2016. jan 18.

Örömhír: Holnaptól Te is fizethetsz szingliadót!!!

írta: tolvajnorbert
Örömhír: Holnaptól Te is fizethetsz szingliadót!!!

Meg kell állítani a magyarság fogyását, és erre nagyszerű megoldás született. Kicsit fű alatt, de elfogadta a Magyar Országgyűlés a szingliadó bevezetésének tervét. Hogy ez ne csak egyszerű pénzbehajtás legyen egy komplex akciótervet is elfogadtak, hogy a népesség fogyása ne csak megálljon, de meredeken emelkedjen a születendő gyermek száma is.

Röviden: Az új intézkedés csomag lényege, hogy senkit nem hagynak az út szélén, aki valamilyen módon ki tudja venni részét a gyermekvállalásból. Az ösztönzés átfogó, és mindenkit érint. A lényege, hogy aki nem teljesíti a fejenkénti 4 gyermekes kvótát azt büntetik, míg aki 4 vagy annál több gyermek nemzésében vette ki a részét, minimum érettségizett, legalább napi 6 órában bejelentett állása van, és boldog házasságban (ez fontos kritérium) él, azt megjutalmazzák. De nem kell félniük az egyedülállóknak, mert a nagy társkereső lobbi elintézte, hogy minden egyes társkereső regisztráció és előfizetés után adókedvezményt lehessen igénybe venni. Míg a gyermeknemzést gátló szereket teljesen betiltották, és abortuszt is tilos a következő 5 évben elvégezni.

buksza_480_wallet-1013789_1920.jpg

Bővebben: Mindenki nyugodja le, mert megvan az az ösztönző program, ami segít abban, hogy napról napra, hónapról hónapra, évről évre egyre több gyerek szülessen, és felvegyük a népszaporulatban a versenyt olyan országokkal, amelyek jelenleg az élmezőnyben vannak, hogy büszkén elmondhassuk ezen a területen is, hogy Magyarország jobban teljesít!

A szingli adó: célja, hogy rávegye azokat az egyedülálló nőket, akik ahelyett, hogy boldog párkapcsolatban élnek a magányt és az egyedüllétet választják! Az adó mértéke az adózó jövedelemének 85%-a, de minimum havi 100.000 Ft. Ha az adózó jövedelme nem éri el az adó mértékét, akkor közmunkával ledolgozhatja a hiányzó összeget. Az adó célja, hogy a nemzőképes nők ahelyett, hogy egyedül bohóckodnak, és éppen önmegvalósítanak, kiteljesedjenek, és közben átadják magukat az anyaság örömének, és elkezdjenek gyerekeket szülni. Fontos! Az adó alól csak a 14 év alatti nők, illetve a 65 év feletti nők mentesülnek. A felső korhatárt elképzelhető, hogy feljebb tornázzák, mert korábbi hírek szerint egy román nő 63 évesen adott életet egy egészséges gyermeknek. Ha neki sikerült, akkor egy magyar anya is képes ennyi idős korában szülni. Az adót mindaddig fizetni kell, amíg a negyedik gyermek meg nem születik ugyanattól a férfitől, miközben boldog házasságban élnek egymással. Más partnertől született gyermekek nem számítanak bele. Hiszen ezek a gyermekek a válás, a párkapcsolat megszűnése miatt sérültek. Így elképzelhető, hogy nem lesznek kellően megfelelő rabszolgái pillérei a rendszernek.

kisbaba_480baby-428395_1920.jpg

Alfahím adó: célja, hogy a férfiak úgy döntsenek, hogy holmi vadászösztön ellenére is lehorgonyozzanak egy nő mellett. Így ahelyett, hogy egyéjszakás kalandokra fecsérelnék a férfiasságukat megmutathatnák, hogy mennyire felkészültek. Arról nem is beszélve, hogy mivel a testvér a legtöbb mit adhatnak gyermekeiknek. Ezért ők megkapják azt a lehetőséget, hogy karácsonyra nem kell ajándékot venniük a gyereknek elég, ha újabb kistestvért csinálnak. A rendszer alátámasztására a filmügyi kormánybiztos támogatásával új 350 részes filmsorozat készül, mely címe: Apámtól testvért kaptam. A sorozat bemutatja, hogy micsoda hősiességet vállalnak a férfiak azzal, hogy monogám kapcsolatuknak, gyermekeiknek áldozzák életüket. Ha valaki nem vállalja a család és a négy gyermek adta örömöket, akkor a köteles lesz a spermaszámának megfelelő adót befizetni. Ha ezt nem tudja megtenni, akkor szüleit teljes vagyonelkobzással sújtják, amiért egy ilyen pernahajdert neveltek.

Válási illeték megváltoztatása: az illetéket szintén a mai naptól 52984%-kal emelték, hogy ezzel is elejét vegyék a válások nagy számának, hiszen a házasságok közel fele válással végződött. Ráadásul a mostani gyakorlattal szemben a békéltető tárgyalást megelőzi egy 2 hetes felkészítő tréning, ahol felkészült szakemberek felkészítik a válni készülőket, hogy mire is számíthatnak. Ha még ezek után is válni akarnak, akkor először pszichológushoz küldök őket, majd egy szibériai körútra, hogy lássák, hogy még ott is vidámabb lenne az élet, mint itthon elváltként.

Határátlépési illeték: abban az esetben, hogyha valaki szeretné elhagyni az országot, mert nem akar addig szülni, míg ezek a rendelkezések hatályban vannak, vagy anyagi okai lennének a váltásnak, akkor szabadon távozhat. De fel kell készülnie, hogy azzal, hogy ő elhagyja az országot kár éri az itthon maradókat, hiszen egyrészt értékes spermát/petesejtet akar kicsempészni az országból, másrészt a nyugdíjak kifizetését is veszélyezteti. Ezért egyrészt teljes vagyonelkobzásra, 3 évnyi közmunkára, és ez idő alatt kötelező gyermekvállalásra kötelezik.

gumikacsa_480_toy-ducks-535335_1920.jpg

Árpád-ösztöndíj: bevezetik az honfoglalás-kori mintát, mely szerint a gyermekvállalást már 14 évesen el lehet kezdeni. Ezzel a mostani 30 pluszos életkorról jelentősen csökkenteni lehetne az első gyermek vállalás idejét. Ráadásul ebben a majd 16 évben nem pocsékolnák el a méhüket üres járattal a nők. Abban az esetben, ha valaki 14 éves szül, akkor 1 millió Ft-ot kap, ha 18 éves korára teljesíti a tervet, akkor egy 5 szobás házat vagy lakást kap, attól függően, hogy hogyan áll a lakásépítési terv. Természetesen mellette szerezzen szakmát, érettségizzen le és ha képességei megengedik kezdje el egyetemi tanulmányait. Ha pedig 30 éves korára újabb gyermekáldás történik, így a család létszáma eléri a 22, és a szülők nem vállnak el, akkor kapnak egy balatoni üdülési jogot is, melynek költsége csekély 1200 euró évente.

Adókedvezmények: Társkereső kedvezmény mindkét nemnél érvényesíthető! A szándék 15%-os kedvezmény, az előfizetés 25%-os kedvezmény, társkereső irodai szolgáltatás 30%-os kedvezmény, párkapcsolati kovácsmesterrel való együttműködés 100%-os kedvezmény. A kedvezmények mértéke azért így lett kialakítva, mert minél hatékonyabb egy módszer, annál nagyobb kedvezmény érvényesíthető. Figyelem! Ha valaki a párkapcsolati kovácsmester mellett online társkereső oldalon előfizet, akkor adózás helyett jutalmat kap, mert így értékeli a magyar állam az igyekezetet. A kedvezmény csak 3 hónapig vehető igénybe. Ha ez alatt nem talál magának megfelelő partnert, akkor a korábbi kedvezményeket kamatokkal terhelve vissza kell fizetni.

Ha valaki aranylakodalmat ünnepel és van legalább négy gyereke, akkor ő élete végéig, míg gyermekei a jó példa miatt 6 hónapig mentesülnek minden nemű adó megfizetésétől.

De most komolyan!!!!

Szerencsére nem vezették be a szingliadót, és remélem nem is fogják! Valóban egyre kevesebb gyermek születik Magyarországon, ami komoly problémát okoz ma is, de még többet fog 20-30 év múlva. Ennek ellenére nem gondolom, hogy a megoldás az lenne, hogy az egyedülálló gyermektelen 30 pluszos nőket megadóztatnánk, illetve az, hogy a munkahelyeken népesedési megbízottakat alkalmaznánk.

Az ügyfeleim többsége elmúlt 25 éves. A nők és a férfiak többsége is arra vágyik, hogy végre révbe érjen, és megtalálja azt a társát, akivel boldogan élnek, míg meg nem halnak. Igen, ez amolyan népmesei befejezés, de mégis sokan hisznek abban, hogy házasságban boldogan lehet élni. A gond csak az, hogy az ilyen ötletek, munkatervek azon kevesek hitét is kiöli a házasságból, akik vágynak egy jól működő házasságra, és persze azokból is, akik abban élnek.

Jelenleg minimum 2 millió ember keres magának társat. Megjegyzem olvastam olyan tanulmányt is, amely 4 millió egyedülállóval számol. Ezek az emberek nem azért vannak egyedül, mert túl sok Szex és New Yorkot néztek, majd úgy döntöttek, hogy ők is szinglik akarnak lenni. Ennél sokkal mélyebb okai vannak annak, hogy miért nem párkapcsolatban élnek.

Remélem egyik politikai erő sem fogja támogatni a szingliadó bevezetését! (Megjegyzem a fenti résszel nem ötleteket akartam adni!) Annak viszont lenne értelme, hogy kezdjünk el beszélni arról egyre többet, egyre több helyen, hogy miért jó párkapcsolatban élni, hogy ha egyedül van valaki, akkor hol találhatja meg azt, akivel boldog lehet. Ne erőltesse senki azt, hogy mindenkinek házasságot kelljen kötnie, hanem sokkal inkább megmutatni azt, hogy egy igazi házasság nem a papírról szól, hanem két ember elköteleződéséről, egymásba vetett hitéről, bizalmáról, hogy valóban jobban rosszban kitartanak egymás mellett…

bride-groom-480.jpg

 

Imádtad? Utáltad? Mond el a véleményedet a kommenteknél!

Tetszett, amit olvastál? Itt még több posztot megtalálsz! Klikk ide a további posztokért!

Fotók: https://pixabay.com/

Szólj hozzá

politika gyerek szex szexualitás párkapcsolat magány szingli házasság válás komoly kapcsolat népességfogyás online társkeresés szingliadó laza kapcsolat társkereső iroda egy éjszakás kaland gyerekes társkereső párkapcsolati kovácsmester