Tolvaj Norbert - Párkapcsolati Kovácsmester blogja

2018.jún.13.
Írta: párkovács 12 komment

Láthatatlan társkeresők

Jól szoktam szórakozni azon, amikor azt olvasom társkeresők profilján, hogy számukra a legfontosabb a humor, a megbízhatóság, az őszinteség és milyen szexi az intelligencia. Majd, amikor döntenek amellett, hogy kivel mennek randizni, akkor ezek egy varázsütésre lényegtelenné válnak, és csak a helyes pofi, na meg a tökéletes test az, ami befolyásolja a döntést!

Tovább

A Tinder újra értelmezi a társkeresést!

A Tinder indulásával átírta a korábban ismert társkeresési formákat, és most valami hasonlóra készül. A most bekövezett váltásban komoly szerepe lehet annak, hogy a Facebook a Tinder helyére tőr. Az igazi kérdés, hogy a mostani változások megerősítik-e annyira a Tinder pozícióját, hogy továbbra is a társkeresés meghatározó szereplője tudjon maradni, vagy valami újat kell kitalálniuk ehhez?

Tovább

Shane Tusup, és a házasság szentsége

Napok óta elárasztja a médiából hömpölygő sértettség a hétköznapokat. A sértett férj és edző, Shane Tusup a házasság szentsége nevében nem csinál mást, mint arról posztol, hogy a felesége hol rontotta el, kivel csalta meg újra és újra. Persze szeretne feltűnni a történet egyetlen tiszta szereplőjeként, amolyan meg nem értett grál lovagként. A baj csak az, hogy egy férj, egy férfi nem viselkedhet így.

Tovább

Társkereső GDPR

Te hallottál már a GDPR-ről? Ha cégvezető vagy jogász vagy, akkor biztosan, ráadásul azt is eldöntötted már, hogy mennyire veszed komolyan az egészet. Az adatkezeléssel kapcsolatos uniós szabályozás a felhasználókat védené, de mi van akkor, ha maguk a társkeresők nem védik eléggé a saját adataikat?

Tovább

Merj gyenge lenni!

Egy igazi férfi soha nem sír, az érzéseit jól titkolja, mert minden helyzetben erőt kell sugároznia. Ma onnan lehet felismerni egy (sikeres) nőt, hogy egyedül megold mindent, és büszkén vállalja, hogy olyan ereje van, amivel mindig, minden akadályt le tud győzni. A társadalom, na meg persze a motivációs trénerek által ránk erőltetett kép alapján mindenkinek nagyon, de nagyon erősnek kell lennie mindig, minden körülmény között. Erre jövök én, és arra bíztatlak, hogy merj igazán gyenge lenni!

Tovább

Az utolsó első csók

Emlékszem a pillanatra, amikor leesett a papír 20 Filléres. Az elmúlt közel egy évtizedben hétről hétre, napról napra hallgattam, ahogy társkeresők éppen azt ecsetelik, hogy komoly kapcsolatot keresnek. Persze szinte kivétel nélkül igaz volt, hogy nem pont ugyan azt értették komoly kapcsolat alatt, és az is, hogy szinte senki nem tudta pontosan meghatározni, hogy ő maga mit is ért az alatt, hogy komoly kapcsolat.

Tovább

Társkereső hátizsák

Egy ideje nézem, ahogy emberek próbálkoznak azzal, hogy megtalálják a társukat. Megy a maszkírozás, az önbecsapás, mások ámítása rendesen. Megérkeznek egy randira, hogy megismerjenek valakit úgy, hogy közben önmagukkal sincsenek tisztában.

Tovább

8+1 unalomig ismételt lépés, amit egy szinglinek meg kell tennie?

Biztos vagyok benne, ha éppen társkereső vagy, akkor rendszeresen megkapod, sőt a fejedhez vágják, hogy mit kellene csinálnod, hogy végre megtaláld a társadat! A legelgondolkodtatóbb ezekkel a tanácsokkal kapcsolatban az, hogy olyanoktól kapod lépte-nyomon, akik már évek óta nem keresnek társat, mert párkapcsolatban, házasságban élnek, vagy mert évekkel ezelőtt feladták a reményt, hogy találjanak maguknak valakit. Amellett pedig, hogy elítélnek azért, mert egyedül vagy, sokszor még nevetnek is a hátad mögött...

Tovább