Randi meglepetéssel

Sok emberrel találkozom nap, mint nap. Sok történetet hallottam már eddig is. Ezek közül sok van, amit nem fogok elfelejteni és ezek közül van jó néhány, amit álnéven meg fogok írni. Egyetlen célja van annak, hogy ezeket a történeteket megírom, mégpedig az, hogy senki ne kerülhessen abba a helyzetbe, amibe a történet szereplői kerültek.

Randizni jó, sőt szükséges, ha az ember egyedül van és a társát keresi. Ez egy rövid bejegyzés lesz, ami Anikó történetéről szól. (Hívjuk most így, bár nem ez az igazi neve.) Anikó segítségért fordult hozzunk, mert szeretne társat találni. Utoljára kb. 10 éve randizott. Azt gondoltam, hogy megtalálta az igazit, de az a kapcsolat tönkrement és most újra keres. De nem ezt történt.

Anikó akkor a 30 éves elején járt és sikeres volt a munkájában, de már hiányzott neki egy társ és családot szeretett volna alapítani. Ezért úgy döntött, hogy elkezd ismerkedni. A történet onnan lesz érdekes, hogy találkozott egy nála néhány éves fiatalemberrel. Már a randi elején elvarázsolta kedvességével és figyelmességével. Izgatott volt, mert a férfi megjegyezte, hogy a végén lesz egy nagy meglepetése. Miután megitták a kávéjukat Anikó megjegyezte, hogy ő lassan elindul haza. A férfi felajánlotta, hogy egy darabon elkíséri, mert ő is arra megy. Anikó még örült is, hogy ezzel a kedves, megnyerő férfival máris több időt tölthet el. Egy pár perc séta után egy parkhoz értek, ahol a férfi megragadta és az első bokor mögé berángatva megerőszakolta. Amikor végzett kaján vigyorra csak annyit kérdezett, hogy tetszett a meglepetésem?

Anikó összetört és azóta sem tudta kiheverni annak a borzalmas randinak az emlékét. Feljelentést nem tett. Félt és szégyenérzete a mai napig vele van, pedig ő csak társra, családra vágyott. De randizni azóta sem tud elmenni, mert a 10 évvel ezelőtti élmények bár halványultak, de még mindig túlságosan élénken élnek benne.