

A másik körbe azok tartoznak, akik nem felelnek meg a társadalmi normáknak, elvárásoknak. Mire gondolok? Mondjuk, ha hozzám hasonlóan jelentős túlsúlyod van, akkor bármennyire is jó parti vagy esélytelenné válsz már az első találkozásra is. De ilyen hátrány lehet az is, ha túl magas, túl alacsony, stb. vagy. Ezek mind-mind társadalmi elvárásoknak nem megfelelő külső bélyegek. Ezeken bizonyos esetben tudsz változtatni, és bizonyos esetekben nem. Viszont van egy rossz hírem! Ha ebbe a kategóriába tartozol, akkor azért nem találsz társat, mert feladtad! Ha valaki, akkor ezt én megértem, de mi lenne, ha végre kihúznád magad, és úgy alakítanád a játszmát, hogy Te jöhess ki belőle győztesen?

Van még egy észrevételem! A láthatatlanok egymást sem veszik észre. Ők is, ahogy mindenki ahhoz a kaszthoz szeretnének tartozni, ahol a szépek és csinosak vannak. Igaz, hogy ők vagy megvetik, vagy kinevetik őket, esetleg egyszerűen tudomást sem vesznek róluk, de mégis azon sóvárognak, hogy közéjük tartozhassanak. Persze, ha lekerülne a fókusz a külsőről, hiszen az megkopik, de egy mosoly, a hűség, stb. megmarad, és ezekre építve lehetne egy boldog kapcsolatot megélni.

 

 

Látogasd meg a weboldalam: http://bit.ly/tolvajnorbert

Fotó: https://unsplash.com

Szólj hozzá

szép társkeresés ismerkedés társkereső kövér gát szépségideál csinos láthatatlan társkereső