Ötletes társkeresés

Naponta találkozom ötlettelen társkereső profilokkal, és sablonos idézetekkel operáló társkeresőkkel, akik azt hiszik milyen egyediek, ötletesek és viccesek. Csak sok esetben azt felejtik el, hogy azt az idézetet, amit ők használnak más is használni fogja, és amikor egymás után többször találkozol vele nem mélyenszántó lesz, hanem inkább szánalmas. De akkor mivel tudsz kiemelkedni a tömegből?

Augusztus végén kaptam egy levelet. Egy srác írt azzal a célzattal, hogy kellene neki egy kis segítség. Egyéb okok miatt csak később tudtam neki írni, de a levelében ott volt az a szikra, az a plusz, amit sok társkereső álmában sem jön elő, pedig olyan egyszerű az ötlet, mint egy pofon.

 otlet_480.png

Az ötlet nem más mint az, hogy csinált egy saját, bemutatkozó társkereső oldalt!

 Mik az előnyei?

  • személyre szabható
  • ötletes és egyedi
  • nincs megkötés a társkereső oldal szerkezete miatt
  • ingyenes
  • könnyen áttekinthető, bár nem igazán mobilbarát

 

Mi a hátránya?

  • minimális látogató (ezen most segítünk)
  • a lányoknak kell kezdeményezniük

 tarskereso.jpg

Persze vannak benne olyan pontok és elemek, amin én változtatnék, hogy sikeresebb legyen a társkeresés, és nagyobb hatásfokot érjen el (pl. mindenképpen kevesebb mosolygós arcocska, más fotók, stb.). De el kell ismerni, hogy egy bátor kezdeményezés, és megemelem a kalapom!

Bár nem ismerem személyesen a srácot, de abban biztos vagyok a levele, és az oldal után, hogy komoly(an) kapcsolatot keres. Ha Te is komoly kapcsolatot keresel, akkor nézz rá az oldalra, mert lehet, hogy egymást keresitek!

Az oldal, ahol megismerkedsz egy kedves, 178 cm magas budapesti sráccal!

 

Imádtad? Utáltad? Mond el a véleményedet a kommenteknél!

Tetszett, amit olvastál? Itt még több posztot megtalálsz! Klikk ide a további posztokért!

Fotók: https://pixabay.com/