2015. aug 12.

Zimány Linda új kapcsolatát Te fogod megszívni!!!

írta: tolvajnorbert
Zimány Linda új kapcsolatát Te fogod megszívni!!!

Zimány Linda a héten bemutatta új kedvesét, Kedves Ferencet. Az RTL Klub Fókusz című műsorban beszéltek arról, hogyan lobbant fel a szerelem szikrája, és mennyire boldogok. Számomra nem az a kérdés, hogy az ő kapcsolatuk mennyi ideig fog tartani, hanem az, hogy Te ezt megszívhatod-e?

Azért vállaltam, mert szerettük volna elkerülni a találgatásokat, hogy mi van. És remélem, hogy egy olyan szakasz kezdődik mindkettőnk életében, ami egy csodálatos szakasz lesz. Boldogok vagyunk és szeretjük egymást!

zesf.jpg

Fotó: RTL Klub Fókusz című műsorából

Bombaként robbant az elmúlt napokban, hogy Zimány Linda újra szerelmes. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy nem volt olyan meghatározó online médium, amely ha csak néhány sor erejéig, de ne foglalkozott volna a kapcsolatukkal. Új párjával már évekkel korábban is összehozták, de saját elmondásuk szerint csak most alakult ki igazi szerelem, kapcsolat közöttük. Ez teljesen rendben is van. Sok boldogságot kívánok Nekik, és remélem, hogy sokáig élnek boldogan együtt, és majd egymás mellett öregszenek meg békességben, boldogságban. Igazából nem akarok az ő kapcsolatukban vájkálni.

 

 

 

De akkor miért is foglalkozom ezzel az üggyel? Azért, mert 3 sztereotípiát erősít meg, ami miatt Te, mint átlagember meg fogod szívni!!!

  • A lányok csak a pénzre hajtanak
  • Semmi esélyed a szép és csinos lányoknál, ha nincs tele a zsebed
  • Pasikén nálad jóval fiatalabb társra kell hajtanod, mert simán megkaphatod.

Legyünk őszinték ezek olyan sztereotípiák, amelyek erősen tartják magukat, és rá is nyomják a bélyegüket a társkeresésre. A gond csak az, hogy félrevisznek, és megmérgezik a társkeresőket. Én is számtalan olyan lánnyal találkoztam, akik elmondták, hogy nekik nem számít a pénz, de mégis mindig ezzel bélyegzik meg őket, de a mi jobban fájt nekik, hogy a saját korosztályukból nem találtak igazából senkit, mert minden pasi 15-20 évvel fiatalabb partner után fut. A másik oldal pedig elmondja, és egyébként elég sokszor példálóznak Kedves Ferenccel, hogy persze, ha annyi pénzük lenne, mint neki, akkor ők is kapnának, találnának maguknak társat. Arról nem is beszélve, hogy nem tudják a korosztályukkal felvenni a kapcsolatot. 

Mi lesz ennek az eredménye? A magány és a kiábrándultság!

Az igazság az, hogy az esetek jelentős részében (70% felett), amikor le tudtam ültetni egy asztalhoz egy kis időre ezeket az embereket, akkor abból kialakult egy párkapcsolat. Miért? Azért, mert az előítéletüket levetkőzték, és elkezdtek a másik iránt érdeklődni. Rájöttek, hogy persze vannak, olyanok, akikre igaz az, amit gondoltak a másik nem képviselőiről, de nem mindenkire. Csak körbe kell nézni, mert számtalan csodaszép lány keres a társat, és megannyi kedves fiú szeretné megtalálni a párját.

Mit kell tenned, hogy ne Te legyél a vesztese a bulvármédia álompárjainak kapcsolata miatt?

Az igazság az, hogy akár bevalljuk, akár nem, de szeretünk csámcsogni az ismert emberek magánéletén. Egy részük pedig mindent elkövet, hogy róluk szóljanak a hírek. Így kapunk nap, mint nap újabb és újabb sztereotípia megerősítő dózisokat. Ma még Zimány Lindáékról szólnak a hírek, de holnap már más lesz porondon.

gossip-480.jpg

Ha nem Te akarsz lenni a vesztese lenni ezeknek a híreknek, akkor ne ezek alapján dönts. Nem mondom, hogy nem olvasd, nézd a bulvárhírek, bár az is egy megoldás. Egyszerűen elég, ha nem építed be a mindennapjaidba az onnan kapott információkat. Mert sok esetben a kirakat mögött nem az van, amit Te látni vélsz. Nincs más dolgod, ha társat keresel, mint kitárni a világod, és arra figyelni, ami Neked igazán fontos. Ismerkedj mindenhol, és ha online társkereső oldalon is keresel, akkor a keresési feltételeket nagyvonalúan add meg és az egyetlen mérce az legyen, hogy el tudod-e képzelni, hogy megiszol vele egy kávét vagy sem. Ezzel máris elkerülöd a legnagyobb baklövést, amit társkeresők elkövethetnek, hogy ők csak az igazival, a tökéletes társsal akarnak találkozni. Ha így teszel, akkor NEKED mindegy lesz, hogy Zimány Linda és Kedves Ferenc együtt vannak-e még vagy sem, mert Te a boldog kapcsolatban fogsz élni!!!!

Tetszett, amit olvastál? Itt még több posztot megtalálsz! Klikk ide a további posztokért!

Te is társat keresel? Itt lehet, hogy megtalálod!!! Kattints ide, és ismerkedj!

Szólj hozzá

pletyka szerelem társkeresés ismerkedés társkereső álompár bulvármédia Zimány Linda Kedves Ferenc