Párkapcsolati Kovácsmester társkereső blogja!

Tolvaj Norbert hivatalos társkereső blogja! Párkapcsolat, exvisszahódítás a tolvajnorbert.blog.hu-n!

Örömhír: Holnaptól Te is fizethetsz szingliadót!!!

Meg kell állítani a magyarság fogyását, és erre nagyszerű megoldás született. Kicsit fű alatt, de elfogadta a Magyar Országgyűlés a szingliadó bevezetésének tervét. Hogy ez ne csak egyszerű pénzbehajtás legyen egy komplex akciótervet is elfogadtak, hogy a népesség fogyása ne csak megálljon, de meredeken emelkedjen a születendő gyermek száma is.

Röviden: Az új intézkedés csomag lényege, hogy senkit nem hagynak az út szélén, aki valamilyen módon ki tudja venni részét a gyermekvállalásból. Az ösztönzés átfogó, és mindenkit érint. A lényege, hogy aki nem teljesíti a fejenkénti 4 gyermekes kvótát azt büntetik, míg aki 4 vagy annál több gyermek nemzésében vette ki a részét, minimum érettségizett, legalább napi 6 órában bejelentett állása van, és boldog házasságban (ez fontos kritérium) él, azt megjutalmazzák. De nem kell félniük az egyedülállóknak, mert a nagy társkereső lobbi elintézte, hogy minden egyes társkereső regisztráció és előfizetés után adókedvezményt lehessen igénybe venni. Míg a gyermeknemzést gátló szereket teljesen betiltották, és abortuszt is tilos a következő 5 évben elvégezni.

buksza_480_wallet-1013789_1920.jpg

Bővebben: Mindenki nyugodja le, mert megvan az az ösztönző program, ami segít abban, hogy napról napra, hónapról hónapra, évről évre egyre több gyerek szülessen, és felvegyük a népszaporulatban a versenyt olyan országokkal, amelyek jelenleg az élmezőnyben vannak, hogy büszkén elmondhassuk ezen a területen is, hogy Magyarország jobban teljesít!

A szingli adó: célja, hogy rávegye azokat az egyedülálló nőket, akik ahelyett, hogy boldog párkapcsolatban élnek a magányt és az egyedüllétet választják! Az adó mértéke az adózó jövedelemének 85%-a, de minimum havi 100.000 Ft. Ha az adózó jövedelme nem éri el az adó mértékét, akkor közmunkával ledolgozhatja a hiányzó összeget. Az adó célja, hogy a nemzőképes nők ahelyett, hogy egyedül bohóckodnak, és éppen önmegvalósítanak, kiteljesedjenek, és közben átadják magukat az anyaság örömének, és elkezdjenek gyerekeket szülni. Fontos! Az adó alól csak a 14 év alatti nők, illetve a 65 év feletti nők mentesülnek. A felső korhatárt elképzelhető, hogy feljebb tornázzák, mert korábbi hírek szerint egy román nő 63 évesen adott életet egy egészséges gyermeknek. Ha neki sikerült, akkor egy magyar anya is képes ennyi idős korában szülni. Az adót mindaddig fizetni kell, amíg a negyedik gyermek meg nem születik ugyanattól a férfitől, miközben boldog házasságban élnek egymással. Más partnertől született gyermekek nem számítanak bele. Hiszen ezek a gyermekek a válás, a párkapcsolat megszűnése miatt sérültek. Így elképzelhető, hogy nem lesznek kellően megfelelő rabszolgái pillérei a rendszernek.

kisbaba_480baby-428395_1920.jpg

Alfahím adó: célja, hogy a férfiak úgy döntsenek, hogy holmi vadászösztön ellenére is lehorgonyozzanak egy nő mellett. Így ahelyett, hogy egyéjszakás kalandokra fecsérelnék a férfiasságukat megmutathatnák, hogy mennyire felkészültek. Arról nem is beszélve, hogy mivel a testvér a legtöbb mit adhatnak gyermekeiknek. Ezért ők megkapják azt a lehetőséget, hogy karácsonyra nem kell ajándékot venniük a gyereknek elég, ha újabb kistestvért csinálnak. A rendszer alátámasztására a filmügyi kormánybiztos támogatásával új 350 részes filmsorozat készül, mely címe: Apámtól testvért kaptam. A sorozat bemutatja, hogy micsoda hősiességet vállalnak a férfiak azzal, hogy monogám kapcsolatuknak, gyermekeiknek áldozzák életüket. Ha valaki nem vállalja a család és a négy gyermek adta örömöket, akkor a köteles lesz a spermaszámának megfelelő adót befizetni. Ha ezt nem tudja megtenni, akkor szüleit teljes vagyonelkobzással sújtják, amiért egy ilyen pernahajdert neveltek.

Válási illeték megváltoztatása: az illetéket szintén a mai naptól 52984%-kal emelték, hogy ezzel is elejét vegyék a válások nagy számának, hiszen a házasságok közel fele válással végződött. Ráadásul a mostani gyakorlattal szemben a békéltető tárgyalást megelőzi egy 2 hetes felkészítő tréning, ahol felkészült szakemberek felkészítik a válni készülőket, hogy mire is számíthatnak. Ha még ezek után is válni akarnak, akkor először pszichológushoz küldök őket, majd egy szibériai körútra, hogy lássák, hogy még ott is vidámabb lenne az élet, mint itthon elváltként.

Határátlépési illeték: abban az esetben, hogyha valaki szeretné elhagyni az országot, mert nem akar addig szülni, míg ezek a rendelkezések hatályban vannak, vagy anyagi okai lennének a váltásnak, akkor szabadon távozhat. De fel kell készülnie, hogy azzal, hogy ő elhagyja az országot kár éri az itthon maradókat, hiszen egyrészt értékes spermát/petesejtet akar kicsempészni az országból, másrészt a nyugdíjak kifizetését is veszélyezteti. Ezért egyrészt teljes vagyonelkobzásra, 3 évnyi közmunkára, és ez idő alatt kötelező gyermekvállalásra kötelezik.

gumikacsa_480_toy-ducks-535335_1920.jpg

Árpád-ösztöndíj: bevezetik az honfoglalás-kori mintát, mely szerint a gyermekvállalást már 14 évesen el lehet kezdeni. Ezzel a mostani 30 pluszos életkorról jelentősen csökkenteni lehetne az első gyermek vállalás idejét. Ráadásul ebben a majd 16 évben nem pocsékolnák el a méhüket üres járattal a nők. Abban az esetben, ha valaki 14 éves szül, akkor 1 millió Ft-ot kap, ha 18 éves korára teljesíti a tervet, akkor egy 5 szobás házat vagy lakást kap, attól függően, hogy hogyan áll a lakásépítési terv. Természetesen mellette szerezzen szakmát, érettségizzen le és ha képességei megengedik kezdje el egyetemi tanulmányait. Ha pedig 30 éves korára újabb gyermekáldás történik, így a család létszáma eléri a 22, és a szülők nem vállnak el, akkor kapnak egy balatoni üdülési jogot is, melynek költsége csekély 1200 euró évente.

Adókedvezmények: Társkereső kedvezmény mindkét nemnél érvényesíthető! A szándék 15%-os kedvezmény, az előfizetés 25%-os kedvezmény, társkereső irodai szolgáltatás 30%-os kedvezmény, párkapcsolati kovácsmesterrel való együttműködés 100%-os kedvezmény. A kedvezmények mértéke azért így lett kialakítva, mert minél hatékonyabb egy módszer, annál nagyobb kedvezmény érvényesíthető. Figyelem! Ha valaki a párkapcsolati kovácsmester mellett online társkereső oldalon előfizet, akkor adózás helyett jutalmat kap, mert így értékeli a magyar állam az igyekezetet. A kedvezmény csak 3 hónapig vehető igénybe. Ha ez alatt nem talál magának megfelelő partnert, akkor a korábbi kedvezményeket kamatokkal terhelve vissza kell fizetni.

Ha valaki aranylakodalmat ünnepel és van legalább négy gyereke, akkor ő élete végéig, míg gyermekei a jó példa miatt 6 hónapig mentesülnek minden nemű adó megfizetésétől.

De most komolyan!!!!

Szerencsére nem vezették be a szingliadót, és remélem nem is fogják! Valóban egyre kevesebb gyermek születik Magyarországon, ami komoly problémát okoz ma is, de még többet fog 20-30 év múlva. Ennek ellenére nem gondolom, hogy a megoldás az lenne, hogy az egyedülálló gyermektelen 30 pluszos nőket megadóztatnánk, illetve az, hogy a munkahelyeken népesedési megbízottakat alkalmaznánk.

Az ügyfeleim többsége elmúlt 25 éves. A nők és a férfiak többsége is arra vágyik, hogy végre révbe érjen, és megtalálja azt a társát, akivel boldogan élnek, míg meg nem halnak. Igen, ez amolyan népmesei befejezés, de mégis sokan hisznek abban, hogy házasságban boldogan lehet élni. A gond csak az, hogy az ilyen ötletek, munkatervek azon kevesek hitét is kiöli a házasságból, akik vágynak egy jól működő házasságra, és persze azokból is, akik abban élnek.

Jelenleg minimum 2 millió ember keres magának társat. Megjegyzem olvastam olyan tanulmányt is, amely 4 millió egyedülállóval számol. Ezek az emberek nem azért vannak egyedül, mert túl sok Szex és New Yorkot néztek, majd úgy döntöttek, hogy ők is szinglik akarnak lenni. Ennél sokkal mélyebb okai vannak annak, hogy miért nem párkapcsolatban élnek.

Remélem egyik politikai erő sem fogja támogatni a szingliadó bevezetését! (Megjegyzem a fenti résszel nem ötleteket akartam adni!) Annak viszont lenne értelme, hogy kezdjünk el beszélni arról egyre többet, egyre több helyen, hogy miért jó párkapcsolatban élni, hogy ha egyedül van valaki, akkor hol találhatja meg azt, akivel boldog lehet. Ne erőltesse senki azt, hogy mindenkinek házasságot kelljen kötnie, hanem sokkal inkább megmutatni azt, hogy egy igazi házasság nem a papírról szól, hanem két ember elköteleződéséről, egymásba vetett hitéről, bizalmáról, hogy valóban jobban rosszban kitartanak egymás mellett…

bride-groom-480.jpg

 

Imádtad? Utáltad? Mond el a véleményedet a kommenteknél!

Tetszett, amit olvastál? Itt még több posztot megtalálsz! Klikk ide a további posztokért!

Fotók: https://pixabay.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://parkovacs.blog.hu/api/trackback/id/tr178282772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

brumm.a.tejbe 2016.01.18. 14:26:56

"párkapcsolati kovácsmesterrel való együttműködés 100%-os kedvezmény" :D

Brix 2016.01.18. 19:48:56

A legtöbb ember egyszerűen nem talál magának társat, ezért nem lép házasságra és nem vállal gyereket.
Ha nagy nehezen talál magának, akkor is meg kell gondolni, hogy gyereket vállaljon a polgári létbizonytalanság miatt.
Nem 3-4-5 gyerek megszületését kellene támogtani, hanem az elsőt. Ez lenne a legfontosabb...
A két társadalmi szélsőség: a nagyon szegények és a hipergazdagok gyerekvállalása helyett, a valódi középosztályt kellene támogatni.
Mert manapság úgy néz ki, hogy a "szélsőségek" vállalnak gyereket...
Ha valakinek adót kellene fizetni , akkor az nem lehet más , mint a többgyerekes elit réteg. Azok, akik felszedik a tízmilliós éves fizetéseiket, de adót szinte nem is fizetnek, az Orbán-féle adórendszernek köszönhetően...

-JzK- 2016.01.18. 21:41:55

Szingliadó már az ókori Rómában is volt. Történelemből jól értesülteknek ismerősen csenghet a

Lex Papia Poppaea

neve... érdemes utánanézni:

Lex Iulia de maritandis ordinibus (Kr.e. 18) + lex Papia Poppaea (Kr.u. 9): Minden 25 és 60 év közötti római férfi, valamint minden 20 és 50 év közötti római nő római házasságban köteles élni. Ha nem teszik (caelibes), elveszítik a majdan rájuk szálló hagyatékot; ha pedig gyermektelenek (orbi), csupán a hagyaték felét szerezhetik meg (egymás javára végrendelkező házastársak esetén csak egy tizedét). Kivételt tesz a törvény a háromgyerekes ingenua és a négygyermekes libertina anyákkal: nekik nincs újraházasodási kötelezettségük (ius trium / quattor liberorum).

teeszmalac 2016.01.18. 21:42:08

Hülyeség. Szingliadó már van, a családi adókedvezmény miatt: a szinglik több adót fizetnek.

Csakhát a családi adókedvezmény kifejezés mégiscsak szebben hangzik, mint a szingliadó.

Nzoltan 2016.01.18. 21:42:10

@Brix: Nem. Ma a balfaszok nem vállalnak gyereket. Csak kifogásokat keresnek mindenhol.

nniicckk 2016.01.18. 21:42:13

Es persze a lakas kerdes, mert az egyedulallo fiatalok el sem tudjak kezdeni az eletuket, miutan mar a berlakasok is, a megfizetethetetlen kategoriaba kerultek.

Skatulya bácsi megmondta 2016.01.18. 21:42:16

A világgal van baj, azért sok az egyedülálló.
Az egyik nemnek nagyobb az önbizalomhiánya, mint a másiknak, illetve irreálisak az elvárásaik.
Pár év és változni fog ez.
S pont a mai harmincas generáció lesz az, ahol kiugróan magas lesz az egyedólállók aránya, még évtizedek múlva is.
Volt egyszer egy Ratkó- generáció, most ennek az ellentétje lesz.

Fodor Balázs 2016.01.19. 09:32:09

Nem beszélve arról, hogy ha sikerülne is most egy baby boomot összehozni, akkor az ekkor születettek fognak nagyot szívni nyugdíjas korukban, mert azt azért látjuk, hogy folyamatos baby boom nem lesz.

Novák Aircraft Ferencné 2016.01.19. 09:32:18

Állami lakásépítési program nélkül nem lehet megállítani a népességfogyást. Miért a harmadik gyereket támogatják?
Egyszerű , két gyerek mellé az állam biztosítson egy lakást, a harmadik mellé pedig adómentességet a szülőknek. Finnországban is ez van.Az pedig nem társadalmi mobilitás, hogy olyan intézkedést hoznak, amit a szegényebbek nem tudnak igénybe venni.

stim 2016.01.19. 09:33:03

A cikk írója helyenként túloz de abban egyetértek, hogy ezer és egy oka lehet annak, ha valaki egyedül van.

Igyekszik mindenki egészséges, csinos, jó alakú párt keresni magának, a nők ennél tovább is mennek.

Nézzünk pár okot, hogy kikért nem tülekednek:
-aki nem elég vonzó az pl. fizessen emiatt adót? Nem elég, hogy a visszautasítás keserű kenyerét eszi de még adózzon is ezentúl?
-vagy ha valakinek olyan alacsony a fizetése, hogy nem mer családot alapítani akkor abból a kevésből is elvesznek. Ezt nem tartom normális dolognak.

-akinek testsúlytöbblete van amin testedzéssel nem segíthet akkor fizessen adót?
-aki olyan betegségben szenved ami miatt nem őt választják fizessen szingli adót? Nem elég, hogy ezek az emberek a párválasztásban hátrányt szenvednek de még beléjük is rúgnak?

Aztán a pszcihlógusok mesélhetnének arról, hogy hány- és hányféle módon lehet rosszul csinálni ami miatt sokan egyedül maradnak. Ahol a szükség ott a segítség legyen, ne pedig a büntetés.

Aztán ha a KDNP ötlete volt ez az agyszülemény felhívnám a figyelmüket arra, hogy ahol cőlibátus van ott nem születnek gyerekek. Akkor a papok és az apácák felmentést kapnak? A reformátusoknak lehet gyerekük, akkor a katolikus egyház képviselői kivételnek számítanak? Nem támadni akarom őket csak nézzük a tényeket. Az elegendő ok a felmentésre ha valakinek Jézus a vőlegénye?

Ezek a brainstormingok ritkán vezetnek jóra de annyi előnye van, hogy legalább végig lehet gondolni mint egy gondolatkísérletet.

Sokat tesz ez a kormány azért, hogy jobb legyen a családoknak és ez sokakat bátorít családalapításra. De ne félelemből vagy büntetésből álljon össze két ember mint a lovak hanem mert akarják csinálni különben megette a fene.

A számítógépek elterjedésével, a hosszú munkaidővel, a távolságtartó virtuális valóságok elterjedésével sokan nem úgy szocializálódnak, hogy egy párkapcsolatban jók legyenek a másik embernek. A fogyasztói társadalom diktálta elvárások miatt sokan nem elégedettek azzal ami juthat nekik. A válások miatt sok gyerek nem érzi gyerekként jól magát egy családban vagy nem lát jó mintákat ezért amit nem tanult meg azt alkalmazni sem tudja.

Én nekem most ezek jutnak eszembe a témával kapcsolatban, akik szakemberek biztos tudnak mást is. Macerásabb egy diktatúrából kifelé jövő, roncsolt, szegény társadalmat gatyába rázni mint kivetni egy újabb adót. Az adó egyszerű mint a pofon. De attól még nem jön meg a kedve az embernek a családalapításhoz. Kiszámítható feltételek kellenének meg olyan fizuk, hogy lehessen belőle családot alapítani, fenntartani, a gyerekeket iskoláztatni, lakást venni nekik. Korábban aggódtam a CSOK miatt de mióta egyre több infó jut el hozzám, egyre inkább azokra szabják akik meg is érdemelhetik egyre inkább egyetértek vele. Ennek van értelme, nem egy újabb adó kivetésének. Szerintem.

remixer 2016.01.19. 09:33:22

@Nzoltan: Nem mindenkinek életcélja a családalapítás. Én inkább kergetem a 14 év fölötti lányokat és levarrom amelyiket tudom. Lakásom van, kocsim van, megtakarításom is van. És ebbe senki nem pofázhat bele. Ha meg véletlenül mégis lesz ilyen adó, akkor azt röhögve kifizetem.

guy 2016.01.19. 11:46:52

@stim:

-aki nem elég vonzó az pl. fizessen emiatt adót? - aki nem elég vonzó, simán összejöhet egy nála kevésbé vonzó emberrel, akivel gyereket nemzhetnek. Ne legyünk válogatósak :-).

-pszcihlógusok mesélhetnének arról, hogy hány- és hányféle módon lehet rosszul csinálni ami miatt sokan egyedül maradnak: próbáljon meg mindeni normális lenni, és ne borítsa a kapcsolatot hisztizés miatt. :-)

- számítógépek elterjedésével, a hosszú munkaidővel, a távolságtartó virtuális valóságok elterjedésével sokan nem úgy szocializálódnak, hogy egy párkapcsolatban jók legyenek a másik embernek: távkapcsolatban is lehet gyereket nemzeni :-).

Köldök_szösz 2016.01.19. 11:47:05

@Brix: nézd ez nem számít a jobbos túlkonzerválódott (főleg agyilag) barmoknak. Őket is anno két nemtörődöm ember baszta össze és ez meg is látszik rajtuk.
Főleg amikor azzal példálóznak hogy 100 éve még nagyobb szegénység van és mégis itt vagyunk meg hasonlók.
Meg hát amúgy is most nyakunkon az iszlám és létszámban kell megverni őket, csak az a lényeg nem az hogy a gyereknek élete is legyen.

Köldök_szösz 2016.01.19. 11:47:14

@Nzoltan: Téged pedig annó két jó nagy balfasz vállalhatott...

Köldök_szösz 2016.01.19. 11:47:28

@stim:
"A számítógépek elterjedésével, a hosszú munkaidővel, a távolságtartó virtuális valóságok elterjedésével sokan nem úgy szocializálódnak, hogy egy párkapcsolatban jók legyenek a másik embernek."

nyugi előbb utóbb majd bekorlátozzák akkora technológiát is, nehogy már az akadályozza itt a szupermagyar erősödést...
És akkor szép lassan visszabaszódunk a 11. századba, akkoriban úgyis olyan jó erős volt az ország meg minden.

Köldök_szösz 2016.01.19. 11:47:53

Tehát ha nincs hivatalos élettársi vagy házassági szerződésem akkor kellene fizetni ezt a szart?
Ezzel nemcsak hogy eddig a legjobban belegumicsizmálnának az emberek magánéletének kellős közepébe de a bürokrácián is löknének még egyet
... pedig inkább a jó tetves kurva anyjukon kellene lökni egyet ...

Mészáros Laci 2016.01.19. 11:48:11

@remixer:

ez benne a szép :-) hogy az egyéni választást nem befolyásolja mérhetően, de a sok apróság (a gyerekek utáni adókedvezmény, a házépítési kedvezmény meg a többiek) országos szinten már jelent valamekkora demográfiai hatást.

persze, igazán komoly előrelépés nem ez lenne, hanem valami olyasmi, mint norvégiában, csak a fideszkormány nyersebben gondolkodik.

Mészáros Laci 2016.01.19. 11:48:27

Egy nulla támogatottságú, buggyant politikus javaslatán ennyit rugózni...?

Mondjuk megmagyarázza, hogy miért tetszhalott az ellenzék, mert kb azokkal van egy szinten, akiket kritizáll.

Almandin 2016.01.19. 11:48:33

@-JzK-: Valóban így volt. Viszont egyrészt ez az akkor élők számára is nagy teher lehetett, rengeteg kényszerházasság születhetett. Másrészt nem jó logika az, hogy ha valami már régen létezett a történelemben, az attól máris jó volt. Az ókorban rabszolgatartás is volt, azt is hozzuk vissza? Vagy a legalizált pedofíliát? Vagy az aztékok emberáldozatait?
Egy csomó dolgot túlhaladott a történelmi fejlődés.

Terézágyú 2016.01.19. 11:48:46

"míg aki 4 vagy annál több gyermek nemzésében vette ki a részét, minimum érettségizett, legalább napi 6 órában bejelentett állása van, és boldog házasságban (ez fontos kritérium) él"

Ööö... de egy anyától (a feleségtől) kell születnie annak 4 vagy több gyereknek?

:)))

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2016.01.19. 12:02:45

@Nzoltan: elnézve a neten előadott baromságaidat, te is egy gumidefekt következménye vagy. Melletted poliverzum is értelmes ember. :D

-JzK- 2016.02.13. 21:26:50

@Almandin:
A Római Birodalom egy dicső és magasztos államalakulat volt, és a hozzászólásom arra kívánt rámutatni, hogy a fejlett államalakulatok mindig szembesültek azzal a problémával, hogy az államalkotó népcsoport (és főleg annak elitje) nem akart szaporodni. Szapora pórnépből sose volt hiány sehol sem, de nem ők teszik naggyá az államokat.

Amúgy meg kényszer mindig van, el kell felejteni azt a kamaszos dacoskodó hozzáállást, ahogy a libsik hisztiznek, hogy "azt csinálok, amit akarok!". Nem, vannak közösségi szempontok, és társadalmi érdekek is.

2016.02.13. 21:26:51

Van egy generacios problema, amirol senki nem akar udomast venni: egy ferfi es egy no mast akar a 20-30-as eveiben. A no tisztaban van a veges idejevel, es a 20-as, legkesobb 30-as evei elejen mar biztosan zeretne ferjhez menni (vagy legalabb stabil kapcsolatban elni) es gyermek(eket) vallalni. Egy 20-30-as ferfi azonban meg eli vilagat es esze agaban sincs lekotni magat. Miert is tenne? Vegre kiszabadult otthonrol, mar penze is van, amibol kedvere szorakozhat, bulizhat, utazhat, amihez csak kedve van. A ferfi leghamarabb a 40-es eveiben kezd el gondolkodni a csaladalapitason, viszont akkor meg friss-ropogosat akar es maximum 20 eveset, ahelyett, hogy a korban hozza illok kozul valogatna. Ezzel viszont leginkabb csak plazacicakat es aranyasokat talal meg, akik szeretnenek beulni a tutiba, a ferfi meg csalodott lesz, hogy minden no csak a penzere hajt, ez milyen dolog mar, ezert tovabbra sem allapodik meg, marad az egyejszakazas. A no dilemmaban van, hiszen a huszas eveiben nem akar 15-20 evvel idosebb part maganak egy negyves hapsi mellett, hanem probal kitartani az elvei mellett es szerelembol a sajat korosztalyabol hazasodni. Ezzel eleri a harmincas eveit, amikor egy negyvenes par mar nem tunik olyan remisztoen oregnek, hiszen mar csak alig tiz ev a korkulonbseg, viszont kifutott az idobol es nem biztos, hogy lesz meg gyereke. Ennyi a tortenet. Es akkor meg nem is emlitettem az elvaltakat, vagy azokat a csapdaba esett noket, akik eveket toltenek egy pasi mellett, mert szeretik ot, de a hapsi nem akar meghzasadni, mert jaj dragam, minek, az csak egy papir, es aztan ugyanez a joember egyszercsak fogja magat es lelep egy ot-tiz evvel fiatalabb nocskevel, mert hirtelen megis fontos lesz a papir, a baratnoje meg ott marad egyedul, osszetorve, mar kevesbe kelendo korban. Lehet szinglizni, mert adoztatni, meg buntetessel fenyegetni, meg a noket hibaztatni, es biztosan meg fogom kapni, hogy hu de ferfigyulolo feminaci vagyok, de a fenti sztori az, amit sok ezer notarsam es ferfitarsam atel. Eleg csak az indexen megnezni a parkapcsolati blogokra kuldott bejegyzeseket es az azokhoz fuzott kommenteket, es ez a fenti,kep rajzolodik ki. Es nem vagyok feminaci, egyszeruen csak szeretnem, ha vegre nem csak nohibaztatasra futna ki a nepessegfogyas problemaja, hanem szembe lehetne nezni azzal, hogy a csaladalapitashoz ket ember kell es nem lehet minden cikkben, interjuban, torveny tervezetben csak az egyik felet hibaztatni, csak azert mert neki van mehe.

kisQtya 2016.02.13. 21:26:54

Ugyan miért baj az, ha fogy a népesség? Kinek baj ez?
Ha csak egy gyerekem van, az mindenemet örökölni fogja és még hozzátesz. Ha neki is csak egy gyereke lesz, az mégjobban fog élni.
Ha nincs gyerekem, tudok megtakarítani és nem függök a kibaszott állami nyugdíjrendszertől, ráadásul nem fog folyamatosan baszogatni a gyerek miatt a szomszédom, a munkahelyem, az iskola, a gyámhatóság, stb.
Ja, akkor nem lesz adófizető, fejhető polgár, akinek a vérén lehet gazdagodn, meg stadiont építeni.
Leszarom.

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2016.03.07. 20:43:59

@Mészáros Laci: annak a nulla támogatottságú söpredéknek köszönhetjük a vasárnapi boltzárat. Én nem becsülném alá a veszélyt, hogy az elmebeteg ötleteiket esetleg meg tudják valósítani.

Hirdetés

Tanulj meg társat keresni!

borito_uniweb_320.png

Hódítsd vissza az exedet!

webuni_exvissza_320.png

Párkapcsolati Kovácsmester társkereső blogja!

Tolvaj Norbert hivatalos társkereső blogja! Párkapcsolat, exvisszahódítás a tolvajnorbert.blog.hu-n! Egyedül vagy, és fogalmad sincs arról, hogy hogyan és hol fogod megtalálni a társad? A blogban választ kaphatsz azokra a kérdésekre, amelyek a társkereséssel kapcsolatban foglalkoztatnak!

Facebook oldaldoboz