Párkapcsolati kovácsmester

2018.ápr.19.
Írta: párkovács Szólj hozzá!

Amitől a legtöbb társkereső fél!

Ha voltál már mostanság társkereső oldalon, pörög a Tinder a telefonodon, akkor szerintem Te is felfigyelhettél arra, hogy a társkeresők többsége retteg! Az igazság az, hogy az arcokra kiülő félelem az, ami miatt szerintem sokan nem találják meg a társukat!

Tovább

Egy kérdéses konzultáció, hogy végre megtaláld a társad!

Elakadtál, vagy igazából azt sem tudod, hogy hogyan is kellene hozzákezdeni az egészhez? Na ez az a pillanat, amikor igen csak nélkülözhet az, hogy valaki segítsen Neked! A közel egy évtized alatt, amióta egyedülállóknak segítek abban, hogy megtalálják a társukat megfigyeltem, hogy sokszor egy jól feltett kérdés, az arra jól megadott válasz pikk-pakk a helyére teszi a dolgokat. Onnantól pedig az a nagy kérdés, hogy a kapott információval Te mihez is kezdesz! Egy biztos! Tudni fogod, hogy mi a következő lépés, és még egy ajándékot is adok Neked!

Tovább

Hit vagy szerelem?

A társkeresés célja, hogy megtaláld a társadat. Mi a helyzet akkor, ha van egy olyan számodra meghatározó feltétel, ami alapján úgy érzed, hogy szinte magadnak teszed lehetetlenné a társtalálást. A keresztény hit és értékrendszer megélése egy olyan feltétel lehet, ami megnehezíti, sokszor lehetetlenné teszi a társkeresést. De akkor most melyiket add fel? A hitedet, vagy a boldog párkapcsolatban élés esélyét azáltal, hogy nem keresel?

Tovább

Társadalmi elvásárok

Egyedül vagy, és nagy a nyomás rajtad, hogy jó lenne most már megtalálni a társadat. Lehet, hogy Te jól érzed magadat egyedül is, de figyelmeztetni fog a család, a szomszéd, a kollégád, na meg a fejedre koppintanak majd a tévében, a rádióban és az Interneten is. Elmondják, hogy mit kellene tenned, és mi az, ami igazán jó Neked. Pedig lehet, hogy Te vágynál egy társra, de a sok elvárás, aminek meg kellene, hogy Te is, ő is feleljetek ellehetetleníti a keresést.

Tovább

Amikor a Tinder szakít helyetted

Vadul megy az ismerkedés! Minden kezd összeállni. Végre találtál valakit, akiben látsz fantáziát, és is szimpatikusnak találni. Már ott tartotok, hogy jó lenne egy randit megbeszélni. De valami miatt most nem tudod folytatni a csevegést. Sebaj, majd este vagy holnap reggel folytatjátok. De amikor legközelebb belépsz azt látod, hogy a Tinder frissítette az appot.

Tovább
Címkék: szakítás, Tinder