Tolvaj Norbert - Párkapcsolati Kovácsmester blogja

2018.máj.11.
Írta: párkovács Szólj hozzá!

Társkereső hátizsák

Egy ideje nézem, ahogy emberek próbálkoznak azzal, hogy megtalálják a társukat. Megy a maszkírozás, az önbecsapás, mások ámítása rendesen. Megérkeznek egy randira, hogy megismerjenek valakit úgy, hogy közben önmagukkal sincsenek tisztában.

Tovább

8+1 unalomig ismételt lépés, amit egy szinglinek meg kell tennie?

Biztos vagyok benne, ha éppen társkereső vagy, akkor rendszeresen megkapod, sőt a fejedhez vágják, hogy mit kellene csinálnod, hogy végre megtaláld a társadat! A legelgondolkodtatóbb ezekkel a tanácsokkal kapcsolatban az, hogy olyanoktól kapod lépte-nyomon, akik már évek óta nem keresnek társat, mert párkapcsolatban, házasságban élnek, vagy mert évekkel ezelőtt feladták a reményt, hogy találjanak maguknak valakit. Amellett pedig, hogy elítélnek azért, mert egyedül vagy, sokszor még nevetnek is a hátad mögött...

Tovább

3 fontos apróság, ha egyedülálló anyaként/apaként keresed a társad!

Tegnap, amikor a fiamat elvittem az iskolába hosszasan figyeltem, ahogy érkeznek a szülők gyermekeikkel az iskolához, és a gyerekek a reggeli rohanásban hömpölyögtek a suli felé. Majd nagy levegővétel után a szüleik már rohantak is tovább a dolgukra. Ha Te is egyedül neveled a gyerme(i)det, akkor számodra elengedhetetlen a jó szervezőkésség, ha társat szeretnél találni.

Tovább

Egy véresen komoly társkereső dilemma: tükörtojás vagy rántotta?

Ez a poszt évek óta a felszínre akar törni, és lappang bennem, de csak néhány napja állt össze, hogy ez miért is fontos. Igen, jól sejted, ha azt gondolod, hogy ez a poszt nem a tojáskészítés tökéletesítéséről fog szólni, hanem sokkal inkább arról, hogy Te hogyan szereted a tojást!

Tovább

Így készült: Kérdezz bátran videósorozat

Évek óta gondolkodom valami olyan eszközön, amivel úgy tudok egy-egy társkeresőnek segíteni, hogy közben a neki szánt segítséggel másoknak is hasznos. Ezért indult el anno a blog, ezért kezdtem el korábban videókat csinálni, és születtek meg a podcastek is. De a Kérdezz bátran sorozat megszületéséhez egészen más kellett!

Tovább

3 egyszerű tény, amit még mindig nem értesz az online társkeresés kapcsán!

Csapatod a ritmust, de csak nem akar összejönni. Az igazság az, hogy van jó néhány, az online társkeresés kapcsán felmerülő tény, amit rohamtempóval söpör a társkeresők többsége a szőnyeg alá! Pedig, ha valaki összekapja magát, és laza könnyedséggel csinálja, akkor azt tapasztalom, hogy 45 nap alatt megtalálja a társát! Te mióta is keresed?

Tovább

Egy kérdéses konzultáció, hogy végre megtaláld a társad!

Elakadtál, vagy igazából azt sem tudod, hogy hogyan is kellene hozzákezdeni az egészhez? Na ez az a pillanat, amikor igen csak nélkülözhet az, hogy valaki segítsen Neked! A közel egy évtized alatt, amióta egyedülállóknak segítek abban, hogy megtalálják a társukat megfigyeltem, hogy sokszor egy jól feltett kérdés, az arra jól megadott válasz pikk-pakk a helyére teszi a dolgokat. Onnantól pedig az a nagy kérdés, hogy a kapott információval Te mihez is kezdesz! Egy biztos! Tudni fogod, hogy mi a következő lépés, és még egy ajándékot is adok Neked!

Tovább