Párkapcsolati Kovácsmester társkereső blogja!

Tolvaj Norbert hivatalos társkereső blogja! Párkapcsolat, exvisszahódítás a tolvajnorbert.blog.hu-n!

Spirituális társkeresés

A spiritualitás divatos dolog. A spiritualitás talán egyidős az emberiséggel. De a spiritualitás ma már egy mankó is. Hiszen sokan fordulnak a spiritualitás világához akkor, amikor társat keresnek maguknak. Jellemzően hölgyek vannak többségében azok közül, akik ezt az utat választják. Ők azok, akik a felmerülő kérdésekre itt, ebben a világban akarják megtalálni a választ. A gond pontosan az, hogy a hölgyek vannak többségben, de akkor hogyan és honnan választanak párt maguknak? Megtérítik a férfiakat? Talán bevonzzák őket? 

Mielőtt bárki azt hinné, hogy a spiri világ ellen vagyok, annak jelzem, hogy téved. Nem vagyok angyallátnok, sem boszorkánymester, de elismerem, hogy vannak emberek és irányzatok, amik teljesen rendben vannak és van helyük, sőt sok esetben elismerem, hogy azokra a bizonyos kérdésekre simán megadják a helyes választ.

Lehet-e probléma abból, ha valaki spirituális úton keresi a válaszokat? Mi történik, ha megkapta őket, és ennek az iránymutatása szerint akar társat találni, párkapcsolatban élni? A válasz kódolva a kérdésbe, illetve a férfi-női kapcsolatba. Persze, hogy lehet belőle probléma!

Két alapvető problémaforrást emelnék ki. Ezek azok, amelyek leggyakrabban gátolják, gátolhatják meg azt, hogy a hőn áhított boldogságot megtalálja hősünk és népmesei vége legyen a kapcsolatnak. Igaz ez már azért is macerás, illetve lehetetlen, mert a hét országra szóló lakodalmat sem tudják megülni. Miért?

Azért mert az első zavar abból adódik, amikor valaki komolyabban elmerül a spiritualitás világba, akkor ez a világ az ő részévé fog válni. Így akár napi szinten jósolnak neki, angyalüdvözleteket kap, és a karmája útmutatását figyeli. Legyünk őszinték, ez rendben is van. Pozitívabban gondolkodik, egészségesebb él, sorolhatnák még. A gond nem is ezzel van, hanem a kiszemelt reakciójával. Mivel bármennyire is ez a világ már az ő világa, mégis sok esetben a Nagy Ő-t abból a világból találja meg, melyet maga mögött hagyott. Itt jön a dilemma, hogy vajon el fogják-e őt fogadni. A gond abból fakad, hogy a férfiak többsége hagyat homlok menekülni fog ettől a világtól. Egyszerűen zsigerből fogja taszítani őket. Ekkor pedig jön a törésvonal. Az új élet, a spirituális támogatás vagy teljes visszavonulás és eltávolodás. Mert persze lehet egy ideig hazudni, hogy menni fog a kettő együtt, de a mi tapasztalatunk az, hogy ügyfeleink jelentős többségének ez nem sikerül.

A másik ok, ami érdekes kérdéseket vet fel és nekem személyes meggyőződésem, hogy sokan emiatt vannak egyedül az a következő: majd, jön, ha jönni kell. Ennél eggyel cifrább, hogy majd az Univerzum küldi, ha és itt sok minden elhangzik. Például jöhet akkor, ha megérdemlem, ha odaérek vagy ha itt van az ideje. A gond ezzel sokszor az, hogy ezek a hölgyek oly annyira beleloholják ebbe magukat, hogy sokszor otthon ülnek és várják a Nagy Ő-t, miközben nézik a falat vagy éppen főzőcskéznek. Könyörgöm, legalább egy társkeresőn regisztráljatok vagy járjatok el valahova, mert így szegény Univerzum, ha akarná sem tudná Nektek elküldeni azt, akire ti vártok. Ez kicsit olyan, mintha mondjuk munka nélkül lennél és azt várnád reggeltől estig, hogy alaki bekopogjon hozzád, hogy pont TÉGED akarnak felvenni az álommelódra. Olvastam én is a Titok című könyvet és a filmet is láttam, de abban is az van, hogy tenni is kell ám érte!

Még egyszer elmondom, hogy nincs baj a spiritualitással. A társkeresésében viszont tapasztalataim szerint okozhat gondot, zavart. Fontos odafigyelni az ismerkedés fázisának már az elején tisztázni, hogy Te és a leendő párod miben hisztek. Az is lehet, hogy sikerül olyan alapokat lerakni, ahol a két világ kényelmesen megfér, de ehhez tényleg az elején kell lépni.

Ha úgy érzed, hogy segítségre lenne szükséged: http://bit.ly/ingyeneskonzultáció

 facebook_csoport.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://parkovacs.blog.hu/api/trackback/id/tr596120446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Tanulj meg társat keresni!

borito_uniweb_320.png

Hódítsd vissza az exedet!

webuni_exvissza_320.png

Párkapcsolati Kovácsmester társkereső blogja!

Tolvaj Norbert hivatalos társkereső blogja! Párkapcsolat, exvisszahódítás a tolvajnorbert.blog.hu-n! Egyedül vagy, és fogalmad sincs arról, hogy hogyan és hol fogod megtalálni a társad? A blogban választ kaphatsz azokra a kérdésekre, amelyek a társkereséssel kapcsolatban foglalkoztatnak!

Facebook oldaldoboz

Társkereső Facebook Csoport

facebook_csoport.jpg