Párkapcsolati kovácsmester

Egy blog társkeresőknek, hogy megtalálják az igazit!

Túlélni Valentint!
Túlélni Valentint!

Eljött a Valentin-nap, ami ha egyedülálló vagy, akkor nem sok olyan érzést fog felkavarni benned, amit nagyon nem szeretnél. De nyugi, ez az ünnep csak egy napig tart, és utána egy évig nem kell vele szembenézni. Egy év alatt pedig meg tudod találni gond nélkül a társadat.

...

Rejtözködő társkereső
Rejtözködő társkereső

Ha szóba kerül az, hogy egyes társkeresők jól felépített álca mögé bújnak, akkor a többség egyből arra gondol, hogy biztos csalja a feleségét, és azért talál ki magának valamilyen álcát, hogy így könnyebben be tudjon valakit cserkészni, majd jól átveri, és lelép. Ez a blogbejegyzés nem velük foglalkozik, hanem azokkal a társkeresőkkel, akik félnek valami miatt megmutatni az arcukat, és inkább elbújnak egy álarc mögé, hogy biztonságban érezhessék ...

Szerelem első látásra kontra online társkeresés
Szerelem első látásra kontra online társkeresés

Tudom, hogy furcsa a cím, és sokakban felmerül, hogy hogyan is lehetne a kettőt szembe állítani egymással, de az igazság az, hogy most úgy áll a helyzet, hogy azt tapasztalom, hogy sok társkereső másképpen mérlegel akkor, amikor online társkereső segítségével keresi társát, mint akkor, amikor ismerkedik az életben.

...

#16nap - Küldj el még 10 levelet!
#16nap - Küldj el még 10 levelet!

Elérkeztünk a 16. naphoz. Ez egy újabb szakasz a kihívásnak. Újabb esély, újabb lehetőség! Az lemúlt napokban elkezdted csapatni a társkeresést, és már az első mérleget is megvontad tegnap! De vajon mi kell még ahhoz, hogy végképp biztos legyél benne, hogy meg fogod találni a társadat?

...

#15nap Mérlegelj!
#15nap Mérlegelj!

Ez egy végtelenül egyszerű, azonban kihagyhatatlan lépés, amikor társat keresel. Hiszen végig kell gondolnod, hogy mikor mit csináltál, illetve ennek az egésznek mi lett az eredménye! Hogy ez miért fontos? Azért, mert sokan azt gondolják, hogy mindent megtettek az ügy érdekébe, de ha még mindig egyedül vagy, akkor lehet, hogy valamin változtatnod kell!

...

#14nap - Csapasd a ritmust!
#14nap - Csapasd a ritmust!

Vannak olyan napok, amikor nem túl bonyolult az aznapi feladat! Ilyen a mai is. Ha már hallottál tőlem Podcastet, akkor tudod, hogy mindig így zárom. Azt megtanultam az elmúlt években, hogy úgy nem fogod megtalálni a társadat, hogy várod azt, hogy mikor kopogtat be hozzád.

...

#13 Randiz vagy ismerkedj!!!
#13 Randiz vagy ismerkedj!!!

Hogy állsz, és meddig jutottál el a 13. napra? Az igazi kérdés az, hogy van-e már valamilyen kézzelfogható eredménye annak, hogy csinálod a #90napostárskeresőkihívást. Ha még nincs, akkor érdemes egy kicsit belehúzni, hogy ne csak teljen az idő, hanem eredmény is legyen!

...

#12nap Rendszerezz!
#12nap Rendszerezz!

A társkeresés olyan, mintha munkát keresnél! Ez az a mondat, amivel már találkozhattál, ha olvasod a blogom, hallgatod a podcastjeimet. De azon gondolkodtál már, hogy mikor lesz minderre időd?

...

#11 nap Mitől érzed jól magad?
#11 nap Mitől érzed jól magad?

A társkeresés sokszor maga a pokol. Persze lehet finomkodni, és nagy rózsaszín ködbe burkolózni, de lesznek olyan pillanatok, amikor rendesen pofán tudják csapkodni az embert. Na ezekre a pillanatokra kell felkészülni!

...

#10 Randinapló
#10 Randinapló

Gondolkodtál már azon, hogy hogyan tudod nyomon követni a társkeresésedet? Tudom, tudom, hogy a többségnek ez simán megy fejben is. Aztán kiderül 2-3 hét vagy hónap múlva, hogy igazából összefolyik minden. Pedig sokszor érdemes visszatekinteni. Főleg akkor, ha nem találtad meg a társadat néhány hét alatt!

...

Társkereső üzemmód
Társkereső üzemmód

Gondolkodtál azon, hogy vajon miért nincs soha időd társat keresni? Hiszen lehet, hogy hónapokkal ezelőtt regisztráltál valahova, de nem nagyon van eredménye. Pedig a magyarázat igen csak egyszerű. Állj úgy a társkereséshez, mintha munkát keresnél. Igazából a különbség nem is olyan nagy, mint gondolnád!

...

Dobozolj! Még ma népj tovább!
Dobozolj! Még ma népj tovább!

Eljött az idő, hogy újra megtaláld a szerelmedet? Lehet hogy tegnap, lehet, hogy tíz éve szakítottál, hagytak el, vagy éppen halt meg a kedvesed. Az igazi kérdés csak az, hogy tudsz-e tiszta körülményeket teremteni magad körül, a fejedben és a szívedben? Mert anélkül, hogy túl lennél az előző kapcsolatodon, sőt, kapcsolataidon, addig szinte lehetetlen egy jól működő új kapcsolatot kialakítani!

...

#5 nap: Mozdulj!
#5 nap: Mozdulj!

Gondolkodtál azon az elmúlt napokban, hogy jó lenne egy online társkeresőre regisztrálni, mert hát jó lenne lekezdeni ismerkedni. Ez is benne lesz a 90 napban, de ma sokkal fontosabb dolog vár rád!

...

Párkapcsolati kovácsmester

Ez egy egyszerű blog. Nincs nálam a bölcsek köve, de az elmúlt években több ezer párkeresővel találkoztam, és most azokat a tapasztalatokat osztom meg, amivel sikerült nekik abban segíteni, hogy megtalálják a társukat.

Facebook oldaldoboz

Hirdetés

Ingyen letölthető tartalmak!

rengeteg.png

Utolsó kommentek

  • Lenavok: Tanácsom egy heti Tinderezés után: igenis rosszabb fotót rakj fel, mint a valóság, akkor nem fogna... (2018.01.01. 14:31) A Tinder megöli a lelkedet!
  • párkovács: @CyberPunK: "Azt viszont fenntartom, hogy egy eljegyzés/házasság két emberről szól, nekik kell a l... (2017.12.28. 14:31) Karácsonyi eljegyzés
  • CyberPunK: @párkovács: Itt vagy hatalmas félreértésben. Azért kapod meg, mert megakarod kapni, ha nem akarnád... (2017.12.28. 14:29) Karácsonyi eljegyzés
  • sanyikám: Én úgy gondolom, hogy az a gáz, ha egy eljegyzés, bármelyik barátnak, rokonnak, hozzátartozónak ny... (2017.12.28. 14:28) Karácsonyi eljegyzés
  • Gereyl: Még annyi, hogy en nem azert jegyeztem el az asszonyt, h kitegyuk a facebookra. De hat kinek mi a ... (2017.12.28. 14:28) Karácsonyi eljegyzés
  • Utolsó 20